تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 20 از 24 نخستنخست ... 6789101112131415161718192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 191 به 200 از 232

موضوع: هک فارسی حالت من برای ویبولتین 4

    1. توضیحات هک فارسی حالت من برای ویبولتین 4 »»

      هک فارسی حالت من برای ویبولتین 4

      نگارش: 1.0 ، توسط (کاربر سایت)

      آخرین زمان حضور: Jan 2012 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.2 رتبه :  (2 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 2 بار
      زمان انتشار: 2011/10/22 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 257 بار
      پشتیبانی می شود سیستم هک و پلاگین

      هک فارسی حالت من برای ویبولتین 4 ( با اجاز آقا علی)

      تصاویر دمو:








      دانلود از سرور VBiran
      دانلود از سرور ParsReseller.ir

      آموزش نصب و استفاده:
      فایل Halat-man-vb-parsreseller.ir.xml رو از طریق پلاگین ها و محصولات ایمپورت کنید
      فایل vmoods.zip رو بریزید توی پوشه اصلی ویبولتین و از حالت فشرده خارج کنید
      حالا به تنضیمات --> تنظمیات اصلی انجمن --> حالت من برید و هک رو فعال کنید

      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #192
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    492

  3. Top | #193
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    216
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    25

    Red face به وجود نیومدن منو

    سلام آقا من این هکو ریختم ولی منوش برام اضاف نشده از قالب vbirangalaxy استفاده میکنم . اگه کسی دلیلشو میدونه لطف کنه کمک کنه

  4. Top | #194
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    492

    پیش فرض

    این روش رو برید ببینید حل میشه یا نه : آموزش قرار دادن دکمه حالت من در ناوبار

  5. Top | #195
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    216
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    اصلا همچی کدی داخل Navbar من وجود نداره


    {vb:raw template_hook.navtab_end}

  6. Top | #196
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    928
    مورد پسند
    473 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    106

  7. Top | #197
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    492

    پیش فرض

    باید باشه،کدهای ناوبر رو اینجا قرار بدید

  8. Top | #198
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    216
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    25

    Red face

    بفرما اینم کد درون Navbar

    <div class="tools">
    <!--[if IE]>
    <div class="betoche">
    <ul id="asb">
    <li class="features"></li>
    <a href="search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Pos t"><li class="new-post"></li></a>
    <a href="faq.php"><li class="faq"></li></a>
    <vb:if condition="$show['member']"><a href="private.php"><li class="pm"></li></a></vb:if>
    <a href="calendar.php"><li class="sitedate"></li></a>
    <li class="tool">
    <ul>
    <li><a href="forumdisplay.php?{vb:raw session.sessionurl}do=markread&amp;markreadhash={v b:raw bbuserinfo.securitytoken}"> انتخاب به عنوان خوانده شده </a></li>
    <vb:if condition="$show['member']"><li><a href="profile.php?do=editoptions"> تنظيمات عمومي </a></li>
    <li><a href="profile.php?do=editprofile"> ويرايش پروفايل </a></li></vb:if>
    </ul>
    </li>
    <li class="forumf">
    <ul>
    <li><a href="group.php"> گروه ها </a></li>
    <li><a href="album.php"> آلبوم ها </a></li>
    <vb:if condition="$show['member']"><li><a href="profile.php?do=buddylist"> دوستان و تماس ها </a></li></vb:if>

    </ul>
    </li>
    <li class="key">
    <ul>
    <li><a href="search.php?do=getdaily&contenttype=vBForum_P ost"> ارسال هاي امروز </a></li>
    <vb:if condition="$show['member']"><li><a href="subscription.php"> موضوعات مشترک شده </a></li></vb:if>
    <li><a href="showgroups.php"> نمايش مديران انجمن </a></li>
    <li><a href="online.php"> چه کساني آنلاين هستند </a></li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </div>
    <![endif]-->
    <vb:if condition="is_browser('firefox')">
    <div class="betoche">
    <ul id="asb">
    <li class="features"></li>
    <a href="search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Pos t"><li class="new-post"></li></a>
    <a href="faq.php"><li class="faq"></li></a>
    <vb:if condition="$show['member']"><a href="private.php"><li class="pm"></li></a></vb:if>
    <a href="calendar.php"><li class="sitedate"></li></a>
    <li class="tool">
    <ul>
    <li><a href="forumdisplay.php?{vb:raw session.sessionurl}do=markread&amp;markreadhash={v b:raw bbuserinfo.securitytoken}"> انتخاب به عنوان خوانده شده </a></li>
    <vb:if condition="$show['member']"><li><a href="profile.php?do=editoptions"> تنظيمات عمومي </a></li>
    <li><a href="profile.php?do=editprofile"> ويرايش پروفايل </a></li></vb:if>
    </ul>
    </li>
    <li class="forumf">
    <ul>
    <li><a href="group.php"> گروه ها </a></li>
    <li><a href="album.php"> آلبوم ها </a></li>
    <vb:if condition="$show['member']"><li><a href="profile.php?do=buddylist"> دوستان و تماس ها </a></li></vb:if>

    </ul>
    </li>
    <li class="key">
    <ul>
    <li><a href="search.php?do=getdaily&contenttype=vBForum_P ost"> ارسال هاي امروز </a></li>
    <vb:if condition="$show['member']"><li><a href="subscription.php"> موضوعات مشترک شده </a></li></vb:if>
    <li><a href="showgroups.php"> نمايش مديران انجمن </a></li>
    <li><a href="online.php"> چه کساني آنلاين هستند </a></li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </div>
    </vb:if>
    <vb:if condition="is_browser('webkit')">
    <div class="betoche2">
    <ul id="asb">
    <li class="features"></li>
    <a href="search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Pos t"><li class="new-post"></li></a>
    <a href="faq.php"><li class="faq"></li></a>
    <vb:if condition="$show['member']"><a href="private.php"><li class="pm"></li></a></vb:if>
    <a href="calendar.php"><li class="sitedate"></li></a>
    <li class="tool">
    <ul>
    <li><a href="forumdisplay.php?{vb:raw session.sessionurl}do=markread&amp;markreadhash={v b:raw bbuserinfo.securitytoken}"> انتخاب به عنوان خوانده شده </a></li>
    <vb:if condition="$show['member']"><li><a href="profile.php?do=editoptions"> تنظيمات عمومي </a></li>
    <li><a href="profile.php?do=editprofile"> ويرايش پروفايل </a></li></vb:if>
    </ul>
    </li>
    <li class="forumf">
    <ul>
    <li><a href="group.php"> گروه ها </a></li>
    <li><a href="album.php"> آلبوم ها </a></li>
    <vb:if condition="$show['member']"><li><a href="profile.php?do=buddylist"> دوستان و تماس ها </a></li></vb:if>

    </ul>
    </li>
    <li class="key">
    <ul>
    <li><a href="search.php?do=getdaily&contenttype=vBForum_P ost"> ارسال هاي امروز </a></li>
    <vb:if condition="$show['member']"><li><a href="subscription.php"> موضوعات مشترک شده </a></li></vb:if>
    <li><a href="showgroups.php"> نمايش مديران انجمن </a></li>
    <li><a href="online.php"> چه کساني آنلاين هستند </a></li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </div>
    </vb:if>
    <!--[if IE]>
    <div class="Saye"><div class="Entekhab"></div><div class="Khat"></div>
    <a checked="checked" href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked" ><div class="blue"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('green-theme', 60)"><div class="green"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('red-theme', 60)"><div class="red"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('purple-theme', 60)"><div class="purple"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('yellow-theme', 60)"><div class="yellow"></div></a>
    </div>
    <![endif]-->
    <vb:if condition="is_browser('firefox')">
    <div class="Saye"><div class="Entekhab"></div><div class="Khat"></div>
    <a checked="checked" href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked" ><div class="blue"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('green-theme', 60)"><div class="green"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('red-theme', 60)"><div class="red"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('purple-theme', 60)"><div class="purple"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('yellow-theme', 60)"><div class="yellow"></div></a>
    </div>
    </vb:if>
    <vb:if condition="is_browser('webkit')">
    <div class="Saye2"><div class="Entekhab"></div><div class="Khat"></div>
    <a checked="checked" href="javascript:chooseStyle('none', 60)" checked="checked" ><div class="blue"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('green-theme', 60)"><div class="green"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('red-theme', 60)"><div class="red"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('purple-theme', 60)"><div class="purple"></div></a>
    <a rel="nofollow" href="javascript:chooseStyle('yellow-theme', 60)"><div class="yellow"></div></a>
    </div></vb:if>
    </div>
    <div class="banner-box">
    <div class="banners">

    <a target="_blank" href="http://forum.esteghlal-fc.ir"><img src="http://up.vbiran.ir/uploads/137120177715675banner.gif" width="468" height="60" alt="banner" title="استقلال اف سی"></a>
    <a target="_blank" href="http://diacoweb.ir"><img src="http://up.vbiran.ir/images/jm1zbpnn1hb2ywrjlh0.gif" width="468" height="60" alt="banner" title="دیاکو وب"></a>
    <a target="_blank" href="http://bazi.pro/"><img src="http://up.vbiran.ir/uploads/137123601516849lit8msmarjup8pbzn40.gif" width="468" height="60" alt="banner" title="بازی"></a>
    <a target="_blank" href="http://orpf.ir/forum"><img src="http://up.esteghlal-fc.ir/images/67189113432457580733.gif" width="468" height="60" alt="banner" title="انجمن تخصصی آنلاین PES-FIFA"></a>
    </div>

    </div>
    <div class="body_wrapper">

    {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
    {vb:raw ad_location.global_below_navbar}

    <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
    <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
    <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
    <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
    <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
    <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
    <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
    <ol>
    {vb:raw notices}
    </ol>
    </form>
    </vb:if>
    <div id="breadcrumb" class="breadcrumb">
    <ul class="floatcontainer">
    <li class="navbithome"><a href="index.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="1"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/navbit-home.png" alt="{vb:rawphrase home}" /></a></li>
    {vb:raw navbits.breadcrumb}
    {vb:raw navbits.lastelement}
    </ul>
    <hr />
    </div>

  9. Top | #199
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    492

    پیش فرض

    کلا برید تو جست و جوی استایل ها و قالب ها،برای همه استایل ها سرچ کنید : {vb:raw template_hook.navtab_end} ببینید اصلا همچین کدی هست یا نه

  10. Top | #200
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0.3
    نوشته ها
    32
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من اینو نصب کردم.توی ناوبار هم اومد کلیک که میکنی باز هم میشه بعد که انتخاب میکنی صفحه ریفرش میشه ولی بعد باز مینویسه none (انتخاب نشده) تو پست بیت هم نیومده...

  11. Top | #201
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    تو پست بیت که باید کادربندیش کنید!
    .Everybody talks about the weather, we don't




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 76
    آخرين نوشته: 2014/06/28, 07:19 PM
  2. فارسی ساز ویبولتین نسخه 4.1.4 ( + فارسی ساز CKEditor و Customize Style )
    توسط VBIran در انجمن فارسی ساز ها و پک های زبان
    پاسخ: 107
    آخرين نوشته: 2013/05/16, 01:56 PM
  3. پاسخ: 39
    آخرين نوشته: 2012/02/03, 12:37 PM
  4. کسی میتونه این قالب رو بصورت فارسی واسه ویبولتین 4 قرار بده؟
    توسط parsreseller در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/10/27, 02:44 PM
  5. فارسی ساز ویبولتین 4 ورژن 4.0.8 ( زیبا سازی پروفایل فارسی شد ! )
    توسط VBIran در انجمن فارسی ساز ها و پک های زبان
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2010/12/16, 01:30 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •