WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: CSS در پست

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    45 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض CSS در پست

    سلام

    من چند کلاس مختلف تو style ایجاد کردم حالا میخوام اون رو تو پست استفاده کنم.
    ولی متاسفانه کار نمیکنه.
    کد:
    <div class="laxer">سلام جهان!!!!</div>
    راه حلی هست؟


    ممنونم

    ---------- ارسال شده در 02:40 PM ---------- ارسال قبلی در 02:03 PM ----------

    up




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    .
    نوشته ها
    869
    مورد پسند
    2,483 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    141

    پیش فرض

    کد HTML غیر فعال است
    !
    امکانش نیست
    البته علی جان با BB Code سی اس اس رو گزاشته بود توی پست وی بی
    نمیدونم چطوریاس اون

    کاربر مقابل از Khatam بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    167 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    22

    پیش فرض

    توی وردپرس BB Code نمیخواد
    توی ویرایشگر html وردپرس میشه اضافه کرد

    کاربر مقابل از MohammadN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    45 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    اضافه کردم ولی اصلا" کار نمیکنه.
    از p و h6 , id هم استفاده کردم ولی نشد.

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    .
    نوشته ها
    869
    مورد پسند
    2,483 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    141

    پیش فرض

    ا وردپرسه حواسم نبود شرمنده
    توی وردپرس که کاری نداره
    شما وقتی میخوای مثلا یه پست جدید بزاری میری توی ویرایشگر html
    اونجا کد های اچ تی ام ال رو میزاری
    البته از من میشنوی
    وقتی میری توی ویرایشگر اچ تی ام ال ، دیگه توی ویرایشگر معمولی نرو
    کد هارو طوری قاطی میکنه که خودت هم نفهمی کی مال کجاس

    کاربر مقابل از Khatam بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    45 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    دوست عزیز اون بالا گفتم که کد رو تو کجا گزاشتم.
    کار نمیکنه.

    ---------- ارسال شده در 03:28 PM ---------- ارسال قبلی در 03:26 PM ----------

    من کلاس ها رو تو Style تعریف کردم.(ممکنه مشکل از همون باشه؟)

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    .
    نوشته ها
    869
    مورد پسند
    2,483 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    141

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط LAXER نمایش پست ها
    دوست عزیز اون بالا گفتم که کد رو تو کجا گزاشتم.
    کار نمیکنه.

    ---------- ارسال شده در 03:28 PM ---------- ارسال قبلی در 03:26 PM ----------

    من کلاس ها رو تو Style تعریف کردم.(ممکنه مشکل از همون باشه؟)
    متوجه منظورتون نشدم
    اما الان سایت من قسمت ارسال سفارش
    banner1.ir/order
    با سی اس اس درست شده این کادر ها و...
    شما کد هارو بزاری توی سی اس اس اصلی سایت مثلا style.css
    به صورت
    کد HTML:
    .laxer{code mored nazar}
    و بعد در اچ تی ام ال
    کد HTML:
    <div class"laxer"></div>
    رو بزارید درست کار میکنه 100%

    کاربر مقابل از Khatam بابت این پست مفید تشکر کرده است:




  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    45 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    فهمیدم مشکل از چیه!
    بالا کدم کلی مساوی گزاشته بودم از کامنت هم استفاده نکردم واه همینه!
    باید از // واسه جدا کردن استفاده میکردم.
    کد:
    ============================================
    ============================================
    ============================================
    ============================================
    .laxer {
     background: red
     padding-top: 0.5px;
     padding-left: 10px;
     border-top-left-radius: 10px;
     border-top-right-radius: 10px;
     border-radius: 10px;
     opacity: 0.5;
     position: fixed;
    }


    ---------- ارسال شده در 03:57 PM ---------- ارسال قبلی در 03:44 PM ----------

    نشد نمیدونم چرا اینطوریه.
    بازم استایل رو نمیگیره و متن به صورت ساده میاد!!!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 30
    آخرين نوشته: 2012/04/18, 01:44 PM
  2. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/17, 11:19 AM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/10/10, 05:50 PM
  4. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/08/27, 02:21 AM
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/09/26, 01:40 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •