تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 21

موضوع: ارور دیتابیس

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    ممنون
    پیدا کردم.

    قیمتهای مناسب و خوبی داره.
    فقط از لحاظ امنیتی و ... نمیدونم چطوره؟

    کاربر مقابل از ReZaPishgam بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,801 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    از لحاظ امنیت فقط 3 تا سایت خوب هستن که قیمتشون خیلی خیلی بالاست . آشیانه هاست - ایران هاست - هاست دی ال
    parsdev.ir قسمت iran linux مربوط به این هاست هست.

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #13
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    نخواستم دوباره تاپیک مشابه بزنم.

    کلا این ارور دیتابیس دلایلش چی هست؟
    جدیدا گاها ارور دیتابیس میده فرومم.
    تحت حمله Ddos هم نیستم زیاد. یعنی چند بار حمله شد که برمیگرده به دو ماه پیش.
    ممکنه از سرور باشه ؟
    چون انگار فرومم سنگین هست
    √ فروش دامنه های زیبا، کاربردی و کمیاب
    √ نصب، راه اندازی و پشتیبانی انجمن شما
    √ فروش هاست با کیفیت با قیمت معقول
    © چت در تلگرام: 09357816755

  5. Top | #14
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    سن
    32
    نوشته ها
    1,007
    مورد پسند
    1,825 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    لود فرومتون که خوب بود مخصوصا با این اینترنت زغالی من خوب باز شد
    از کدوم شرکت هاست گرفتید ؟
    اما متن ارور هم پیوست کنید تا بهتر بشه فهمید اشکال از چیست

    کاربر مقابل از Sattarforum بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    132
    مورد پسند
    25 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    سلام

    از وقتی که وی بی رو نصب کردم هر روز ارور دیتابیس میده و کار میکنه و هر بار هم یه ارور جدا میده !
    ارور رو به من ایمیل میکنه
    همچنین نمیشه پست طولانی تو وی بی بفرستم
    مشکل رو نفهمیدم چیست
    ارور اینه !



    Database error in vBulletin 4.1.4:

    Invalid SQL:

    SELECT COUNT(*) as cnt,max(lastpost) as lastupdate
    FROM vb_thread AS thread
    INNER JOIN vb_tagcontent AS tagcontent ON
    (tagcontent.tagid = 1 AND tagcontent.contentid = thread.threadid)
    WHERE thread.forumid IN()
    AND thread.visible = 1
    AND thread.sticky IN (0, 1)
    AND thread.open <> 10
    GROUP BY tagcontent.tagid;

    MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')
    AND thread.visible = 1
    AND thread.sticky IN (0, 1)' at line 5
    Error Number : 1064
    Request Date : Monday, October 17th 2011 @ 12:32:20 PM
    Error Date : Monday, October 17th 2011 @ 12:32:20 PM
    Script : http://forum.sklf.ir/cron.php?rand=1318840339
    Referrer : http://forum.sklf.ir/thread27.html
    IP Address : ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Username : ثبت نام نشده
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :

    کاربر مقابل از sklf بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    329
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    ببخشید ها میهن وب هاست هم خوبه به نظرم 14 یا 12 سایت هاست دهی تو ایران باشه.
    راستی بعضی ها میگفتن وی بی رو هاستی که وارز نیست نمیشه ولی من خودم نصب کردم مشگلی هم نبود.

    کاربر مقابل از M2011 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #17
    مدیر بازنشتهکاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    Version 4.1.8
    نوشته ها
    1,085
    مورد پسند
    1,673 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    148

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط sklf نمایش پست ها
    سلام

    از وقتی که وی بی رو نصب کردم هر روز ارور دیتابیس میده و کار میکنه و هر بار هم یه ارور جدا میده !
    ارور رو به من ایمیل میکنه
    همچنین نمیشه پست طولانی تو وی بی بفرستم
    مشکل رو نفهمیدم چیست
    ارور اینه !



    Database error in vBulletin 4.1.4:

    Invalid SQL:

    SELECT COUNT(*) as cnt,max(lastpost) as lastupdate
    FROM vb_thread AS thread
    INNER JOIN vb_tagcontent AS tagcontent ON
    (tagcontent.tagid = 1 AND tagcontent.contentid = thread.threadid)
    WHERE thread.forumid IN()
    AND thread.visible = 1
    AND thread.sticky IN (0, 1)
    AND thread.open <> 10
    GROUP BY tagcontent.tagid;

    MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')
    AND thread.visible = 1
    AND thread.sticky IN (0, 1)' at line 5
    Error Number : 1064
    Request Date : Monday, October 17th 2011 @ 12:32:20 PM
    Error Date : Monday, October 17th 2011 @ 12:32:20 PM
    Script : http://forum.sklf.ir/cron.php?rand=1318840339
    Referrer : http://forum.sklf.ir/thread27.html
    IP Address : ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Username : ثبت نام نشده
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :
    هک هاتون رو غیرفعال کنید!

  9. Top | #18
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    ندارم
    سن
    23
    نوشته ها
    1,934
    مورد پسند
    1,503 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    229

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط M2011 نمایش پست ها
    ببخشید ها میهن وب هاست هم خوبه به نظرم 14 یا 12 سایت هاست دهی تو ایران باشه.
    راستی بعضی ها میگفتن وی بی رو هاستی که وارز نیست نمیشه ولی من خودم نصب کردم مشگلی هم نبود.
    ميشه نصب كرد ولي پس از مدتي به طور اتوماتيك از طرف وي بوليتن حذف ميشه.
    ميتونيد صبركنيد تا ببينيد

  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    329
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    خوب شد پاک کردم.
    راستی وی بی به هاست به من دسترسی نداره چطوری حذف میکنه؟؟

  11. Top | #20
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط M2011 نمایش پست ها
    خوب شد پاک کردم.
    راستی وی بی به هاست به من دسترسی نداره چطوری حذف میکنه؟؟
    وی بی به هاستتون میگه و هاستتون خودش پاک میکنه.در غیر این صورت وی بی از هاسستون شکایت میکنه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دیتابیس ارور تالارم
    توسط behrad در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/11/15, 11:49 AM
  2. خطای دیتابیس !!!!
    توسط pkdownload در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/02, 03:46 PM
  3. ارور دیتابیس جدید
    توسط saman در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/07/09, 02:38 PM
  4. مشکل در دیتابیس
    توسط H0sseiN در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/29, 02:56 PM
  5. ارور دیتابیس هنگام ایجاد مبحث جدید
    توسط Rishter در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/03/22, 08:34 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •