تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21

موضوع: بنرم برای هر کسی اندازه ی مختلفی نشون داده میشه!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض بنرم برای هر کسی اندازه ی مختلفی نشون داده میشه!

    سلام. بنر که نصب میکنم برای هر کسی از نظر عرضی یه اندازه ی مختلف نشون داده میشه! و بدیش اینه که زمینه براش یکی از دوستان گذاشته و معمولا سمت چپ برای بعضیا خالی میمونه و برای بعضی دیگه پر هست که جلوه ی خوبی نداره. میدونین چه کار باید بکنم؟ مشکل دیگه ای هم که داره اینه که از نظر ارتفاع در حالتی که آن هستم مچ میشه اما در حالتی که آف لاین به سایت مراجعه میکنم کمی بنر از بالا خالی دیده میشه.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    1,419
    مورد پسند
    2,064 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    آدرس انجمنتون رو بذاريد چك كنم

    کاربر مقابل از Razagh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    کد PHP:
    http://www.shohadayeayande.com/forum.php 

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    1,419
    مورد پسند
    2,064 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    http://www.shohadayeayande.com/image.../bannerBox.gif

    شما اين يكي رو بايد پاك كنيد بريد تو هدر وكدش رو پاك كنيد
    موفق باشد

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    برای بعضی ها از سمت چپش کلی قسمت خاکستری داره و برای بعضی ها نداره! اون رو میخوام حذف بشه. نمیدونم چرا برای هر کسی یه مدل هست. مثلا برای خود من اون قسمت خاکستری در حد یکی دو پیکسل هست و برای بعضی اندازه ی خود بنر
    ویرایش توسط سلمان_ : 2011/12/04 در ساعت 09:00 PM

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    1,419
    مورد پسند
    2,064 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    خوب ميدوني شما چكار كرديد خودش يه بنر داشت شما اومديد يه بنر ديگه با يك كد ديگه درست كرديد و اونجا گذاشتيت

    حالا وقتي سايت شما بالا مياد دوتا كدهاي بنر اجرا ميشه شما بايد كد بنر خاكستري رو پاك كنيد

    کاربر مقابل از Razagh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    اما اون خاکستریه بنر نیست. تصویر تکرار شونده هایی هم که به نظرم اومد شبیه اش هست حذف کردم اما فرقی نکرد

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    1,419
    مورد پسند
    2,064 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    کد HTML:
    <div class="bannerBox">
     <img src="http://www.shohadayeayande.com/images/styles/OrangeTheme/style/BANNER.jpg" style=" background-color:#FFF"></a>

    كلاس bannerBox رو پاك كنيد اگه بازم درست نشد كد بنر رو پاك كنيد و به جاش كد زير رو بذاريد به جاي xxxxx ادرس اصلي سايتتون رو بذاريد

    کد HTML:
    <div><a href="http://xxxxxx/upload/"><img src="http://www.vbiran.ir/images/logo.png"width="100%" height="200" alt="انجمن گيشا نجوا" /></a></div>
    
    

    کاربر مقابل از Razagh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    12 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Razagh نمایش پست ها
    کد HTML:
    <div class="bannerBox">
     <img src="http://www.shohadayeayande.com/images/styles/OrangeTheme/style/BANNER.jpg" style=" background-color:#FFF"></a>

    كلاس bannerBox رو پاك كنيد اگه بازم درست نشد كد بنر رو پاك كنيد و به جاش كد زير رو بذاريد به جاي xxxxx ادرس اصلي سايتتون رو بذاريد

    کد HTML:
    <div><a href="http://xxxxxx/upload/"><img src="http://www.vbiran.ir/images/logo.png"width="100%" height="200" alt="انجمن گيشا نجوا" /></a></div>
    
    

    راه اول که درستش نکرد. این کدی که گفتین بذارم هم که آدرساش با ادرسای آپلود من فرق داره.
    آخه چطور میشه که عرض قالب با عرض بنر توی کامپیوتر های مختلف متفاوت نمایش داده میشه. من درک نمیکنم اصلا



    doc width من روی auto هست، آیا ممکنه اشکال عرض این باشه؟ ایا بنر رو هم میشه اتومات کرد؟
    ویرایش توسط سلمان_ : 2011/12/06 در ساعت 11:30 PM

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    Latest
    نوشته ها
    187
    مورد پسند
    99 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    اگه عرض فروم از قسمت doc_margin روی اندازه بر حسب پیکسل باشه اونوقت اندازه بنر هم دقیق با این مقدار برابر باشه دیگه مشکلی ندارین. اما اگه اندازه doc_margin بر اساس درصد % باشه اونوقت بنر ثابت هست و با عرض فروم ست نمیشه!

    کاربر مقابل از Rofougaran بابت این پست مفید تشکر کرده است:



صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/10/14, 01:38 AM
  2. پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2012/06/11, 05:52 PM
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/20, 08:30 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/03/07, 07:28 PM
  5. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/01/14, 03:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •