تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: دو سوال (سر تیتر آخرین ارسال ها) + (جلوگیری از ورود IE)

  1. Top | #1
    Special_One

    پیش فرض دو سوال (سر تیتر آخرین ارسال ها) + (جلوگیری از ورود IE)

    سلام.. سوال دیروزم در مورد وسط چین کردن اون کد رو کسی جواب نداد.

    الان این دو سوال رو اگه کسی اطلاعات داره ممنون میشم جواب بده.

    1. یک آموزش تو سایت بود برای عوض کردن سرتیتر هک آخرین ارسال ها (مثل وی بی ایران) مثل بقیه انجمن ها.. یعنی کلفت شه مثل بقیه شه.. هر چی گشتم پیدا نکردم.

    اگه کسی داره بذاره.

    2. آیا راهی هست از ورود کاربران با مرورگر اینترنت اکسپلورر به انجمن جلوگیری شه؟ یعنی انجمن براشون بسته بشه و یک تذکر بهشون داده شه..

    ممنون.

    کاربر مقابل از Special_One بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم :)
    نوشته ها
    3,396
    مورد پسند
    3,163 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    410

    پیش فرض

    میخای اسم آخرین ارسالها رو عوض کنی ؟


  4. Top | #3
    Special_One

    پیش فرض

    نه.. سرتیترش مثل بقیه انجمن ها بشه.. قبلا آموزشش رو دیده بودم الان هر چی سرچ میکنم نیست..

    در حالت عادی وقتی نصب میکنیم Tcat یا سرتیترش با سر تیتر انجمن ها متفاوته.. یه چیز نازک هست.

    میخوام مثل اونا شه.. الان وی بی ایران اینکارو کرده.
    توسعه دهنده

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    106
    مورد پسند
    123 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    1. اولی رو دیده بودم ولی پیداش نکردم


    2. دومی هم می تونی از این دستور استقاده کنید می تونید تست کنید رو سایت خودم

    وارد پوسته ی مورد نظر ور در بخش header بالا دست همه کدها قرار بدید

    کد PHP:
    <!-- Alert Browser start MOKIA -->
    <
    script type="text/javascript">
    var 
    browser=navigator.appName;
    if (
    browser=='Microsoft Internet Explorer')
      {
      
    alert ('برای مشاهده ی بهتر و بدون نقص تالار، از آخرین نسخه ی مرورگر فایرفاکس یا کروم استفاده کنید.')
      }
    </script>
    <!-- Alert Browser end MOKIA --> 
    Defunct : Click
    My Life : Click

  6. Top | #5
    Special_One

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MOKIA نمایش پست ها
    1. اولی رو دیده بودم ولی پیداش نکردم


    2. دومی هم می تونی از این دستور استقاده کنید می تونید تست کنید رو سایت خودم

    وارد پوسته ی مورد نظر ور در بخش header بالا دست همه کدها قرار بدید

    کد PHP:
    <!-- Alert Browser start MOKIA -->
    <
    script type="text/javascript">
    var 
    browser=navigator.appName;
    if (
    browser=='Microsoft Internet Explorer')
      {
      
    alert ('برای مشاهده ی بهتر و بدون نقص تالار، از آخرین نسخه ی مرورگر فایرفاکس یا کروم استفاده کنید.')
      }
    </script>
    <!-- Alert Browser end MOKIA --> 
    2. تست کردم..خیلی خوبه... درسته باز میتونن وارد انجمن بشن ولی اخطار خیلی خوبیه حداقل از اطلاع رسانی خیلی بهتره... به کارمم میاد..

    ممنون.

    1. آره مشکل اینه که پیدا نمیشه.

    20 صفحه خود اون هک و چند صفحه از مقالات رو خوندم هنوز پیدا نکردم.. اخرش خودش علی (Vbiran) باید کمک کنه.
    توسعه دهنده

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    X.X.X
    نوشته ها
    1,419
    مورد پسند
    2,064 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    207

    پیش فرض

    ميشه يه عكس بذاري من كه متوجه نشدم كجا رو ميگي؟
    اگه منظورت توي وي بي ايران اينه
    آخرین ارسالات وی بی ایران

    خب توي تنظيمات هك اين رو ميتونيد عوض كنيد و از كد هتميل استفاده كنيد حله
    کد HTML:
    <b>
    آخرین ارسالات وی بی ایران
    </b>

  8. Top | #7
    Special_One

    پیش فرض

    نه عزیز.

    این شکل رو ببین.. میخوام 1 رو به 2 تبدیل کنم.. یعنی مثل بقیه شه. والله آموزشش بود الان نیست.

    همین وی بی ایران هم اینکار رو کرده.

    این عکس :

    توسعه دهنده

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1....
    نوشته ها
    541
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    Question

    وارد پوسته ی مورد نظر ور در بخش header بالا دست همه کدها قرار بدید


    متوجه نشدم منظورتون از جمله بالا چی بود
    قسمت هیدر 8 تا زیر مجموعه(قالب داره)،،، تو کدوم قالب بالای همه کد ها قرار ش بدم؟(عکس رو ببینید)
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

  10. Top | #9
    Special_One

    پیش فرض

    وارد پوسته ی مورد نظر ور در بخش header بالا دست همه کدها قرار بدید
    کد اخطار به اینترنت اکسپلورر رو میگی؟

    تنظیمات استایل --> کشوی جلوش ---> قالب های عمومی --> اولین گزینه Header هست.

    کاربر مقابل از Special_One بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    توسعه دهنده

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    سن
    31
    نوشته ها
    168
    مورد پسند
    72 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    برای هد آخرین ارسالها
    استایل -> تنظیمات استایل -> جستجو قالب -> vietvbb_topstats_main جستجو کنید

    تمام کد های داخلش را پاک کنید و اینو بزارید

    کد:
    <div id="vbtopx" class="floatcontainer forumbit_nopost">    
        <div class="tcatBar">
        <div class="tcatLeft"><div class="tcatRight foruminfo L1 collapse">
            <h2>
                <span class="forumtitle"><a href="#" target="_blank">{vb:raw content.title}</a></span>
                {vb:raw content.moreresult}
                <a class="collapse tcatCollapse" id="collapse_vbtopx_content" href="{vb:raw relpath}#top"><img src="{vb:stylevar imgdir_button}/collapse{vb:raw vbcollapse.collapseimg_vbtopx_content_img}_tcat.png" alt="{vb:rawphrase collapse_this_category}" /></a>
            </h2>
            </div></div>        
        </div>    
        <div id="vbtopx_content" class="childforum forumbit_post">            
            <div class="forumrow table" style="padding-{vb:stylevar right}:0px">
                <div class="left-mainbox">
                    <div class="mainbox">
                        <ul class="tabs">
                            <li class="current">
                                <span style="padding: 0px 5px;">
                                    <select id="vietvbb_topstats_s">
                                        {vb:raw content.menulist}
                                    </select>
                                </span>
                            </li>
                            <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_s_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                        </ul>
                        <div style="display:block;background: url(vietvbb/topx/list.png) no-repeat top {vb:stylevar left}; border-top: 0px none; padding: 0px;">
                            <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_s_content">                            
                                {vb:raw content.menu_content}
                            </div>                            
                        </div>
                    </div>
                </div>
                <div class="right-mainbox">
                    <div class="mainbox">                            
                        <ul class="tabs" id="vietvbb_topstats_t">                                    
                            {vb:raw content.tablist}
                            <li style="border-{vb:stylevar right}: 0px; display: none;" id="vietvbb_topstats_t_loading"><img src="{vb:stylevar imgdir_misc}/13x13progress.gif" border="0" align="middle" alt="" /></li>
                        </ul>                            
                        <div class="topx-content" id="vietvbb_topstats_t_content">                        
                            {vb:raw content.tab_content}
                        </div>
                    </div>
                </div>
                <div class="clear"></div>                    
            </div>            
        </div>    
    </div>
    <div class="bottomBar"><div class="bottomBarLeft"><div class="bottomBarRight">&nbsp;</div></div></div>
    <br />

    کاربر مقابل از sarvar بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تیتر مطلب در صفحات داخلی قالب وردپرس ***
    توسط Zirmizi در انجمن آموزش های وردپرس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 01:27 AM
  2. قرار دادن عکس قبل از تیتر هر بخش انجمن
    توسط bayat در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2011/09/29, 12:57 AM
  3. مشکل وی بی سئو با سر تیتر انجمنها
    توسط reza22 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2011/07/11, 09:45 AM
  4. عنوان کوتاه تیتر....
    توسط AbolGhasem در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/07/06, 06:22 AM
  5. پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2011/03/27, 07:33 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •