تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: راهنمایی در مورد member box

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    78
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض راهنمایی در مورد member box

    سلام به دوستان خوبم میخواستم بپرسم من تمام فونت های انجمن رو بلاخره تونستم از حالت BOLD بیرون بکشم و درست بشه فقط چند جایی مونده اونم یک قسمت MEMBER BOX هست

    شما با این نام کاربری وارد شوید متوجه میشوید


    USER : USER

    PASS : 123456

    میخوام فونتش مثل بقیه جا ها بشه

    ممنون

    http://forum.gameplus.co/forum.php




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    تو قالب additional.css کلاس #toplinks .isuser رو پیدا کن و با کلاس زیر جایگزین کن :
    کد:
    #toplinks .isuser { float:left; font:normal 12px tahoma; }

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    78
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    درست نشد ضمنا میخواستم رنگش رو هم سفید بشه ممنون

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    از این راه برو درست میشه . قالب vbulletin-chrome.css کلاس .toplinks ul.isuser li a رو با کد زیر عوض کن:
    کد PHP:
     .toplinks ul.isuser li a {
        
    displayblock;
        
    padding-top3px;
        
    padding-bottom3px;
        
    padding-{vb:stylevar left}: 4px;
        
    padding-{vb:stylevar right}: 4px;
        
    font-weight:normal;
            
    font:13px tahoma;
        
    color:white;

    کاربر مقابل از Alidata بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    78
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    داداش یک نگاه بنداز درست شد دمت گرم ولی جهت اطلاع شما بالا مونده میتونی ادرس TOP ش رو بدی ممنون

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    26
    نوشته ها
    3,478
    مورد پسند
    3,629 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    425

    پیش فرض

    دیگه تاپ نداره. فونتشو تو اون کلاسی که بهت دادم بزرگتر کن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/08/22, 10:50 PM
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/11/23, 11:54 AM
  3. ایندکس شدن member ها در گوگل !!!
    توسط vbvb در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/06/05, 09:58 PM
  4. مشکل در صفحه member.php با eror member.php on line 124
    توسط hessamncp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/12/31, 01:27 AM
  5. Member Profiles 2.0
    توسط VBIran در انجمن هک 3.8.x
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2009/09/18, 11:49 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •