WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23

موضوع: مشکل در کادر بندی postbit در ویبولتن 4

  1. Top | #11
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,694
    مورد پسند
    55,079 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3127

    پیش فرض

    بفرمایید :
    کد:
    <vb:if condition="$onlinestatus==0"><font  color="#FDD017"><b><i>Offline</i></b></font></vb:if>   
    <vb:if condition="$onlinestatus==1"><font  color="#00FF00"><b><i>Online</i></b></font></vb:if>   
    <vb:if condition="$onlinestatus==2"><font  color="#87AFC7"><b><i>Invisible</i></b></font></vb:if>

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5 DGT
    نوشته ها
    169
    مورد پسند
    176 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    بفرمایید :
    کد:
    <vb:if condition="$onlinestatus==0"><font  color="#FDD017"><b><i>Offline</i></b></font></vb:if>   
    <vb:if condition="$onlinestatus==1"><font  color="#00FF00"><b><i>Online</i></b></font></vb:if>   
    <vb:if condition="$onlinestatus==2"><font  color="#87AFC7"><b><i>Invisible</i></b></font></vb:if>
    سلام

    فکر کنم باز هم اشتباه دادید ...

    این کدی که دادید مربوط میشه به آفلاین و آنلاین بودن خود کاربران درسایت هست ...

    و مربوط به آیکون یاهو در پایین post bit نیست ...

    من آیکون زیر رو می خوام قرار بدم و تقریبا کل قالبهای postbit رو هم زیر و رو کردم ولی پیداش نکردم ...


    با تشکر ...

    کاربر مقابل از BiaDownload بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    5.0
    نوشته ها
    162
    مورد پسند
    155 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    بالاخره پیداش کردم
    Postbit_onlinestatus
    باید ویرایش بشه
    ببخشید فکر میکنم این قالب مربوط به وضعیت آنلاین-آفلاین-مخفی هست(اون چراغا)
    نه اون عکس یاهو!

    کاربر مقابل از Mhm233 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5 DGT
    نوشته ها
    169
    مورد پسند
    176 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mhm233 نمایش پست ها
    ببخشید فکر میکنم این قالب مربوط به وضعیت آنلاین-آفلاین-مخفی هست(اون چراغا)
    نه اون عکس یاهو!
    سلام

    آره من هم منظورم همین بود ...

    ولی من کد رو واسه آیکون پایین یاهو می خوام ...

    با تشکر ...

    کاربر مقابل از BiaDownload بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5 DGT
    نوشته ها
    169
    مورد پسند
    176 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Onlineha نمایش پست ها
    سلام

    فکر کنم باز هم اشتباه دادید ...

    این کدی که دادید مربوط میشه به آفلاین و آنلاین بودن خود کاربران درسایت هست ...

    و مربوط به آیکون یاهو در پایین post bit نیست ...

    من آیکون زیر رو می خوام قرار بدم و تقریبا کل قالبهای postbit رو هم زیر و رو کردم ولی پیداش نکردم ...


    با تشکر ...

  7. Top | #16
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,694
    مورد پسند
    55,079 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3127

    پیش فرض

    کد:
    <div class="imlinks">
                        {vb:raw post.icqicon} {vb:raw post.aimicon} {vb:raw post.msnicon} {vb:raw post.yahooicon} {vb:raw post.skypeicon}
                    </div>
    ایند کدش هست توی postbit_legacy

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5 DGT
    نوشته ها
    169
    مورد پسند
    176 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    کد:
    <div class="imlinks">
                        {vb:raw post.icqicon} {vb:raw post.aimicon} {vb:raw post.msnicon} {vb:raw post.yahooicon} {vb:raw post.skypeicon}
                    </div>
    ایند کدش هست توی postbit_legacy
    سلام

    فکر کنم این دفعه کد همون باشه .. ولی من هر چی کد کادر رو جایگزین می کنم دور کل postbit کادر بوجود میاد ...

    بی زحمت من کد کادربندی رو می دم خدمت شما ، و شما جایگزین کنید ...

    کد کادربندی من :

    کد:
    <div class="eti_postbit">
    با تشکر ...

  9. Top | #18
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5 DGT
    نوشته ها
    169
    مورد پسند
    176 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Onlineha نمایش پست ها
    سلام

    فکر کنم این دفعه کد همون باشه .. ولی من هر چی کد کادر رو جایگزین می کنم دور کل postbit کادر بوجود میاد ...

    بی زحمت من کد کادربندی رو می دم خدمت شما ، و شما جایگزین کنید ...

    کد کادربندی من :

    کد:
    <div class="eti_postbit">
    با تشکر ...

  10. Top | #19
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,694
    مورد پسند
    55,079 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3127

    پیش فرض

    شما باید اول کلاس imlinks رو پیدا کنید ، بعد توش مشخصات eti_postbit رو بزنید .
    .imlinks{
    (اینجا)
    ...
    ...
    ...
    }

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #20
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5 DGT
    نوشته ها
    169
    مورد پسند
    176 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    شما باید اول کلاس imlinks رو پیدا کنید ، بعد توش مشخصات eti_postbit رو بزنید .
    .imlinks{
    (اینجا)
    ...
    ...
    ...
    }
    سلام

    من که درست متوجه نشدم ...

    مگر به جای کد کلاس زیر که قرمز کردم ...

    کد:
    <div class="imlinks">
                        {vb:raw post.icqicon} {vb:raw post.aimicon} {vb:raw post.msnicon} {vb:raw post.yahooicon} {vb:raw post.skypeicon}
                    </div>
    نباید کلاس زیر قرار بگیره ...

    کد:
    <div class="eti_postbit">
    اگه لطف کنید بیشتر راهنمایی کنید ...

    چون من هر چی تو کد postbit گشتم .. نتونستم این یکی رو قالب بندی کنم ...

    با تشکر ...

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 683
    آخرين نوشته: 2016/08/16, 08:36 PM
  2. پاسخ: 28
    آخرين نوشته: 2014/04/03, 08:51 PM
  3. آموزش قرار دادن شماره یوزر کاربر در postbit ( ویبولتن 4 )
    توسط BiaDownload در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/11/27, 10:51 AM
  4. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012/07/07, 02:05 AM
  5. درخواست کد Postbit برای ویبولتین 3 همانند این سایت
    توسط reza63 در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/11/18, 11:45 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •