تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوع: مشکل ارسال پست بعد از اپدیت به نسخه 4.0.6

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض مشکل ارسال پست بعد از اپدیت به نسخه 4.0.6

    با سلام
    من از نسخه 4.0.2 به نشخه 4.0.6 آپگرید کردم حالا نمیشه پست جدید ارسال کرد و ارور دیتابیس میده
    باید چی کار کنم؟

    ارور دیتابیس که به میلم ارسا میشه :
    کد:
    Database error in vBulletin 4.0.6: Invalid SQL: SELECT fd.thumbnail_dateline, fd.filesize, IF(fd.thumbnail_filesize > 0, 1, 0) AS hasthumbnail, fd.thumbnail_filesize, a.dateline, a.state, a.attachmentid, a.counter, a.contentid, a.filename, a.userid, a.settings, a.displayorder, at.contenttypes FROM ahoratools_Vbattachment AS a INNER JOIN ahoratools_Vbfiledata AS fd ON (fd.filedataid = a.filedataid) LEFT JOIN ahoratools_Vbattachmenttype AS at ON (at.extension = fd.extension) WHERE a.contentid IN (1313) AND a.contenttypeid = 1 ORDER BY a.contentid, a.displayorder; MySQL Error : Unknown column 'a.displayorder' in 'field list' Error Number : 1054 Request Date : Monday, September 13th 2010 @ 02:52:08 AM Error Date : Monday, September 13th 2010 @ 02:52:08 AM Script : http://ahoratools.ir/forum/thread845.html Referrer : IP Address : 66.249.71.247 Username : Unregistered Classname : vB_Database MySQL Version




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    همه ورژن ها
    نوشته ها
    1,359
    مورد پسند
    455 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    150

    پیش فرض

    در پنل مدیریت فروم به قسمت
    Admin Control Panel > vBulletin Options > vBulletin Options > Error Handling & Logging
    رفته و نام یک فایل را به عنوان فایل لاگ خطای دیتابیس وارد کنید و سپس ارسال پست را مجددا امتحان کرده
    درست میشه

    کاربر مقابل از Siahkamar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Siam2010 نمایش پست ها
    در پنل مدیریت فروم به قسمت
    Admin Control Panel > vBulletin Options > vBulletin Options > Error Handling & Logging
    رفته و نام یک فایل را به عنوان فایل لاگ خطای دیتابیس وارد کنید و سپس ارسال پست را مجددا امتحان کرده
    درست میشه
    ممنون از جوابتون
    من به این مسیر رفتم اما نام چه نوع فایلی را باید وارد کنم لطفا یک مثال بزنید
    ممنون

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ahora-kabir نمایش پست ها
    من به این مسیر رفتم اما نام چه نوع فایلی را باید وارد کنم لطفا یک مثال بزنید
    کیست مرا یاری کند؟

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    1.1.1
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    1,144 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    110

    پیش فرض

    دوست عزیز راهنمایی که کردن مثلا فایل اسمش database Eror هست شما میای اونو به عنوان یه خطا به ویبلتون میدی و میری یه پست ارسال میکنی ببینی درست شده یا نه
    پ.ن:شما وقتی اپگرید کردی استاندارد سازی جدولهارو زدی؟

    کاربر مقابل از ®mR.Rian بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    عجب لباسیه !
    جلو دست و بال آدمو میگیره !



  7. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    1. فایل های یکی از هک ها رو پاک کردید .
    2. هکی داره مشکل ایجاد میکنه.
    --
    برای تست شما هک ها رو غیر فعال کنید از ادمین سی پی --> تنظیمات ==> تنظیمات اصلی انجمن --> سیستم هوک و پلاگین رو غیر فعال کنید.

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H2So4 نمایش پست ها
    دوست عزیز راهنمایی که کردن مثلا فایل اسمش database Eror هست شما میای اونو به عنوان یه خطا به ویبلتون میدی و میری یه پست ارسال میکنی ببینی درست شده یا نه
    پ.ن:شما وقتی اپگرید کردی استاندارد سازی جدولهارو زدی؟
    متصافه هنوز متوجه نشدم نام این فایلی که باید وارد بکنم چی هستش و از کجا باید پیداش بکنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    1. فایل های یکی از هک ها رو پاک کردید .
    2. هکی داره مشکل ایجاد میکنه.
    --
    برای تست شما هک ها رو غیر فعال کنید از ادمین سی پی --> تنظیمات ==> تنظیمات اصلی انجمن --> سیستم هوک و پلاگین رو غیر فعال کنید.
    نه فایلی را پاک نکردم فقط فایل های جدید را جایگزین کردم
    این روشی که شما گفتید را انجام دادم اما بازم مشکلم حل نشد

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    76
    مورد پسند
    46 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    دوستان من تیبل های دیتابیس را نگاه کردم قبل از نام تیبل نوشته ahoratools با وجود اینکه یوزر سی پنل من ahoratools نیست ! این عادیه که هم نام یوزر سی پنل نیست یا ممکنه مشکل از این باشه

  10. Top | #9
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    من هر جا چک کردم مشکل از یک مدیفیکشن ( هک ) هست که شما نصب کردید و حالا باید پاک بشه.
    شما به config.php برید و بعد از خط اول یک اینتر بزنید و این کد را بزنید ( بعد از <?php ) :
    کد:
    define('DISABLE_HOOKS', true);

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    دوستان من تیبل های دیتابیس را نگاه کردم قبل از نام تیبل نوشته ahoratools با وجود اینکه یوزر سی پنل من ahoratools نیست ! این عادیه که هم نام یوزر سی پنل نیست یا ممکنه مشکل از این باشه
    موقع تنظیم کانفیگ پرفیکس زدید برای تیبل؟
    اگر قبلاً نبوده همه رو Rename کنید حروف اولشون هم باید کوچیک باشه .
    برای مطمئن شدن قبلش بکآپ از db یادتون نره .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/08/27, 03:53 AM
  2. پاسخ: 57
    آخرين نوشته: 2012/05/10, 02:44 PM
  3. پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/03/25, 04:06 PM
  4. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/10/10, 05:50 PM
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/09/26, 01:40 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •