تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18

موضوع: ویرگول بین نام کاربران انلاین

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط iman151 نمایش پست ها
    بعد از ورود به قالب کدی که گفته شد را جستجو کن.

    .commalist li:after

    بعد بجای , در کد زیر هر چی دوست داری بزن/
    کد:
    content:",";
    من گزینه ctrl+f رو میزنم و اون کلاس رو هم میزارم ولی هیچ دکمه ای نداره که جستجو کنه و جستجو نمی کنه و این اخطار رو میده:
    NO matches found
    میشه کمکم کنید؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    5.0.0
    نوشته ها
    90
    مورد پسند
    80 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    ctrl+f رو که بزنی جستجوگر مرورگرت باز میشه بعد باید دکمه next رو بزنی

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Bad Request نمایش پست ها
    ctrl+f رو که بزنی جستجوگر مرورگرت باز میشه بعد باید دکمه next رو بزنی
    من وقتی گزینه ctrl+f رو میزنم و اون کلاس رو هم میزارم جستجو نمی کنه و گزینه next هم غیر فعال میشه و این اخطار رو میده:
    NO matches found

  5. Top | #14
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    469
    مورد پسند
    697 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    دوست من
    استایل ها & قالب ها > جست و جو در قالب ها > vbulletin.css
    انتخاب vbulletin.css در استایل مربوطه
    بعد از اینکه vbulletin.css را باز کردی Ctrl+f را بزن. بر اساس نوع مرورگرت یه جستجوگر به نمایش درمیاد.
    بعد commalist li:afterرا جستجو کن.(تو همه استایل ها هست و نیاز به اضافه کردن نیست)
    بعد که پیدا کردی خط پایینش content:",";
    هست .
    حال بجای"," هر علامتی که دوست داری وارد کن.
    بصورت پیشفرض "," هست.

    http://up.vbiran.ir/images/u63qam2rp9y4sm80o079.jpg

    2 تشکر توسط:

    تو ای بال و پر من، رفیق سفر من، میمیرم اگه سایه ت، نباشه رو سر من

    تو ای خود خود عشق، که بی تو نفسم نیست، کجا تو خونه داری که هرجا میرسم نیست

    اهل کدوم دیاری،کجا تو خونه داری، که قبله گاهم اونجاست،هرجا که پا میزاری

    اهل کدوم دیاری،گل کدوم بهاری،که حتی فصل پاییز باغ ترانه داری


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    با تشکر
    مشکلم حل شد.

  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1....
    نوشته ها
    541
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    آقا من به جای اون کدی که گفتین این کرو دارم :
    کد:
    .commalist li {
        display:inline-block;
    }
    دوستمون گفته بودن این کد پایینی رو جایگزین کد بالایی کنم
    کد:
    .commalist li:after {
        content:",";
    }
    
    این کار رو کردم اما با این کار نام های کاربری زیر همدیگه اومدن ، جلو هر کدوم هم یه ویرگول بود

    الان چیکار کنم که فقط ویرگول اضافه شه و اسم ها زیر همدیگه نرن

  8. Top | #17
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    پست 14!

  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    59
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    10

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Iman151 نمایش پست ها
    دوست من
    استایل ها & قالب ها > جست و جو در قالب ها > vbulletin.css
    انتخاب vbulletin.css در استایل مربوطه
    بعد از اینکه vbulletin.css را باز کردی Ctrl+f را بزن. بر اساس نوع مرورگرت یه جستجوگر به نمایش درمیاد.
    بعد commalist li:afterرا جستجو کن.(تو همه استایل ها هست و نیاز به اضافه کردن نیست)
    بعد که پیدا کردی خط پایینش content:",";
    هست .
    حال بجای"," هر علامتی که دوست داری وارد کن.
    بصورت پیشفرض "," هست.

    http://up.vbiran.ir/images/u63qam2rp9y4sm80o079.jpg

    داداش این که میگی(commalist li:after) نو قالب من نیست؟!!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/05/24, 02:44 AM
  2. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/04/25, 06:43 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 02:58 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/30, 05:27 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/07/14, 10:03 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •