تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: فایلهای فورم پاک شد ( کمک)

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام دوستان
    اشتباهی زدم هرچی توی روت بود پاک کردم. بکاپ هم نداریم. نه من نه هاستینگ.
    میشه فایلای ویبی رو دوباره بریزم که پست ها هم بیاد؟ چون دیتابیس ها سر جاشونه. دست نزدم


    ویرایش: فایلارو ریختم و آپگرید کردم. صفحه اصلی انجمن سفید باز میشه ولی توی ادمین سی پی میره و مشکلی نداره . چیکار کنم؟
    ویرایش توسط man_utd_4ever : 2011/10/25 در ساعت 11:01 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    فایل htaccess رو هم اپلود کن تو روت انجمن

  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alidata نمایش پست ها
    فایل htaccess رو هم اپلود کن تو روت انجمن
    فایلشم پاک شده. میشه بزاری همینجا؟

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    تو پوشه ویبالتینی که دانلود کردی هست . پوشه do not upload

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    37 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Alidata نمایش پست ها
    تو پوشه ویبالتینی که دانلود کردی هست . پوشه do not upload
    تو این پوشه do_not_upload\rewrite\apache2 هم اون htaccess اولی رو آپ کردم هم اونی که تو پوشه فوروم هست.بازم صفحه سفیده.

    مشکل از htaccess نبود از هک ها بود . غیر فعال کردم درست شد
    ویرایش توسط man_utd_4ever : 2011/10/25 در ساعت 11:19 PM دلیل: ادغام دو پست

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    خوبه پس تکی تکی تست کن ببین مشکل از کدومه .

    بسته شد .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •