تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مشکل با فایل های پیوست شده بعد از آپدیت به 4.1.8

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.3
    نوشته ها
    235
    مورد پسند
    254 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض مشکل با فایل های پیوست شده بعد از آپدیت به 4.1.8

    درود

    دوستانبنده بعد از آپدیت به 4.1.8 الان مشکل پیوست دارم فایل هایی که پیوست میکنم ، پیوست میشه ولی بعد از ارسال پست دیگه قابل دانلود نیست ! مثلا عکس رو که پیوست میکنم در موقع ارسال پست thumbnail نشون داده میشه ولی بعد از ارسال پست فقط اسم و اندازه فایل نوشته میشه و اگه روی لینک پیوست ها کلیک کنم یا میگه فایل نیست یا ازم یوزر و پسورد می خواد که شما مجوز دانلود ندارید در حالی که برای مدیرکل هم مجوز ها رو درست کردم! فایل های آپلودی همه در سرور و در پوشه صحیح قرار دارند جوری که اگه فایل رو دانلود و پسوندش رو عوض کنم می بینم که درسته . تو دیتابیس هم اطلاعاتش درست وارد میشه!!!

    همه هک ها رو هم غیرفعال کردم اثری نداشت!

    نکته عجیب اینکه یه سری فایل کوچیک تو انجمن مم هست با پسوند CUE با حجم های 2 کیلوبایت اونا رو درست دانلود و باز میشه ولی بقیه فایل ها نه!




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.3
    نوشته ها
    235
    مورد پسند
    254 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    خوب من از اون موقعه درگیرم و هنوز مشکلم حل نشده! حتی از مدیر سرور خواستم بکآپ هفته پیش رو برگردونه که اون 4.1.7 هستش ولی بازم مشکل رفع نشده! این رو یادم رفت بگم که این اتفاق بعد از تغییر سرور توسط هاستینگ رخ داده قبل از تغییر سرور هیچ مشکلی نبود نمته عجیب اینکه موقع پیوست یه فایل در صفحه ضمیمه کردم اگه روی فایل کلیک کنم به راحتی باز میشه ولی بعد از ارسال پست دیگه نمیشه پیوست رو باز کرد! دقت کردم دیدم بعد از ارسال پست آدرس فایل های ضمیمه عوض میشه و اگه همون آدرس قدیمی رو بزنم باز میشه!

    مثلا الان این باز نمیشه :

    http://www.trancerevolution.ir/attac...il_cd-back.jpg

    ولی این که همون فایل هست به راحتی باز میشه!

    http://www.trancerevolution.ir/attac...1&d=1322243300

    جدا هنگ کردم نمیدونم مشکل چیه ! چند جا گشتم و بعضی ها گفتن ممکنه از open_basedir در تنظیمات php رو سرور جدید باشه چون الان رو no value هستش .

    راهی هست!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2014/04/20, 02:29 AM
  2. مشکل با ذخیره فایل پیوست با حجم 22 مگابایت
    توسط mohammadz در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/14, 01:12 AM
  3. مشکل با مدیریت فایل پیوست
    توسط aliasghar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/06/23, 11:49 AM
  4. مشکل در دانلود از پیوست سایت
    توسط eblis_67 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/11, 11:11 AM
  5. تنظیم مدیریت پیوست
    توسط MSHADroo در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/04/15, 01:54 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •