تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 77

موضوع: دانلود BBCode منبع ، اختصاصی وی بی ایران

    1. توضیحات دانلود BBCode منبع ، اختصاصی وی بی ایران »»

      دانلود BBCode منبع ، اختصاصی وی بی ایران

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها رتبه :  (2 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2011/10/03 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 0 بار
      پشتیبانی می شود

      درود.

      این بی بی کد توسط وی بی ایران ایجاد شده است .

      نمونه بی بی کد :

      منبع : http://www.vbiran.ir


      برای ساختن این بی بی کد ابتدا به ادمین سی پی خود وارد شوید .

      مسیر زیر را دنبال کنید :

      ادمین سی پی --> BBCode های اضافی --> اضافه کردن BBCode جدید

      عنوان : منبع

      برچسب بی بی کد ( متن مورد استفاده ) : source

      جایگزینی :

      کد:
      <style>
      .manba{
           background: #FBF3B0;
           border: 1px solid #c8ba47;
           text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;
           -webkit-border-radius: 5px;
           -moz-border-radius: 5px;
           border-radius: 5px;
           padding:5px;
           font-size:11px;
           margin-top:10px;
           margin-bottom:10px;
          -webkit-transition : all 0.5s ease-in;
          -moz-transition : all 0.5s ease-in;
          -o-transition : all 0.5s ease-in;
      }
      .manba:hover {
           background: #b9fbb0;
           border: 1px solid green;
           text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;
           -webkit-border-radius: 5px;
           -moz-border-radius: 5px;
           border-radius: 5px;
           padding:5px;
           font-size:11px;
           margin-top:10px;
           margin-bottom:10px;
          -webkit-transition : all 0.5s ease-in;
          -moz-transition : all 0.5s ease-in;
          -o-transition : all 0.5s ease-in;
      }
      </style>
      <div class="manba">
      {param}
      </div>

      مثال :

      [source] Test[/source]

      آخرین گزینه رو هم روی بله قرار دهید .

      موفق باشید .

      وی بی ایران

      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #32
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,668
    مورد پسند
    54,768 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    برای اولی کفایت میکنه اگر مشکلی پیش اومد بعد از رفتن روی ماوس برای دومی هم تعریف کنید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  3. Top | #33
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.4
    نوشته ها
    842
    مورد پسند
    151 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    93

    پیش فرض

    مرسی علی جان . تو خودت نمره بیستی

    ---------- ارسال شده در 12:48 AM ---------- ارسال قبلی در 12:45 AM ----------

    علی جان اگه بخوایم فقط برای پست اول ظاهر بشه چیکار باید کرد ؟؟

  4. Top | #34


    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    22
    نوشته ها
    1,307
    مورد پسند
    522 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    156

    پیش فرض

    اين سوال منم هست !

  5. Top | #35
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    سلام ....
    این تغییر رنگ نمیده ! ورژن ۴.۱.۱۱

    بعد راهی هست که بدون قرار دادن چیزی بین تگ ها ، یه جمله ی مشخص نمایش داده بشه ؟

    مثلا فقط بزنیم [example][example/] و متن ثابتی نمایش داده بشه

    ممنون

  6. Top | #36
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    بله .
    در برچسب بی بی کد ( متن مورد استفاده ) : source
    به این صورت وارد کنید :
    کد:
     
    کد:
    <style>.manba{ background: #FBF3B0; border: 1px solid #c8ba47; text-shadow: 1px 1px #FFFFFF; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; padding:5px; font-size:11px; margin-top:10px; margin-bottom:10px; -webkit-transition : all 0.5s ease-in; -moz-transition : all 0.5s ease-in; -o-transition : all 0.5s ease-in;}.manba:hover { background: #b9fbb0; border: 1px solid green; text-shadow: 1px 1px #FFFFFF; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; padding:5px; font-size:11px; margin-top:10px; margin-bottom:10px; -webkit-transition : all 0.5s ease-in; -moz-transition : all 0.5s ease-in; -o-transition : all 0.5s ease-in;}</style><div class="manba">منبع : سایت شما !</div>



  7. Top | #37
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Ramin نمایش پست ها
    بله .
    در برچسب بی بی کد ( متن مورد استفاده ) : source
    به این صورت وارد کنید :
    کد:
     
    کد:
    <style>.manba{ background: #FBF3B0; border: 1px solid #c8ba47; text-shadow: 1px 1px #FFFFFF; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; padding:5px; font-size:11px; margin-top:10px; margin-bottom:10px; -webkit-transition : all 0.5s ease-in; -moz-transition : all 0.5s ease-in; -o-transition : all 0.5s ease-in;}.manba:hover { background: #b9fbb0; border: 1px solid green; text-shadow: 1px 1px #FFFFFF; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; border-radius: 5px; padding:5px; font-size:11px; margin-top:10px; margin-bottom:10px; -webkit-transition : all 0.5s ease-in; -moz-transition : all 0.5s ease-in; -o-transition : all 0.5s ease-in;}</style><div class="manba">منبع : سایت شما !</div>

    ممنون اما هنوز باید توی تگ ها یه چیزی بزنیم تا نمایشش بده

  8. Top | #38
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    22
    نوشته ها
    3,417
    مورد پسند
    8,062 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    523

    پیش فرض

    بله باید 1 یا چند کارکتر قرار بدید تا کامل بیاد دیگه !

    کاربر مقابل از Mr.Ramin بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  9. Top | #39
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.3 Safari 5.1.5
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    دوستان چطوری می تونم اینو وسط چین کنم ؟ ( میشه دیفالتش رو وسط چین قرار داد ؟ )
    وقتی با ادیتور هم وسط چین می کنم ، وسط چین نمیشه



  10. Top | #40
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 18.0.1025.151
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط r.nafas نمایش پست ها
    دوستان چطوری می تونم اینو وسط چین کنم ؟ ( میشه دیفالتش رو وسط چین قرار داد ؟ )
    وقتی با ادیتور هم وسط چین می کنم ، وسط چین نمیشه



    از این استفاده کنید ببینید کار میکنه
    کد PHP:
    <style>.manba{     background#FBF3B0;     border: 1px solid #c8ba47;     text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;     -webkit-border-radius: 5px;     -moz-border-radius: 5px;     border-radius: 5px;     padding:5px;     font-size:11px;     margin-top:10px;     margin-bottom:10px;    -webkit-transition : all 0.5s ease-in;    -moz-transition : all 0.5s ease-in;    -o-transition : all 0.5s ease-in;    text-align:center;}.manba:hover {     background: #b9fbb0;     border: 1px solid green;     text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;     -webkit-border-radius: 5px;     -moz-border-radius: 5px;     border-radius: 5px;     padding:5px;     font-size:11px;     margin-top:10px;     margin-bottom:10px;    -webkit-transition : all 0.5s ease-in;    -moz-transition : all 0.5s ease-in;    -o-transition : all 0.5s ease-in;    text-align:center;}</style><div class="manba">{param}</div> 

    کاربر مقابل از AliBother بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #41
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.7.3 Safari 5.1.5
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliBother نمایش پست ها
    از این استفاده کنید ببینید کار میکنه
    کد PHP:
    <style>.manba{     background#FBF3B0;     border: 1px solid #c8ba47;     text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;     -webkit-border-radius: 5px;     -moz-border-radius: 5px;     border-radius: 5px;     padding:5px;     font-size:11px;     margin-top:10px;     margin-bottom:10px;    -webkit-transition : all 0.5s ease-in;    -moz-transition : all 0.5s ease-in;    -o-transition : all 0.5s ease-in;    text-align:center;}.manba:hover {     background: #b9fbb0;     border: 1px solid green;     text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;     -webkit-border-radius: 5px;     -moz-border-radius: 5px;     border-radius: 5px;     padding:5px;     font-size:11px;     margin-top:10px;     margin-bottom:10px;    -webkit-transition : all 0.5s ease-in;    -moz-transition : all 0.5s ease-in;    -o-transition : all 0.5s ease-in;    text-align:center;}</style><div class="manba">{param}</div> 

    متاسفانه جواب نداد

    من وقتی براش width تعریف نمی کنم میشه گفت تقریبا درسته و به صورت پیشفرض وسط چین هست اما وقتی که width تعریف می کنم چپ چین میشه !!

    این کد منه
    <style>.manba{
    background: #82CAFA;
    border: 1px solid #357EC7;
    text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;
    -webkit-border-radius: 5px;
    -moz-border-radius: 5px;
    border-radius: 5px;
    padding:5px;
    font-size:11px;
    margin-top:10px;
    margin-bottom:10px;
    -webkit-transition : all 0.5s ease-in;
    -moz-transition : all 0.5s ease-in;
    -o-transition : all 0.5s ease-in;
    width:330px;
    }
    .manba:hover {
    background: #B4CFEC;
    border: 1px solid #566D7E;
    text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;
    -webkit-border-radius: 5px;
    -moz-border-radius: 5px;
    border-radius: 5px;
    padding:5px;
    font-size:11px;
    margin-top:10px;
    margin-bottom:10px;
    -webkit-transition : all 0.5s ease-in;
    -moz-transition : all 0.5s ease-in;
    -o-transition : all 0.5s ease-in;
    width:330px;
    }
    </style>
    <div class="manba">
    <DIV style="font-weight: bold">
    متن من
    </div>




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 4 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/03, 10:32 AM
  2. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2011/06/25, 11:37 PM
  3. پک فوق العاده درجات کاربری « اختصاصی از وی بی ایران »
    توسط Par30DL در انجمن پک درجه های کاربری
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2011/06/10, 11:42 PM
  4. پک اختصاصی وی بی ایران (سفارش هم میگیریم)
    توسط .::Rezaa.Com::. در انجمن پک درجه های کاربری
    پاسخ: 57
    آخرين نوشته: 2010/08/31, 01:51 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •