تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: بالا نیامدن صفحه اول بعد از وارد شدن کاربر (بعد از تغییر ادرس انجمن)

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ورژن خوبش
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    یه مشکل دارم تو انجمنم اونم اینه که
    بعد از این که دامیننم رو عوض کردم صفحه اول انجمنم بالا نمیاد یعنی میاد ها ولی برا مهمان ولی وقتی کاربر وارد میشه دیگه صفحه اول بالا نمیاد ولی مثلا میشه وارد دیگر بخش ها شد مثلا مطالب و زیر شاخه ها که قبلا ادرسش رو داریم
    چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟

    صفحه اول بعد از ورود سفید میاد!


    ویرایش توسط kal2kal : 2011/10/15 در ساعت 11:54 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    388
    مورد پسند
    183 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    اگر سفید سفید میاد که نمیدونم
    اما اگر فقط قالبش خرابه صفحه اول شما به ادمین سی پی برید و توی قسمت نام انجمن/ادرس سایت و ... ادرس تغیر داده شده رو اونجا بذارید
    اگر نشدو اول ادرستون www. داره برش دارید مثل این http://musicbl4st.com

    امید وارم درست بشه اگر نشد شرمنده


    WWW.MUSICBL4ST.COM

    جواب ندادن به بعضی تاپیکها یعنی چی ؟
    کسی بلد نیست ؟
    کسی اهمیت نمیده ؟
    سئوال مهم نیست ؟
    سئوال تکراریه ؟
    کسی عشقش نمیکشه جواب بده ؟
    سئوال در حد طرف نیست ؟
    شخص مقابل ارزش جواب دونستن رو نداره ؟

    چرا میپرسی برو جست و جو کن

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم
    سن
    23
    نوشته ها
    1,934
    مورد پسند
    1,503 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    229

    پیش فرض

    درود
    تو قسمت تنظيمات اصلي انجمن ببنيد كه آدرس صفحه اصلي رو چه گذاشتيد...!؟؟
    به احتمال زياد مشكل از همون جا هست.

    موفق باشيد.

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ورژن خوبش
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه دوستان هیچ کدوم از چیزایی که شما گفتین نیست ادرس انجمن درسته وقتی کاربر بصورت مهمان وارد میشه همه چی درسته ولی وقتی به عنوان کاربر وارد میشه فقط صفحه اول انجمن رو نمیتونه ببینه چون شفید بالا میاد ولی بقیه ی صفحات رو میتونه ببینه به طور مثال http://talar.kal2kal.net/showthread.php?t=200&p=336 صفحه اصلی هم اینجاست http://www.talar.kal2kal.net/

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ورژن خوبش
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    باز جواب پیدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin-TNT نمایش پست ها
    باز جواب پیدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
    وی بی سئو نصب کردید؟! اگر بله یک بار دیگه فایل htacses رو آپلود کنید.ببنید درست میشه یا خیر.

  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ورژن خوبش
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون از راهنماییتون ولی بازم حل نشد!!!!!!

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    هک vbseo رو غیر فعال کن ببینیم از اونه یا نه

    2 تشکر توسط:


  10. Top | #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ورژن خوبش
    نوشته ها
    257
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مرسی عزیز ممنونــــــــــــــــــ
    حل شد

    ولی الن وی بی سئو رو چیکار کنم؟

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin-TNT نمایش پست ها
    مرسی عزیز ممنونــــــــــــــــــ
    حل شد

    ولی الن وی بی سئو رو چیکار کنم؟
    احتمالا اچ تی اکسست مشکل داره.یه بار دیگه در بخض آموزش وی بی سئو آموزش و بخون و طبق آخموزش فالی اچ تی اکسس رو جایگزین کن.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 12:43 AM
  2. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/06/13, 07:30 PM
  3. تغییر دکمه
    توسط PRINCEOPS در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/10/10, 01:29 PM
  4. تغییر در تب های انجمن
    توسط babelirani در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/10/07, 05:05 PM
  5. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/06/09, 11:33 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •