تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: مشکل داشتن سایت

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    136
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض مشکل داشتن سایت

    دوستان من وقتی بعضی کارارو میکنم این خطا هارو میده چیکار کنم؟

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333
    سایت بیا2فروم به تعدادی مدیر فعال جهت فعالیت در انجمنها نیازمند است.







  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,396
    مورد پسند
    3,162 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    410

    پیش فرض

    چه کارایی مثلا ؟


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم
    سن
    23
    نوشته ها
    1,934
    مورد پسند
    1,503 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    229

    پیش فرض

    هك هاتو غير فعال كن ببينم باز هم اينا رو ميده.
    احتمال 90% از بعضي هك هايي كه نصب كردي هست.

    کاربر مقابل از Zirmizi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333
    موقعی که میخوام آواتار آپلود کنم این ارور رو میده ولی عکس رو آپلود میکنه
    چیکار کنم تا این ارور رو نده؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  6. Top | #5
    Special_One

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Heartvoice نمایش پست ها
    سلام

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333
    موقعی که میخوام آواتار آپلود کنم این ارور رو میده ولی عکس رو آپلود میکنه
    چیکار کنم تا این ارور رو نده؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    میگه یک پوشه با دسترسی 777 باید ایجاد کنید برای ذخیره شدن فایل ها داخل اون .
    حالا از کجا مسیرش رو بفهمیم ؟

    AdminCP > Maintenance > View PHP Info
    اینجا قسمت بالا یک همچین چیزی نوشته شده :

    _SERVER["DOCUMENT_ROOT"] ... /full/path/to/webroot

    مثلاً اگه نوشته بود

    /home/yoursite.com/public_html

    شما باید پوشه tmp رو اینجا درست کنید بعد به ویبولتین مسیرش رو بدید .

    کاربر مقابل از Special_One بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    106
    مورد پسند
    123 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    پوشه ی tmp رو درست کنید
    /home/tmp
    ببخشید پنل فارسی ندارم
    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory
    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled -> Yes
    امیدوارم مشکل حل بشه

    2 تشکر توسط:

    Defunct : Click
    My Life : Click

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    ممنون از راهنمایی تون
    اما بازم نشد
    این دفعه ارور داد و آپلود هم نکرد

  9. Top | #8
    Special_One

    پیش فرض

    پس اینم امتحان کنید ؛

    به این قسمت برید :

    vBulletin Options -> vBulletin Options -> Image Settings

    تنظیمات اصلی انجمن --> تنظیمات تصویر تایید کننده

    اگر روی GD هست بذارید روی Imagemagic و اگر روی ImageMagic بود بذارید روی GD .

    کاربر مقابل از Special_One بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مرسی ولی بازم نشد و ارور میده اگه میشه طرز نوشتن مسیر رو بنویسید? روت من httpdocs هست

    ---------- ارسال شده در 07:22 PM ---------- ارسال قبلی در 05:40 PM ----------

    سلام

    همه کارایی که گفتید رو کردم حالا ارورش عوض شده و اینو میگه:

    The script whose uid is 10028 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in [path]/includes/class_upload.php on line 370

    حالا باید چیکار کنم؟ آیا با مدیر هاست باید صحبت کنم که safe mode رو خاموش کنه؟

  11. Top | #10
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,396
    مورد پسند
    3,162 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    410

    پیش فرض

    هاستتون سی پنل نیست ؟!

    کاربر مقابل از Reza بابت این پست مفید تشکر کرده است:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/07/14, 03:12 PM
  2. پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2011/09/14, 10:45 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/01, 10:45 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/13, 06:52 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/12, 01:49 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •