WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 17 از 20 نخستنخست ... 34567891011121314151617181920 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 161 به 170 از 192

موضوع: اپلود سنتر کلیجا بهمراه اتصال به ویبولتین و کاربران سیستم

  1. Top | #161
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    867
    مورد پسند
    184 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    98

    پیش فرض

    من انجمنم روی یک هاست و اپلودسنترم روی هاست دیگه است باید فایل کانیگم رو طوری درست کنم
    آدرس انجمن :
    کد:
    http://www.tvmag.ir/forum/forum.php
    آدرس اپلودسنتر
    کد:
    http://up.tvmag.ir
    این موارد چی میشه


    ادرس اي پي ديتابيس ويبولتين


    ادرس اف تي پي هاست مرکز اپلود




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #162
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    vb4
    نوشته ها
    57
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    سلام خومت دوستان عزیز بع از انجام دادن مرحله اول

    Capture1.PNG
    به این مشکیل بر خوردم



    Capture.PNG

  4. Top | #163
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    206
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    دوستان من قبلا وی بی رو نصب کردم و امروز کلیجا رو نصب کردم
    الان چطور میتونم کاری کنم که کاربران وی بی که قبلا عضو بوده اند الان در کلیجا هم عضو بشوند؟ و اینکه کاربران جدیدی که در وی بی نصب می شوند مستقیم در کلیجا هم عضو شوند و نیاز به ثبت نام مجددا در کلیجا نداشته باشند ؟

    کاربر مقابل از ninisalen بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #164
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    435
    مورد پسند
    231 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 26.0
    میزان امتیاز
    0

    کاربر مقابل از MR.ImaN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #165
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    206
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط iman0511 نمایش پست ها
    عزیزم دقت نکردید منم توی همین تاپیک که شما سرچ کردید پست گذاشتم اما اتصال بر قرار نشد

    کاربر مقابل از ninisalen بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #166
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    208
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    26

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed.Ramzi نمایش پست ها
    با سلام دوستان

    خوب کلیجا یک اپلود سنتر محبوب است

    شما این اپلود سنتر که کاملا فارسی است میتوانید از ادرس زیر مستقیم دریافت کنید

    http://aryan-translators.ir/upload/New.zip

    خوب روش کار هم اسونه ابتدا فیلها ا درون پوشه ای به نام upload بیزید

    فایل config.php را باز کرده و تنظیمات و اطلاعات دیتابیس خودتون را وارد کنید و ذخیره کنید

    سپس به ادرس مربوطه رفته و انرا نصب کنید و یادتون باشه حتما در زمان نصب یوزر ادمین سایت خودتون را به کار ببرید

    بعد از نصب وارد پنل ادمین اپلود سنتر میشید و یه یخش


    میرید و گزینه کاربران سیستم را روی vb گزاشته و سپس فایل ضمینه شده در این پست را در پوشه
    کد PHP:
    /includes/auth_integration 
    موجود در پوشه
    کد PHP:
    upload 
    بریزید

    تمام است حالا این اپلود سنتر محلول به ویبویلتن شما متصل شده است

    برای مشاهده این اتصال میتونید به سایت خود من مراجعه کنید

    خانه ● مرکز اپلود مترجمین اریایی





    دوستانی که میخواند از این اسکریپت در هاستی مجزا با امکان اتصال به وی بی استفاده کنند

    ابتدا باید ببینید هاستی که ویبولتین بر روی ان نصب هست قابلیت ریموت به دیتابیس از هاست دیگر ازاد هست یا نه

    اگر ازاد بود فایل کانفیگ شما باید یدسن شکل اماده سازی شه

    کد:
    <?php
    
    $dbserver    = 'ادرس اي پي ديتابيس ويبولتين';
    $dbuser      = 'کاربر ديتابيس';
    $dbpass      = 'کلمه عبور';
    $dbname      = 'نام ديتابيس';
    $dbprefix    = 'klj_';
    $dbprefixvb = "پیشوند جداول وی بی "; //در صورت نداشتن پیشوند خالی بزارید
    
    $script_path    = 'ادرس مرکز اپلود';// نمونه :http://www.aryan-translators.ir/upload
    
    $use_ftp    = 1;
    $ftp_server    = "ادرس اف تي پي هاست مرکز اپلود";
    $ftp_user    = "کاربر";
    $ftp_pass    = "پسورد"; 
    
    ?>
    حوب حالا باید به سراع فایل اتصال وی بی برید

    به ادرس زیر فایلهای کلیجا بروید

    کد:
    /includes/auth_integration
    فایل را باز کنید و این گزینه را پیدا کنید دقت کنید این گزینه دو بار در فایل تکرار شده که شما باید هر رو مطابق دستور تغییر دهید

    کد:
        if(file_exists('../includes/config.php'))
        {
            require ('../includes/config.php');
            $forum_srv    = $config['MasterServer']['servername'];
            $forum_db    = $config['Database']['dbname'];
            $forum_user    = $config['MasterServer']['username'];
            $forum_pass    = $config['MasterServer']['password'];
            $forum_prefix= $config['Database']['tableprefix'];
        }
    خوب کامل بح جای این کدها کدهای زیر را میزایم

    کد:
        if(file_exists('config.php'))
        {
            require ('config.php');
            $forum_srv    = $dbserver;
            $forum_db    = $dbname;
            $forum_user    = $dbuser;
            $forum_pass    = $dbpass;
            $forum_prefix = $dbprefixvb;
        }
    همه این کارا رو کردم این اررور رو داد
    Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/public_html/config.php on line 12

  8. Top | #167
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    43
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آقا من گیج شدم اون اولش یکم بعد توضیح داده

    1 - زمانی که می خواهم نصبش کنم دیتابیس جدا نسازم ؟ همان دیتابیس ویبولتن بدم ؟
    2 - این جمله یعنی چی




    میرید و گزینه کاربران سیستم را روی vb گزاشته و سپس فایل ضمینه شده در این پست را در پوشه کد PHP:
    /includes/auth_integration


    موجود در پوشه کد PHP:
    upload


    بریزید
    خوب فایل ضمیمه vb را بریزیم تو /includes/auth_integration ؟

    - خوب از قبل یه فایل vb توش هست مجددا روش آپلود کردم فایل ضمیمه را

    - اما دیگه تو پوشه upload چی باید بریزم ؟


    - بعد تو تنظیمات عمومی پنل آپلود سنتر می ری گزینه vb نداره که همان اول نوشته بزارید روی vb
    از آخرین نسخه کلینجا استفاده می کنم

    - بعد اگر همه این کارها بکنم دیگه کاربر وقتی فایل پیوست می کنه اطلاعاتش میره تو این آپلودسنتر ؟ یا نه باز هم در روی خوده ویبولتن ذخیره میشه ؟



  9. Top | #168
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    704
    مورد پسند
    685 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    دوست عزیز در صورتی که هاست انجمن و آپلود سنترتون یکی هست باید در هنگام نصب اطلاعات دیتابیس انجمن وی بی رو بدید.

    در ضمن شناسه و رمز عبور ادمین انجمن رو باید در فرایند نصب وارد کنید. یعنی پوزر مجزا تعریف نکنید.

    بعد از نصب هم همونطور که گفته شده گزینه رو روی vb تنظیم کنید.

    باقیش نیاز نیست. این آموزش مربوط به نسخه های اولیه کلیجا بود. نیاز نیست چیزی رو آپلود کنید.

    فایل های آپلود شده توسط کاربران هم در پوشه uploads واقع در پوشه کلیجا آپلود میشه.

  10. Top | #169
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    ورژن ویبولتین
    4.1
    نوشته ها
    43
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaD.LooTi نمایش پست ها
    دوست عزیز در صورتی که هاست انجمن و آپلود سنترتون یکی هست باید در هنگام نصب اطلاعات دیتابیس انجمن وی بی رو بدید.

    در ضمن شناسه و رمز عبور ادمین انجمن رو باید در فرایند نصب وارد کنید. یعنی پوزر مجزا تعریف نکنید.

    بعد از نصب هم همونطور که گفته شده گزینه رو روی vb تنظیم کنید.

    باقیش نیاز نیست. این آموزش مربوط به نسخه های اولیه کلیجا بود. نیاز نیست چیزی رو آپلود کنید.
    پس من مجددا پاک کنم و نصب کنم
    و برای دیتابیس. دیتابیس ویبولتن بهش بدم. در قسمت مدیریت هم رمز پنل ادمین درسته؟ بعد تو تنطیمات عمومی vb میاد؟

    بعد اگر درست باشه اگر کاربر تو فایل پیوست چیزی اپلود کنه توی کلینجا ذخیره میشه؟ یا نه باز اپلود کنه مجدد توی خوده ویبولتن ذخیره میشه

    من هدفم اینکه بخش فایل های پیوست و عکس توی خوده ویبولتن ذخیره نشه بره توی کلینجا ذخیره بشه برای مدیریت بهتر

  11. Top | #170
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    704
    مورد پسند
    685 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    بله درسته. از نظر مدیریت فایلها هم که هیچ ارتباطی به انجمن نخواهد داشت. کلیجا کنترل پنل مخصوص به خودش رو داره. فایلها هم درون پوشه خود کلیجا آپلود میشن که باز هم با روت انجمن یکی نیست.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آموزش تغییر سیستم تشکر به سیستم پسند ( Like ) ویبولتین 4
    توسط VBIran در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 1186
    آخرين نوشته: 2016/03/10, 10:36 PM
  2. پاسخ: 43
    آخرين نوشته: 2013/12/25, 04:52 PM
  3. پاسخ: 200
    آخرين نوشته: 2013/08/13, 09:07 PM
  4. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/05/07, 04:29 PM
  5. ایا امکان اتصال سیستم شتاب به ویبولتن هست؟
    توسط Coderx در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/07/27, 11:14 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •