تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: مشکل در آپلود آواتار ( در ورژن 4.1.8 )

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض مشکل در آپلود آواتار ( در ورژن 4.1.8 )

    وقتی در قسمت آواتار از گزینه ی (آپلود از رایانه شخصی) استفاده می کنم اول صفحه ای سفید میاد که درش نوشته :

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_upload.php on line 275

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_upload.php on line 281

    بعد انجمن میاد بالا ولی بازم بالای انجمن به صورت خیلی ناجور و بهم ریخته همین ارور بالا رو نوشته و بعد آواتار آپلود شده رو نشون میده!
    همون طور که می دونید واسه یه کاربر تازه وارد که بخواد آواتارش رو آپلود کنه خیلی ناجوره با چنین ارور هایی مواجه بشه!
    کسی نمی دونه باید چی کار کنم که این ارورها رو نشون نده؟
    درضمن از گزینه ی ( آدرس اینترنتی url ) هم که استفاده می کنم این ارور رو میده ( Upload failed due to failure writing temporary file. ) و عکس آپلود نمیشه و این ارور هم

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_upload.php on line 275

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_upload.php on line 281
    همون طور که گفتم به صورت خیلی ناجور بالای انجمن مینویسه!

    خیلی ممنون میشم اگه بگین که چجور میشه این مشکل رو رفع کرد.

    ---------- ارسال شده در 05:30 PM ---------- ارسال قبلی در 05:04 PM ----------

    کسی نبود مشکل ما رو حل کنه

    ---------- ارسال شده در 08:45 PM ---------- ارسال قبلی در 05:04 PM ----------

    کسی نبود جواب بده

    کاربر مقابل از aligh2010 بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    1
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این مشکل من هم هست اگه میشه جواب بدید

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط aligh2010 نمایش پست ها
    وقتی در قسمت آواتار از گزینه ی (آپلود از رایانه شخصی) استفاده می کنم اول صفحه ای سفید میاد که درش نوشته :

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_upload.php on line 275

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_upload.php on line 281

    بعد انجمن میاد بالا ولی بازم بالای انجمن به صورت خیلی ناجور و بهم ریخته همین ارور بالا رو نوشته و بعد آواتار آپلود شده رو نشون میده!
    همون طور که می دونید واسه یه کاربر تازه وارد که بخواد آواتارش رو آپلود کنه خیلی ناجوره با چنین ارور هایی مواجه بشه!
    کسی نمی دونه باید چی کار کنم که این ارورها رو نشون نده؟
    درضمن از گزینه ی ( آدرس اینترنتی url ) هم که استفاده می کنم این ارور رو میده ( Upload failed due to failure writing temporary file. ) و عکس آپلود نمیشه و این ارور هم

    Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_upload.php on line 275

    Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_upload.php on line 281
    همون طور که گفتم به صورت خیلی ناجور بالای انجمن مینویسه!

    خیلی ممنون میشم اگه بگین که چجور میشه این مشکل رو رفع کرد.
    آقا فقط یه راهنمایی بکنید تا این مشکل رو رفع کنم

  5. Top | #4
    Special_One

    پیش فرض

    توی روت سایتتون یک پوشه با نام tmp درست کنید و دسترسی اون رو روی 777 بذارید . حالا این دو کار رو انجام بدید :


    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled -> Yes

    کاربر مقابل از Special_One بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    توسعه دهنده

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Special_One نمایش پست ها
    توی روت سایتتون یک پوشه با نام tmp درست کنید و دسترسی اون رو روی 777 بذارید . حالا این دو کار رو انجام بدید :


    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Upload Enabled -> Yes
    من ویبولتین رو توی پوشه ی Forum نصب کردم بازم باید پوشه ی tmp رو در روت بسازم ؟

  7. Top | #6
    Special_One

    پیش فرض

    در روت انجمن ؛ یعنی همون جایی که فایل های admincp , archive ء غیره هست.

    بله درون پوشه Forum

    3 تشکر توسط:

    توسعه دهنده

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory

    این قسمت خودش tmp هست بعد این پوشه هم موجود بود در پوشه ی Forum بعد برای دسترسی ها با 0 شروع میشه و الان 0777 هستش ولی بازم نشد و هنوز ارور میده
    ویرایش توسط aligh2010 : 2011/12/17 در ساعت 05:40 PM

  9. Top | #8
    Special_One

    پیش فرض

    ادمین سی پی ---> تنظیمات اصلی انجمن ---> تنظیمات سرور و بهینه سازی سیستم ---->انتخاب پوشه موقت (temporary) در حالت Safe Mode سرور

    ادمین سی پی ---> تنظیمات اصلی انجمن ---> تنظیمات سرور و بهینه سازی سیستم ---->فعال کردن آپلود در حالت Safe Mode سرور

    2 تشکر توسط:

    توسعه دهنده

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.8
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    [QUOTE=aligh2010;162117]Admin CP -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options -> Safe Mode Temporary Directory

    این قسمت خودش tmp هست بعد این پوشه در پوشه ی Forum هم موجود بود بعد برای دسترسی ها با 0 شروع میشه و الان 0777 هستش ولی بازم نشد و هنوز ارور میده

    ------------------------------------------------

    مشکلم رفع شد بینهایت سپاسگزارم
    ویرایش توسط aligh2010 : 2011/12/17 در ساعت 05:49 PM

  11. Top | #10
    Special_One

    پیش فرض

    خب خدا رو شکر.

    بسته شد.

    کاربر مقابل از Special_One بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    توسعه دهنده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •