تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 10 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 94

موضوع: دانلود پلاگین آخرین ارسالی های انجمن با قابلیت تغییر رنگ و تنظیم سرعت و جهت حرکت و ..

    1. توضیحات سلام ممنون از راهنماییهاتون اقا من این فانکشن رو عوض کردم و کدها رو هم اضافه کردم و البته یکم تغییر »»

      سلام ممنون از راهنماییهاتون اقا من این فانکشن رو عوض کردم و کدها رو هم اضافه کردم و البته یکم تغییر

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: انتخاب نشده رتبه :  (1 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2009/09/01 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 338 بار
      پشتیبانی نمی شود

      این نسخه قابلیت نمایش رنگ کاربرات ، تغییر رنگ زمینه و تغییر سرعت ، تغییر اندازه فونت ، تغییر جهت رو به کاربر میده این نسخه توسط وب آلفا ساخته شده است .


      فایل last.php رو در root انجمن قرار بدید و کد زیر رو در قسمتی که میخواهید نمایش داده بشه اضافه کنید .
      کد:
      <table class="tborder" width="100%" 
      align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1">
      <thead><tr>
      <td class="tcat" colspan="0">آخرین ارسالات VBIran</td>
      </tr></thead>
      <tbody><tr>
      <td class="alt1" width="100%">
      <iframe name="I1" align="center" src="last.php?" 
      marginwidth="0" marginheight="0" width="100%" scrolling="no" 
      height="260" border="0" target="_top" 
      style="border-styleolid; border-width:0px; " frameborder="0">
      </iframe>
      </td></tr></tbody></table>
      <!-- Last Post End -->
      دانلود در فایل پیوست :
      سازنده : Ali_King در سایت وب آلفا *******.ir

      با سلام.
      بله ته هدر بزنید.
      دانلود در پیوست
      یک فایل پی اچ پی هم داره که باید توی روت بریزین(روت فرومتون)
      موفق باشی
      سوالات متداول:

      حال چند تنظیم اضافی رو هم برای شما می گذارم تا استفاده کنید:

      برای تغییر رنگ عنوان ها چه کار کنیم؟؟؟

      در فایل last-2.php که در هاستتان آپلود کردید دنبال کد زیر بگردید:

      کد:
      // title color .
      $title_color = "#0066FF";


      سپس به جای کد رنگ فعلی که در اینجا 4b4b4b هست کد رنگ خودتون رو بزارید.

      __________

      برای تغییر رنگ نام نویسنده و... باید چیکار کنم؟؟؟

      در فایل last-2.php که در هاستتان آپلود کردید دنبال کد زیر بگردید:

      کد:
      // info text color .
      $text_color = "#333333";


      سپس به جای کد رنگ فعلی که در اینجا 4b4b4b هست کد رنگ خودتون رو بزارید.

      _________

      برای تغییر فونت به Tahoma چه کار کنم؟؟؟

      کد زیر را سرچ کنید: (برای سرچ می توانید از Ctrl + F استفاده کنید)

      کد:
      color\"face=\"


      در مقابل آن کلمه Arial را به tahoma تغییر دهید
      سپس کد زیر را سرچ کنید:
      کد:
      _color\" face=\"


      در مقابل آن کلمه Arial را به tahoma تغییر دهید

      __________

      چطوری می تونم رنگ خط مابین عنوان ها رو عوض کنم؟؟؟؟

      کد زیر را سرچ کنید:

      کد:
      <hr size =1 color =#


      و کد رنگ مقابل آن را تغییر دهید

      __________

      عنوان ها کامل نشون داده نمیشوند چه کار کنم؟؟؟

      کد زیر را سررچ کنید:

      کد:
      $title_limit =


      و عدد مقابل آن را به 200 تغییر بدهید

      __________

      چطور می تونم تعداد اخرین ارسالات رو بیشتر کنم؟؟ الان فقط 20 تا رو نشون میده

      کد زیر را جست و جو کنید:
      کد:
      $lastpost_limit = "


      و عدد مقابل آن را به 30 یا هر عدد دیگر که می خواهید تغییر دهید

      __________

      کد های رنگ رو از کجا پیدا کنم؟؟؟؟

      خوب کد های رنگ زیادی وجو دارند من چندتاشون رو براتون قرار میدم:

      قرمز: ff0000
      آبی: 0090ff
      مشکی: 000000
      سفید: ffffff
      صورتی: ff89f3
      بنفش: c000ac
      سرخآبی: a30000
      آبی کمرنگ: a5cfff
      زرد: ffd200
      خاکستری: c9c9c9
      سبز: 12ff00
      قهوه ای: 873000

      از وب آلفا

      دانلود رایگان سلام ممنون از راهنماییهاتون اقا من این فانکشن رو عوض کردم و کدها رو هم اضافه کردم و البته یکم تغییر از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #2
    am2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.3
    نوشته ها
    114
    مورد پسند
    96 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    سلام
    میشه فایل رو پیوست کنید....
    راستی اون کد رو کجا بزنیم؟
    توی هدر؟

    سلام
    اقا من این هکو نصب کردم ولی بالای اون این پیغام رو میده؟
    Notice: Undefined variable: vbulletin in f:\program files\easyphp1-8\www\forum\includes\functions.php on line 39
    Notice: Undefined variable: Speed in f:\program files\easyphp1-8\www\forum\last.php on line 101
    به نظرم مشکل از function.php هست چون این رو من برای نصب تاریخ هجری شمسی عوضش کردم..میشه مشکل ازاین باشه؟
    --
    سلام...
    اونوقت من اون فایل function رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد برا سایت....تاریخ عضوتها و ...تغییر نمیکنه..
    --
    سلام ممنون از راهنماییهاتون
    اقا من این فانکشن رو عوض کردم و کدها رو هم اضافه کردم و البته یکم تغییر هم توش دادم اضافش کردم ولی یه مشکلی که داره مثل این تصویر که گذاشتین نیست

    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 917x309.

    یعنی دورش کادر نیست و خیلی ساده بالای ثفحه اومده..توی سایت میتونید ببینید
    اینجا

    به نظرم باید کد


    کد PHP:
     <iframe name="lastpost_frame" align="center" marginWidth="3" marginHeight="3" src="last.php?" width="100%" scrolling="no" height="260" border="0" target="_top" frameborder="0"></iframe
    رو تغییر بدم..میشه یه راهنمایی بکنید..خیلی خیلی ممنون

    من عین این متن رو کپی میکنم ولی کادر اطرافش رو نشون نمیده....یکم اعدادش رو کم و زیاد کنم ببینم نشون میده

    اقا من هر کاری میکنم نمیشه......چرا؟
    frameborder="1"
    دورش یه کادر ساده اومد.....روی همه قالبهام هم اینطوریه

  3. Top | #3
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,341
    مورد پسند
    352 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    148

    پیش فرض

    چطور میشه سایز و سرعت را به طور کلی تغییر بدم که برای تمام اعضاء به همین صورت باشد؟

  4. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    باید فایل last.php موجود در روت را ویرایش کنید !
    این فایل پی اچ پی است.
    شما باید چند قسمت را فقط تغییر دهید.
    موفق باشید

    سلام.
    خوب همه میدونند که تاریخ هجری شمسی همیشه مشکل داشته و داره و خواهد داشت !
    چون فایل هسته تغییر میکنه ، حتما مشکلاتی رو بوجود میاره ..
    شما همون فانکشن دات پی اچ پی رو دوباره قبلیشو بریزین و نتیجه رو بگین.
    با تشکر
    پ.ن اصلاً توصیه نمیشود که از تاریخ هجری شمسی استفاده کنید

    خیر .
    اون کادر در همین کد هست.
    <iframe name="lastpost_frame" align="center" marginwidth="3" marginheight="3" src="last.php?" width="100%" scrolling="no" height="260" border="0" target="_top" frameborder="0"></iframe>
    احتمالاً خوب کپی نکردین !
    دوباره امتحان کنید مطمئن شوید که همه کد را میگیرید ..(< ها و >) ها را فراموش نکنید.

    در استایل های دیگه هم امتحان کنید و نتیجه رو بگین.
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #5
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    last.php رو دوباره آپلود کنید
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #6
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    پست ها ترکیب شدند و پست اول آپدیت شد برای سوالات متداول
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  7. Top | #7
    am2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.3
    نوشته ها
    114
    مورد پسند
    96 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    سلام
    اقا من با اون که باید اخر هدر میزدیم یکم ور رفتم و تونستم شبیه عکسش بکنم ولی مشکلش اینه که وقتی روی اون دکمه بالا سمت راست کلیک میکنیم اون قسمت رو جمع نمیکنه..کسی میتونه کمکم کنه؟
    باید دستور onclick رو انگار تغییر بدم ولی نمیدونم چطوری...



    <!--Last Post Start -->
    <table class="tborder" width="100%" align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1">
    <thead>
    <tr>
    <tr>
    <td class="tcat"><a style="floatstylevar[right]" href="#top" onclick="return toggle_collapse('I1')"><img id="collapseimg" src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_tcat.gif" alt="" border="0" /></a>آخرين پست هاي تالار</td>
    </tr></tr></thead><tbody><tr><td class="alt1" width="100%"><iframe name="I1" align="center" src="last.php?" marginwidth="0" marginheight="0" width="100%" scrolling="no" height="230" border="0" target="_top" style="border-style:solid; border-width:0px; " frameborder="0"></iframe></td></tr></tbody></table><!-- Last Post End -->

  8. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    من اصلاً نمیدونم شما چیکار کردین :confused:
    ببینید یک کد هست عین سایت ما . زدیم ته هدر این اومده اصلاً اون چیزی هم که شما میگین نداره
    من نمیدونم مشکل کجاس .
    اگه میخواین دسترسی بدین من اون کد رو بذارم براتون
    موفق باشید
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  9. Top | #9
    am2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    3.8.3
    نوشته ها
    114
    مورد پسند
    96 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    نه میدونید من اون کد اولی که میزدم ته هدر رو میزدم ولی دورش کادر نمیومد.و حالت اون ساده بود بدون هیچ کادری در اطرافش منم اون کد رو یکم ویرایشش کردم و شبیه ایم کده که دادم شد..اون رو زدم ته هدر و الان توی سایته
    اینجا

    الان اگه توی اون سایت روی کلیک کنم جمعش نمیکنه ...میخوام ببینم میشه کاری کرد که جمع بشه
    ممنون از راهنماییتون

  10. Top | #10
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    ببینید اون کد خودش کادر هم داره !
    اینی که الان شما گذاشتین هم که مشکل داره !
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

صفحه 1 از 10 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 49
    آخرين نوشته: 2016/03/02, 03:02 PM
  2. پاسخ: 47
    آخرين نوشته: 2014/01/19, 12:41 PM
  3. پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2012/02/19, 04:40 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/12/06, 03:43 PM
  5. تغییر علامت , در بین ساعت و تاریخ در کل انجمن
    توسط SANBOR در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/19, 07:18 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •