تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: دی کد کردن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    ندازم
    نوشته ها
    46
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض دی کد کردن

    سلام به همه دوستان

    من یه سری فایل پی اچ پی کد شده دارم کسی میدونه باید چه جوری دی کدشون کنم؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی مهم هست

    نتونستم اپلود کنم ولی مثلا یه خوردش اینه

    <?php //0035e
    if(!extension_loaded('ionCube Loader')){$__oc=strtolower(substr(php_uname(),0,3) );$__ln='/ioncube/ioncube_loader_'.$__oc.'_'.substr(phpversion(),0,3 ).(($__oc=='win')?'.dll':'.so');$__oid=$__id=realp ath(ini_get('extension_dir'));$__here=dirname(__FI LE__);if(strlen($__id)>1&&$__id[1]==':'){$__id=str_replace('\\','/',substr($__id,2));$__here=str_replace('\\','/',substr($__here,2));}$__rd=str_repeat('/..',substr_count($__id,'/')).$__here.'/';$__i=strlen($__rd);while($__i--){if($__rd[$__i]=='/'){$__lp=substr($__rd,0,$__i).$__ln;if(file_exists ($__oid.$__lp)){$__ln=$__lp;break;[email protected]($__ln);}e lse{die('The file '.__FILE__." is corrupted.\n");}if(function_exists('_il_exec')){re turn _il_exec();}echo('Site error: the file <b>'.__FILE__.'</b> requires the ionCube PHP Loader '.basename($__ln).' to be installed by the site administrator.');exit(199);
    ?>
    4+oV579QZHPiz7LPVPeODIs8mOgHDxbvplVfQeciBMMD7Oq7EC arwg61yVJKnlwHneWAIZQMMQvv
    H6ckQE5y20zLYdxBr3DcniuuNYal/RTivVa51J4bdCURob1JK+SVeWv/nchad/XdENo3wmF7oM5Z
    kJH/hP3RYcHh3r4GXxlXVE+kwaO78vw0




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,798 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    http://www.opinionatedgeek.com/dotnet/tools/base64decode/

    http://coderstoolbox.net/string/

    ب
    اید ببینید با چه زبانی کد شده تا بفهمید چجوری میشه دیکد کرد .

    بهتر هست به انجمن آشیانه مراجعه کنید اونجا شاید بهتر کمک کنند.

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,762
    مورد پسند
    11,363 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    با ioncube کد شده دیکر رو از اینجا دریافت کنید: http://www.nuller.ir/category/software/decoder

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    ندازم
    نوشته ها
    46
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    با ioncube کد شده دیکر رو از اینجا دریافت کنید: http://www.nuller.ir/category/software/decoder

    سلام مجدد ممنون دوست عزیز

    وقتی فایل رو میخوام اجرا کنم این ارور رو بهم میدهعکسش)
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png eror.png (43.3 کیلو بایت, 5 نمایش)

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    685
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    Windows NT 10.0 Chrome 51.0.2704.84
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    Run Administrator

    دوستان این لایسنس میخاد کسی هست من فایل رو بدم برام دیکد کنه یا ب کامل بگه چجوری اینکد کنیم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •