تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22

موضوع: مشکل با بالا آوردن دوباره فروم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    Question مشکل با بالا آوردن دوباره فروم

    سلام دوستان
    بکاپی از فروم خودم دارم که هک شد و نتونستم به حالت اول برگردونمش (فقط بکاپ دیتابیس)
    حالا بکاپ دیتابیس رو در لوکال ایمپورت کردم و ویبی 4.1.7 رو روی لوکال ریختم و آپگرید کردم بدون مشکل
    حالا که میخوام فروم رو ببینم ارور زیر رو میده
    کد:
    Warning: require_once([path]/vboptimise/core/class_vboptimise.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]\includes\init.php(336) : eval()'d code on line 19
    
    Fatal error:  require_once() [function.require]: Failed opening required 'E:\xampp\htdocs\vb1/vboptimise/core/class_vboptimise.php' (include_path='.;E:\xampp\php\PEAR') in E:\xampp\htdocs\vb1\includes\init.php(336) : eval()'d code on line 19
    به نظر میاد مشکل از پلاگین هاست که فعالن
    راهش چیه که مشکل حل بشه؟
    ممنون از کمکتون پیشاپیش

    کاربر مقابل از Essin بابت این پست مفید تشکر کرده است:










  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    All CMS
    نوشته ها
    1,344
    مورد پسند
    772 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    155

    پیش فرض

    از چه ورژنی به چه ورژنی آپدیت کردید؟

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    تمامی هک ها رو از طریق فایل کانفیگ غیر فعال کنید

    2 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    فکر کنم مشکل از پلاگینی که برای بالا بردن سرعت سایت استفاده کردین باشه .. !
    اونو غیر فعال کنید ببینید سایتتون بالا میاد ؟

    کاربر مقابل از Mojtaba.T بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    4.13 به 4.1.7
    کامل آپگرید شد ولی ارور بالا رو میده

    ---------- ارسال شده در 10:14 PM ---------- ارسال قبلی در 10:10 PM ----------

    ممنون از پاسخ دوستان
    منم فکر میکنم مشکل از پلاگینهاست
    ولی چجوری غیر فعال کنم
    define(‘DISABLE_HOOKS’, true); رو هم به فایل کانفیگ اضافه کردم ولی بازم ارور بالا میاد

    کاربر مقابل از Essin بابت این پست مفید تشکر کرده است:







  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    دوست عزیز به احتمال زیاد ورژن 4.1.7 با هک vboptimise مشکل داره .. اینو باید غیر فعال کنید ..
    این مشکل برای ورژن 4.1.8 هست که تو تاپیکش ذکر شده .. که باید غیر فعال و یا حذف شود

    3 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Moji نمایش پست ها
    دوست عزیز به احتمال زیاد ورژن 4.1.7 با هک vboptimise مشکل داره .. اینو باید غیر فعال کنید ..
    این مشکل برای ورژن 4.1.8 هست که تو تاپیکش ذکر شده .. که باید غیر فعال و یا حذف شود

    ممنون از شما
    خوب چجوری غیر فعال یا حذفش کنم؟






  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    20
    سن
    24
    نوشته ها
    972
    مورد پسند
    458 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    111

    پیش فرض

    وارد ادمین سی پی میتونید بشید دیگه ؟؟
    از اونجا برو غیر فعالش کن .. !
    اگه نمیتونید بشید باید برید تو سی پنل و از اونجا کامل حذفش کنید ..

    کاربر مقابل از Mojtaba.T بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Moji نمایش پست ها
    وارد ادمین سی پی میتونید بشید دیگه ؟؟
    از اونجا برو غیر فعالش کن .. !
    اگه نمیتونید بشید باید برید تو سی پنل و از اونجا کامل حذفش کنید ..
    نه نمینونم وارد ادمین سی پی بشم همون ارور بالا رو میده
    مشکل اینه که پوشه این پلاگین یا هرچی که هست وجود نداره (رو لوکال نصب کردم)
    یعنی فایلهای فروم قبلی رو ندارم و فقط دیتابیس رو دارم

    ---------- ارسال شده در 10:56 PM ---------- ارسال قبلی در 10:23 PM ----------

    این پوشه vboptimise برای چه پلاگینیه؟






  11. Top | #10
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    2 تشکر توسط:


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •