تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: روش نصب قالب

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.6
    نوشته ها
    1
    موردپسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    Thumbs up روش نصب قالب

    با سلام و احترام
    لطفا روش نصب قالب را روی vBulletin v3.8.3 و vBulletin v4.0.6 آموزش دهید.
    با سپاس فراوان

    6 تشکر توسط:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    دوست عزیز
    شما وقتی یک استایل را دانلود می کنید، در آن دو فایل وجود دارد.
    یکی فایل Xml است که باید از کنترل پنل مدیریت>استایل ها و قالب>آپلود/نصب قالب جدید آپلود شود.
    دیگری یک فولدر از عکس های آن قالب است که باید از طریق سی پنل در هاست شما آپلود شوند.
    معمولا این فولدر به شکلی طبقه بندی شده است که شما را در اینکه در کجای هاست آپلود کنید راهنمایی میکند.
    مثلا به این شکل است:
    Images/نام استایل
    شما باید آن فولدر را در این قسمت آپلود کنید.
    البته وقتی شما فایل Xml را نصب می کنید، با رفتن به تمامی تنظیمات استایل محل قرار گرفتن عکس ها و دکمه های استایل را می توانید ببینید.
    اگر همچنان سوالی دارید ما در خدمتیم.
    این تاپیک هم هست .
    http://vbiran.ir/f13/a-337.html

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    12
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    صفحه مورد نظر بنا به دلايل گوناگون از قبيل تغيير مسير و يا حذف شدن از سيستم، يافت نشد.


    http://vbiran.ir/f13/a-337.html ________ وقتی این لینک رو باز می کنم پیغام بالا نشون داده میشه

    کاربر مقابل از shaer_bisvad بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    **با سلام مجدد**
    **من الان هم فايل xml را جايگذاري كردم هم عكس ها رو اما قالب همون قالب پيشفرض مونده چطور بايد قالب جديد رو ست كنم؟**

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    شما باید از قسمت تنظیمات اصلی انجمن >>>>> تنظیمات استایل ها / زبان >>>> قالب پیش فرض رو تغییر بدین

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    vBulletin 3.8.7 Beta 1
    نوشته ها
    699
    مورد پسند
    266 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    درود.
    ببین دوست من الان پایین انجمنت قالب رو انتخابش کن می تونی ببینیش اما اگر می خوای پیشفرض بشه وقتی xml رو آپلودش می کنی بزارش روی استایل دیفالت درست میشه
    مشکلی بود در خدمتم

    کاربر مقابل از Mm22 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    **ببينيد دوستان وقتي از پايين صفحه قالب رو انتخاب ميكنم با اين صفحه رو به رو ميشم**
    **عكس**

  9. Top | #8
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود
    :من نتونستم عکس شمارو ببینم
    مشکل داشت برای تنظیم بر روی پیشفرض
    هم که بالاتر گفتن
    مشکل چی هست الان؟
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    **ببخشيد مشكل جديدم اينه**
    **Warning: Missing argument 2 for vB_Template_Runtime::linkBuild(), called in [path]/includes/class_core.php(4414) : eval()'d code on line 175 and defined in [path]/includes/class_core.php on line 5231

    Fatal error: Call to undefined method vB_Friendly_Url_Error::get_url() in /home/u751771567/public_html/includes/functions.php on line 7096**


  11. Top | #10
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود:
    قالب رو پاک کنید ببینید درست میشه
    به تنظیمات friendly url
    دست زدید؟
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •