تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 35

موضوع: كد اسلايدر زيبا تبليغات

  1. Top | #21
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,572
    مورد پسند
    824 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    یعنی نمیخواد چیزی به ادیشت ای اش اش اضافه کنیم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    تا جاییکه من میدونم نیاز نیست

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  4. Top | #23
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,572
    مورد پسند
    824 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi13 نمایش پست ها
    شما فایل را دانلود کنید و تو هاست بعد از اپلود اکسترکت کنید

    یه پوشه جدید تو روت خواهید داشت با نام x

    داخل پوشه که شدید یه فایل با نام index.php خواهید دید اونو برای ویرایش باز کنید

    سپس تمام لینک ها را باید ویرایش کنید و لینک های جدید که مربوط به تصاویر مورد نظر شما هستند وارد کنید تغییرات را ذخیره کنید

    حالا کد فریم که در بالا هست را تو هر قسمتی که میخواهید نمایش داده بشه تو قالب مورد نظر وارد کنید

    مسیرهایی که با قرمز مشخص شده را باید ویرایش کنید

    اگه بخواهید بجای هدر نشون داده بشه کد فریم را باید توی هدر بزارید برای اینکار از جستجوی قالب header را جستجو کنید
    والا من که نفهمیدم پس

    name="انتخاب یک نام برای این اسلاید"

    src="ادرس محلی که فایل ایندکس قرار داره"

    width="طول"
    height="ارتفاع"
    scrolling="فعال یا غیر فعال بودن اسکرول که فقط yes یا no را قرار بدید"
    frameborder="عددی که اندازه قاب دور اسلاید را تعیین میکنه و از 0 تا هر چی خواستید میتونید یک عدد قرار بدید">

    اینا رو کجا ویرایش کنم

  5. Top | #24
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    مثلا :
    name="انتخاب یک نام برای این اسلاید" بجای متن قرمز شما یه اسم دلخواه بزارید که نام اسلاید شو شما بشه

    یا

    src="ادرس محلی که فایل ایندکس قرار داره" بجای متن قرمز ادرس و مسیر فایل index.php را که در پوشه x هست باید وارد کنید
    طول و عرض و ارتفاع هم که مشخص هست و عددی بر حسب پیکسل وارد کنید

    بوردر هم یک قاب دور اسلاید شو ایجاد میکنه که هر چه عدد بزرگتر باشه پهنا بیشتر میشه

    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان

  6. Top | #25
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,572
    مورد پسند
    824 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من که هر جا گذاشتم نشد

  7. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    284
    مورد پسند
    39 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    من ویرایش کردم سالم هستش اگه کسی بخواهد میزارم

  8. Top | #27
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    107
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi13 نمایش پست ها
    دوستان برای استفاده این پوشه زیپ را تو هاست اپلود و اکسترکت کنید یه پوشه با نام x براتون ایجاد میشه این پوشه را تغییر نام ندید

    فقط داخلش یه فایل با نام index داره که من بر اساس نیاز خودم درست کردم و شما باید ویرایش کنید : مسیر تصاویر را از هاست خودتون بدید و لینک ها را هم عوض کنید

    برای استفاده هم از کد فریم برای فراخوانی استفاده کنید و هر جا که میخواهید نشون داده بشه ( زیر ناوبار - تو هدر - تو فوتر و ....) کد فریم را قرار بدید

    این هم کد فریم :


    <iframe
    name="انتخاب یک نام برای این اسلاید"

    src="ادرس محلی که فایل ایندکس قرار داره"

    width="طول"
    height="ارتفاع"
    scrolling="فعال یا غیر فعال بودن اسکرول که فقط yes یا no را قرار بدید"
    frameborder="عددی که اندازه قاب دور اسلاید را تعیین میکنه و از 0 تا هر چی خواستید میتونید یک عدد قرار بدید">
    متن مورد نظر كه در زماني نمايش ميابد که فريم نمايش داده نميشود
    </iframe>



    سلام و تشکر از شما

    وقتی کد رو قرار میدم اسلاید میاد سمت راست . وقتی کد <center> میدم به این کدها تمام فروم وسط چین میشه .

    میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

  9. Top | #28
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    6 ;)
    سن
    23
    نوشته ها
    1,725
    مورد پسند
    1,532 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    208

    پیش فرض

    درود

    چون خیلی ها دونبال اسلاید های تبلیغاتی میگردن آموزشش رو قرار میدم اینجا به طور کلی تا برای همه یه راهنمایی شده باشه

    میخواستم در یک تاپیک جدا آموزشش رو قرار بدم ولی چون قبلا در همین تاپیک این اسلایدر رو گذاشتند منم همین جا یه آموزش کلی مزارم برای کاربران


    خب برای کادر بندی به صورت زیر عمل کنید:

    ادمین سی پی> استایل ها و قالب ها> جست و جو در قالب ها> سرچ کنید: additional.css

    کد های زیر را به انتهای آن اضافه کنید


    کد:
    .ads-slide {
    background: white;
    background: -moz-linear-gradient(top, white 0%, #F1F1F1 50%, #E1E1E1 51%, #F6F6F6 100%);
    background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,white), color-stop(50%,#F1F1F1), color-stop(51%,#E1E1E1), color-stop(100%,#F6F6F6));
    background: -webkit-linear-gradient(top, white 0%,#F1F1F1 50%,#E1E1E1 51%,#F6F6F6 100%);
    background: -o-linear-gradient(top, white 0%,#F1F1F1 50%,#E1E1E1 51%,#F6F6F6 100%);
    background: -ms-linear-gradient(top, white 0%,#F1F1F1 50%,#E1E1E1 51%,#F6F6F6 100%);
    background: linear-gradient(top, white 0%,#F1F1F1 50%,#E1E1E1 51%,#F6F6F6 100%);
    ######: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#ffffff', endColorstr='#f6f6f6',GradientType=0 );
    border-right: 2px solid #259ce8;
    border-left: 2px solid #259ce8;
    border-top: 2px solid #E81ABF;
    border-bottom: 2px solid #E81ABF;
    padding: 8px;
    text-align: center;
    -webkit-border-radius: 8px;
    -moz-border-radius: 8px;
    border-radius: 8px;
    margin-top: 8px;
    box-shadow: #b2b2b2 0 0 7px;
    -moz-box-shadow: #b2b2b2 0 0 7px;
    -webkit-box-shadow: #b2b2b2 0 0 7px;
    }
    سپس در ادمین سی پی> استایل ها و قالب ها> جست و جو در قالب ها> سرچ کنید : navbar
    هرجاش که خواستید کد آیفریم قرار بدید برای این اسلایدر البته به همراه کلاس تعریف شده یعنی میشه کد های زیر:

    کد:
    <div class="ads-slide">
    <center>
    <div style="text-align: center; "><iframe marginwidth="1" marginheight="1" scrolling="no" border="0" frameborder="0" target="_blank" width="960" height="300"src="http://www.p30byte.com/ads-slide/index.html"></iframe>
    </center>
    </div>
    width همون عرضه که برای کم و زیاد کردن ویرایشش کنید

    height همون طوله که باید برای کم و زیاد کردن ویرایشش کنید

    فایل ها رو هم از هم جدا کردم به همین خاطر هم شات و هم اسلایدر رو پیوست میکنم

    برای کم و زاد کردن تعداد تصاویر فایل index.html رو ویرایش کنید

    فایل زیپ پیوست شده رو هم بعد از دانلود در روت فروم آپلود و اکسترکت کنید همه فایل ها در پوشه ads-slide قرار میگیره

    دمو : eMp3RoR-TeaM انجمن آریایی ایران

    چون دمو زود پاک میشه شات هم قرار دادم

    موفق باشید
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png 1.png (136.0 کیلو بایت, 20 نمایش)
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

    کاربر مقابل از P30ByTe بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    گیرم که باخته ام !!!

    اما کسی جرات ندارد به من دست بزند

    یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد

    شوخی نیست من شاه شطرنجم ...
    !!!


    کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است آرامگهت غرق به زير آب است اينبار نه بيگانه که دشمن ز خود است صد ننگ به ما که روح تو بيتاب است

    تاپیک ها و آموزش های برتر وی بی ایران نخستین مرجع رایگان وی بولتین در ایران

    http://www.vbiran.ir/thread61255.html

    http://www.vbiran.ir/thread64031.html


  10. Top | #29
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    107
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    برای فراخوانی اسلاید از کد فریم استفاده کردم اما استفاده از کد فریم یک مشکلی داره اونم اینکه وقتی به تصاویر در اسلاید لینک میدم و روی تصویر کلیک میکنم درون کادر کدفریم لینک جدید باز میشه که اصلا جالب نیست .
    کدی رو براش تعریف کردم که لینک در صفحه جدید باز بشه اما باز هم داخل کادر کد فریم صفحه باز میشه .

    دوستانی که تخصص دارند لطف میکنید اگر راهنمایی بفرمایید ، سپاسگذارم

  11. Top | #30
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    عزیز همه ی کدا رو دقت کن
    کد HTML:
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
                        
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://www.templateland.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
                        
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
                        
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
                        
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
                        
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
                        
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
                        
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
                        
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
                        
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
    
    
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
    
    
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
    
    
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
    
    
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    
    
    
    
    
    
                        <li><a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif"></a></li>
    و به هر بنر اگر دقت کنی
    target='_blank'
    رو میبینی
    خب کافیه پاکش کنی یعنی این رو
    کد HTML:
    <a target='_blank'  href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif">
    به
    کد HTML:
    <a href="http://vcp.ir"><img class="ax" src="http://20uploads.com/images/1390/azar/13220245961.gif">
    تبدیل کنی

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ::.. فروش قالب بسيار زيباي زيرميزي ..::
    توسط Zirmizi در انجمن بازارچه
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/28, 06:29 PM
  2. درخواست هك تبليغات زير پست ها و بالاي انجمن
    توسط Famo در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/08/31, 05:08 AM
  3. تبليغات در گوشه فلش؟
    توسط wwefa در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/08/19, 06:52 PM
  4. فروش 100$ تبليغات گوگل
    توسط Amir Lord در انجمن بازارچه
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/08/07, 06:48 PM
  5. آموزش قرار دادن لوگوي كوچك محرم در زير سايت به شكل زيبا
    توسط haftir در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/12/11, 07:13 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •