تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: قرار دادن کد آمار گیر در سایت

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    506
    مورد پسند
    74 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض قرار دادن کد آمار گیر در سایت

    سلام
    من میخواستم کد آمار گیر پرشین استات که بصورت اسکریپت html هست را انتهای صفحه فروم قرار بدم چطور میتونم این کار را انجام بدم؟
    دوستان دنیای مجازی من خدا حافظ




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    506
    مورد پسند
    74 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    ته برگ قالب چطور ویرایش میشه؟
    دوستان دنیای مجازی من خدا حافظ

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    94
    مورد پسند
    49 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    عزیزم شما استایلها و قالبها رو بزن و بعد جستجو در قالب ها رو بزن و بعد دنبال footer بگرد و کد رو انتهای اون قرار بده .

    کاربر مقابل از WHPersia بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    506
    مورد پسند
    74 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    57

    پیش فرض

    برا اینکه این آیکون وسط باشه باید چی بهش اضافه کنم؟
    من گذاشتمش وسط تگ های <Body> و <Body/>
    دوستان دنیای مجازی من خدا حافظ

  6. Top | #5
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,366 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    کد رو بین تگ center قرار بده

    کد HTML:
    <center> code </center>

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    1
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام دوستان شما کدوم قسمت رو میگین من هر کاری کردم نشد لطفا واضحتر بگین ممنون.
    عکس از قسمت footer گرفتم که در استایلها بود و کد رو گذاشتم ولی باز هم نشود.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg fgf.JPG (20.6 کیلو بایت, 11 نمایش)

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    59
    مورد پسند
    39 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    درود

    دوستان منظورشون این بوده که کدهارو توی قالب فوتر قرار بدید نه داخل استایل .

    قالب مورد نظرتون رو باز کنید همونجایی که footer و header و بقیه هستند (عکس ضمیمه) بعد فوتر را باز کنید و کدها رو در هر قسمتی که دوست دارید نمایش پیدا کنه قرار بدید.

    یک راه ساده تر هم هست و اون این که کدتون رو توی Copyright Text قرار بدید . برای رفتن به اون قسمت :

    admincp/setting/option/Site Name / URL / Contact Details/Copyright Text

    موفق باشید
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg footer.JPG (55.5 کیلو بایت, 17 نمایش)

    2 تشکر توسط:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/07/14, 03:12 PM
  2. پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2011/09/14, 10:45 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/01, 10:45 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/13, 06:52 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/12, 01:49 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •