تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: كسي كد عضويت سريع در 30 ثانيه رو داره؟؟

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    148 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض كسي كد عضويت سريع در 30 ثانيه رو داره؟؟

    دوستان من چجند روز پيش يك كدي در همين ورزن 4 هكهاش كمد بود ديدم كه توي هدر بايد ميزايتشم

    يك كادر سفيدي بوذ كه نوشته هاش بزگ بود و همچجني نوشته هايي توش بود

    کد:
    اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد
    
    و براي استفاده از امکانات انجمن بايد عضو شويد
    
    براي عضويت سريع اينجا کليک کنيد
    
    عضويت شما در تالار 30 ثانيه طول خواهد کشيد
    كسي كدش رو داره

    من همين 2 روز پيش ديدمش . اما الان زير و رو كردم پيداش نكردم . نميدونم توي چه تايكي زده بودن

    كسي كدش رو داره؟؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    1,698
    مورد پسند
    1,478 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    205

    کاربر مقابل از Ali-Reza بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    148 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه نه اين 2 تا نيس

    دقيق يادمه يك كدي بود كه اين نوشته هاي بالا گكه در كد گذاشتم دقيقا اينا توش اون كدهع بوده

    كده يك كادر بزرگ سفيد رنكگي بو كه وسط انجمن تحركي بود نشون ميدادا واسه مهمان كه عضو بشه

    دقيق هم يادمه كد بود و توي هدر header قرار ميگرفت

    همين 2 روز پيش ديديمش اما توي هك ها بخشش رو زير و رو كردم نديدمش نميدونم دوستان تو كدوم تايپك زدنش

    اگه كسي داره بازملينك بده من نگاه بزنم

    ممنون ميشم

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    1,698
    مورد پسند
    1,478 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    205

    پیش فرض

    توی اطلاع رسانی متن رو بنویسید بعد رویش لینک ثبت نام رو بذارید

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    148 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    روش ها هاي زيادي هك ها و كادر هاي مكسي و رنگارنگ زيادي هستن

    اما اون رو ميخام

    يك كادر مستطيل شكل بزرگ بود سفيد رنگ اون نوشته هاي داخل كد پست اولم اونا هم در اون كادر سفيد بود كادره هم تحركي بود

    كلا جالب بود

    اون رو ميخوام

    2 روز پيشم ديدم اما الانم بخش هك ها 4 رو زير رو ، رو كردم اما تاپيكش نبيود نميدونم دوستان تو چه تاپيكي زده بودن كدش رو

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    72 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    فکر کنم منظورتون اینه :

    کد:
    <style type="text/css"> #reklam01{
    position:absolute;
    border-left: 5px solid #ffac45;
    border-right: 5px solid #ffac45;
    border-top: 2px solid #ffac45;
    border-bottom: 2px solid #ffac45;
    padding: 8px;
    background-color: white;
    width: 700px;
    visibility: hidden;
    z-index: 400;
    }
    </style>
    <script type="text/javascript"> 
    var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
    var startX = 100 //set x offset of bar in pixels
    var startY = 100 //set y offset of bar in pixels
    var verticalpos="frombottom" //enter "fromtop" or "frombottom"
    function iecompattest(){
    return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
    }
    function get_cookie(Name) {
    var search = Name + "="
    var returnvalue = "";
    if (document.cookie.length > 0) {
    offset = document.cookie.indexOf(search)
    if (offset != -1) {
    offset += search.length
    end = document.cookie.indexOf(";", offset);
    if (end == -1) end = document.cookie.length;
    returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
    }
    }
    return returnvalue;
    }
    function closebar(){
    if (persistclose)
    document.cookie="remainclosed=1"
    document.getElementById("reklam01").style.visibility="hidden"
    }
    function staticbar(){
    barheight=document.getElementById("reklam01").offsetHeight
    var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
    var d = document;
    function ml(id){
    var el=d.getElementById(id);
    if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
    el.style.visibility="visible"
    if(d.layers)el.style=el;
    el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
    el.x = startX;
    if (verticalpos=="fromtop")
    el.y = startY;
    else{
    el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
    el.y -= startY;
    }
    return el;
    }
    window.stayTopLeft=function(){
    if (verticalpos=="fromtop"){
    var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
    ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/5;
    }
    else{
    var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
    ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/5;
    }
    ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
    setTimeout("stayTopLeft()", 8);
    }
    ftlObj = ml("reklam01");
    stayTopLeft();
    }
    if (window.addEventListener)
    window.addEventListener("load", staticbar, false)
    else if (window.attachEvent)
    window.attachEvent("onload", staticbar)
    else if (document.getElementById)
    window.onload=staticbar
    </script>
    <div id="reklam01" style="position: absolute; left: 10px; top: 15px; width: 749px">
    <div align="center">
    <b><font size="2">اطلاعات نشان ميدهد که شما هنوز عضو اين انجمن نيستيد<span lang="fa">
    </span>&nbsp;...</font><span lang="fa"><font size="2">و براي استفاده از امکانات 
    انجمن بايد عضو شويد</font></span></b></div>
    <div align="center">
    <b><font size="5" color="#FF0000">&nbsp;براي عضويت سريع&nbsp; </font>
    <font size="5">
    <a href="http://01.forum-pasargad.ir/forum/register.php??"><span style="text-decoration: none">
    <font color="#000080">اينجا</font></span></a><font color="#FF0000">&nbsp; 
    کليک کنيد</font></font></b></div>
    <div align="center">
    &nbsp;</div>
    <div align="center">
    <b><span lang="fa">
    <font size="2" color="#0000FF">عضويت شما در تالار 30 ثانيه طول خواهد کشيد</font></span></b></div>
    <div align="center">
    <div align="center">
    	<p dir="rtl"><b><a href="" onClick="closebar(); return false">
    	<font color="#FF0000">>بستن اين پنجره<</font></a> </b></div>
    </td>
    </div>
    </div>
    اگه لینک ثبت نام رو اشتباه زدم خودتون تصحیح کنید

    کاربر مقابل از LicH_MaSteR بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    148 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تشكر رفيق

    مرامت عشقه

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    1,698
    مورد پسند
    1,478 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    205

    پیش فرض

    بسته شد!

    ---------- ارسال شده در 08:38 PM ---------- ارسال قبلی در 08:30 PM ----------

    بنا به درخواست استارتر باز شد

  10. Top | #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    525
    مورد پسند
    148 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنونم عليرضا . خيلي آقايي

    =================================

    رفيق اين كده واسه منم كه عضو و با اطلاعات كاربريم داخل فرومم بازمواسه منم مياد

    غاطي كرده كدش

    كدش اشتباه

    وگرنه من كمه توي هدر درست گذاشتمش آخر كدهاي هدر گذاشتم

    ميتونيد اين كدش رو ويرايش كني كه واسه اونايي كه فقط مهمان خستن نشون بده !!

    الان داره واسه من كه عضومم نشون ميده

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    کدها رو بین این قرار بدید:
    کد:
    <vb:if condition="$show['guest']"> </vb:if>

    کاربر مقابل از Mr.FranK بابت این پست مفید تشکر کرده است:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. كمك‌: نوار بالاي سايت جهت عضويت در انجمن
    توسط tuning_center در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/30, 12:03 PM
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/06, 08:42 PM
  3. فارسي كردن كادر عضويت بالاي انجمن
    توسط Famo در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/08/07, 10:26 PM
  4. كسي هست 4تا هك واسه من نصب كنه؟؟!!
    توسط 99million در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/05/14, 08:17 AM
  5. پهن كردن پاسخ سريع و پيشرفته كردن پاسخ سريع
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/02/18, 02:26 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •