تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل نبودن درجه ها در وسط

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    574
    مورد پسند
    83 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض مشکل نبودن درجه ها در وسط

    زیزان من درجات رو همین الان عوض کردم ولی در مرکز نیستش


    ادرسم

    www.pat-o-mat.com

    میتونید کمک کنید؟؟؟؟؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.

    دوست عزیز خواهشاً درست تاپیک بزنید این چه نوعشه !

    متغیر {vb:raw post.rank} رو پیدا کنید قبلش بزنید <center> بعدش هم </center>

    بدرود.

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    574
    مورد پسند
    83 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    اخه دوست عزیز یه هفته هست که هر تایپکی میزنم بدون جواب نا پدید میشه


    خواستم دیده بشه


    ببخشید اون متغییر که گفتید کجا هست؟؟؟
    تو کدوم قالب؟؟؟؟؟

  5. Top | #4
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,366 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    توی قالب postbit_legacy

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    574
    مورد پسند
    83 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    حسین جان من تغییر دادم
    شد به این شکل
    <center>{vb:raw post.rank}</center>

    اما درست نشد

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    210
    مورد پسند
    27 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    یه پست بیت درست حسابی نصب کن همه چیز درست میشه مین جمله ستاره ها
    ترجیحا" از پست بیت وی بی ایران استفاده کن

    کاربر مقابل از sata1 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    <center>{vb:raw post.rank}</center>

    رو بکنید :

    <div style="margin:0 auto 0 auto;">{vb:raw post.rank}</div>

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    185
    مورد پسند
    22 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    <center>{vb:raw post.rank}</center>

    رو بکنید :

    <div style="margin:0 auto 0 auto;">{vb:raw post.rank}</div>
    من این کارو کردم ، الان میخوام تاپیک باز کنم این اررور میاد :


    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code:71) in [path]/includes/functions.php on line 4513

    نقل قول نوشته اصلی توسط 654535 نمایش پست ها
    من این کارو کردم ، الان میخوام تاپیک باز کنم این اررور میاد :


    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/starwweb/public_html/forum/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code on line 71

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php(4633) : eval()'d code:71) in [path]/includes/functions.php on line 4513
    به هر نحوی که بود اینو درست کردم ولی الان چند مشکل هستش 1) خراب شدن این :>

    و مشکل بعدی هم اینه که اواتار فیکس وسط نیستش مایل به چپه :

    ممنون میشم اگه پاسخ بدی
    د
    ویرایش توسط 654535 : 2013/06/16 در ساعت 02:36 AM دلیل: ادغام دو پست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. وسط چین کردن عنوان کاربری
    توسط saifoori در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/06/27, 10:34 AM
  2. وسطچین کردن درجات کاربری
    توسط AmirAli در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/04/22, 01:56 PM
  3. وسط چين كردن درجه كاربري
    توسط ELDreamers در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/04/04, 07:37 PM
  4. چه طور بنر رو بیارم وسط؟
    توسط Zirmizi در انجمن وردپرس
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/10/03, 07:16 PM
  5. وسط چین کردن تمام امضاهای موجود در انجمن
    توسط milad sasha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/05/12, 01:59 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •