تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: انجمنم باز نمیشه!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض انجمنم باز نمیشه!

    سلام
    انجمنم از دیشب تا حالا باز نمیشه!!!

    www.ghahvekhone.com

    چی کارش کنم؟

    کاربر مقابل از Dastyar بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    Connect
    نوشته ها
    2,771
    مورد پسند
    2,584 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    335

    پیش فرض

    تمام هك هارو غيره فعال كنيد از طريق كانفيگ ببتيد درست ميشه يا نه !

    2 تشکر توسط:



    ( Drupal Hosting ( linahost




  4. Top | #3
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,396
    مورد پسند
    3,163 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    410

    پیش فرض

    باید مربوط به وی بی سئو باشه.. فک کنم

    کاربر مقابل از Reza بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    56
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    احتمالا مشکل با غیر فعال کردن هک ها از فایل config درست میشه

    آموزش غیر فعال کردن سیستم هک و پلاگین با Config.php:

    کد:
    http://www.vbiran.ir/thread1304.html

    کاربر مقابل از AmirAli بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    آنان که فانوسشان را بر پشت می برند سایه هایشان پیش پایشان می افتد.

  6. Top | #5
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.5 PL1
    نوشته ها
    452
    مورد پسند
    398 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    59

    پیش فرض

    ببینید فایل vbseo.php تو روت انجمن هست یا پاک شده

    کاربر مقابل از salar74_a بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    انحـمن گفتگوی ژنــرال هادود اگر بالا نشیند, کسر شآن شعله نیست.......................جای چشم ابرو نگیرد,گر چه او بالاتر استID yahoo:salar_host1

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAli نمایش پست ها
    احتمالا مشکل با غیر فعال کردن هک ها از فایل config درست میشه

    آموزش غیر فعال کردن سیستم هک و پلاگین با Config.php:

    کد:
    http://www.vbiran.ir/thread1304.html
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirLeon نمایش پست ها
    تمام هك هارو غيره فعال كنيد از طريق كانفيگ ببتيد درست ميشه يا نه !
    من هر چی توی روت گشتم پیدا نکردم
    نقل قول نوشته اصلی توسط salar74_a نمایش پست ها
    ببینید فایل vbseo.php تو روت انجمن هست یا پاک شده
    نه پاک نشده.

  8. Top | #7
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    138
    مورد پسند
    60 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    عزیز ،‌از توی فولدر /includes فایل init.php رو حذف کن...
    اطلاعات توی config رو هم یه چک بکن..
    ویرایش توسط pkparham : 2011/11/07 در ساعت 01:06 PM

    کاربر مقابل از pkparham بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pkparham نمایش پست ها
    عزیز ،‌از توی فولدر /includes فایل init.php رو حذف کن...
    من اصلا این فولدر رو پیدا نمیکنم.
    من دیشب چندتا پوشه رو حذف کردم نکنه اینم حذف کرده باشم؟

  10. Top | #9
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    includes نداری؟

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نه!
    فکر کنم دیشب حذفش کردم!!!
    آخه من چندتا پوشه رو از روت حذف کردم و بعدش دیگه انجمنم بالا نیومد.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •