تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل در CMS

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    107
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض مشکل در CMS

    درود
    من تو انجمنم یه مشکلی دارم
    وقتی تو فروم لوگین می کنم
    و میام تو سی ام اس میزنه شما وارد نشده اید و دوباره وقتی یوزر و پس رو می زنم همون صفحه میاد
    خودم حدس می زنم اشکال اینه که باید فروم رو آپگرید کنیم
    اما رفیقم می ترسه و میگه اول از شما بپرسم و ببینم چه کنیم
    ممنون

    کاربر مقابل از numb بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    119
    مورد پسند
    38 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    فكر كنم مشكل از كوكي ها باشه.
    جستجو كنيد

    و يا صبر كنيد اساتيد بيان :دي


    من همچين مشكلي براي انجمن و ادمين داشتم كه با ريختن فايل tools حل شد.

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    107
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    دوستان چه کنم بنده؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    107
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    دوستان کارم گیره
    کسی نیست کمک کنه؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    5.0.0
    نوشته ها
    90
    مورد پسند
    80 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    فایل tools.php رو بریز و کوکی هارو ریست کن

    کاربر مقابل از Bad Request بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط numb نمایش پست ها
    درود
    من تو انجمنم یه مشکلی دارم
    وقتی تو فروم لوگین می کنم
    و میام تو سی ام اس میزنه شما وارد نشده اید و دوباره وقتی یوزر و پس رو می زنم همون صفحه میاد
    خودم حدس می زنم اشکال اینه که باید فروم رو آپگرید کنیم
    اما رفیقم می ترسه و میگه اول از شما بپرسم و ببینم چه کنیم
    ممنون
    آدرس رو در تنظیمات اصلی دقیق وارد کردین؟!

    کاربر مقابل از AliBother بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    107
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    بله همه چیز درست هست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •