تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: این کد های css رو کجا باید گذاشت؟

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض این کد های css رو کجا باید گذاشت؟

    سلام

    این کد هایی که مربوط به بزرگ شدن عکس ها میشه رو باید کجا گذاشت؟؟
    مثلا این

    کد HTML:
    <style type="text/css">
    
    .hovergallery img{
    -webkit-transform:scale(0.8); /*Webkit: Scale down image to 0.8x original size*/
    -moz-transform:scale(0.8); /*Mozilla scale version*/
    -o-transform:scale(0.8); /*Opera scale version*/
    -webkit-transition-duration: 0.5s; /*Webkit: Animation duration*/
    -moz-transition-duration: 0.5s; /*Mozilla duration version*/
    -o-transition-duration: 0.5s; /*Opera duration version*/
    opacity: 0.7; /*initial opacity of images*/
    margin: 0 10px 5px 0; /*margin between images*/
    }
    
    .hovergallery img:hover{
    -webkit-transform:scale(1.1); /*Webkit: Scale up image to 1.2x original size*/
    -moz-transform:scale(1.1); /*Mozilla scale version*/
    -o-transform:scale(1.1); /*Opera scale version*/
    box-shadow:0px 0px 30px gray; /*CSS3 shadow: 30px blurred shadow all around image*/
    -webkit-box-shadow:0px 0px 30px gray; /*Safari shadow version*/
    -moz-box-shadow:0px 0px 30px gray; /*Mozilla shadow version*/
    opacity: 1;
    }
    
    </style>




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    65 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    داخل style.css قالب
    خرید لیبرتی رزرو و وبمانی (دلارهای شما را خریدارم)
    PersianLeech.com و PersianLeech.ir به فروش میرسد !

    ✉ آیدی یاهو : mohammad.reza_sa
    ✉ جیمیل : mrsabzevari (a) gmail . com

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    مطمئنی؟؟؟کجای این

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    None
    نوشته ها
    426
    مورد پسند
    210 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    به آخر additional.css اضافه کنید.. addtitional یعنی اضافات

    کاربر مقابل از Maziar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    شد دوتا که
    نفر سوم بیا یکی از اینا رو بگه لطفا

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    My Own Version
    سن
    33
    نوشته ها
    2,440
    مورد پسند
    3,845 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    361

    پیش فرض

    نه رفیق
    تو توی همین additional.css بذار حلّه..

    کاربر مقابل از کلبه دار بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    ..




    فروش هک "ثبت نام فوق فوق فوق سریع" فقط 4000 تومان !!

    فروشگاه خرید کارت شارژ دردونه نیز راه افتاد !
    http://www.charge.dorduneh.ir



    برای نصب وی بولتین (راه اندازی انجمن) و نصب هک پ.خ دهید..

  8. Top | #7
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    اینو وقتی گذاشتی اولش
    <style type="text/css">باید توی header یا headinclude بذاری

    اگر اینو برداری میتونی توی additional.css بذاری

    2 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    65 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    خوب بستگی داره برای کجا می خواهید ، اگه برای وی بولتین می خواهید ، همون additional هست

    کاربر مقابل از tenq بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    خرید لیبرتی رزرو و وبمانی (دلارهای شما را خریدارم)
    PersianLeech.com و PersianLeech.ir به فروش میرسد !

    ✉ آیدی یاهو : mohammad.reza_sa
    ✉ جیمیل : mrsabzevari (a) gmail . com

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    ☻Google
    نوشته ها
    5,116
    مورد پسند
    3,085 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    601

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    اینو وقتی گذاشتی اولش
    <style type="text/css">باید توی header یا headinclude بذاری

    اگر اینو برداری میتونی توی additional.css بذاری
    الان اینو چجوری و کجا بزارمش

    کد HTML:
    <style type="text/css">  .hovergallery img{ -webkit-transform:scale(0.8); /*Webkit: Scale down image to 0.8x original size*/ -moz-transform:scale(0.8); /*Mozilla scale version*/ -o-transform:scale(0.8); /*Opera scale version*/ -webkit-transition-duration: 0.5s; /*Webkit: Animation duration*/ -moz-transition-duration: 0.5s; /*Mozilla duration version*/ -o-transition-duration: 0.5s; /*Opera duration version*/ opacity: 0.7; /*initial opacity of images*/ margin: 0 10px 5px 0; /*margin between images*/ }  .hovergallery img:hover{ -webkit-transform:scale(1.1); /*Webkit: Scale up image to 1.2x original size*/ -moz-transform:scale(1.1); /*Mozilla scale version*/ -o-transform:scale(1.1); /*Opera scale version*/ box-shadow:0px 0px 30px gray; /*CSS3 shadow: 30px blurred shadow all around image*/ -webkit-box-shadow:0px 0px 30px gray; /*Safari shadow version*/ -moz-box-shadow:0px 0px 30px gray; /*Mozilla shadow version*/ opacity: 1; }  </style>
    اینجور کدها که مشکلی پیش نمیارن؟

  11. Top | #10
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    اینو بذار توی additional.css بهتره

    کد:
    .hovergallery img{
    -webkit-transform:scale(0.8); /*Webkit: Scale down image to 0.8x original size*/
    -moz-transform:scale(0.8); /*Mozilla scale version*/
    -o-transform:scale(0.8); /*Opera scale version*/
    -webkit-transition-duration: 0.5s; /*Webkit: Animation duration*/
    -moz-transition-duration: 0.5s; /*Mozilla duration version*/
    -o-transition-duration: 0.5s; /*Opera duration version*/
    opacity: 0.7; /*initial opacity of images*/
    margin: 0 10px 5px 0; /*margin between images*/
    }
    
    .hovergallery img:hover{
    -webkit-transform:scale(1.1); /*Webkit: Scale up image to 1.2x original size*/
    -moz-transform:scale(1.1); /*Mozilla scale version*/
    -o-transform:scale(1.1); /*Opera scale version*/
    box-shadow:0px 0px 30px gray; /*CSS3 shadow: 30px blurred shadow all around image*/
    -webkit-box-shadow:0px 0px 30px gray; /*Safari shadow version*/
    -moz-box-shadow:0px 0px 30px gray; /*Mozilla shadow version*/
    opacity: 1;
    }

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/26, 10:43 AM
  2. چه جوری میشه یه لییچر لینک داشت؟
    توسط Majidpc در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/09/08, 04:14 PM
  3. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/04/28, 03:07 PM
  4. نحوه حذف تبلیغات؟!؟
    توسط [email protected] در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 07:11 PM
  5. چطوری یه br بندازم بالای تبلیغات؟
    توسط Mojtaba_6485 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/12/24, 05:05 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •