تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 16 از 26 نخستنخست ... 234567891011121314151617181920212223242526 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 151 به 160 از 256

موضوع: v3 Arcade بهترین هک برای بازی های آنلاین در ویبولتن (اموزش کامل به همراه لینک دنلود و فارسی ساز )

  1. Top | #151
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    616
    مورد پسند
    492 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    77

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pesarironi نمایش پست ها
    سلام من اين هك رو نصب كردم فقط يك مشكل دارم چطوري صفحه اصلي رو ببرم روي انجمن الان وقتي آدرس انجمن رو ميزنم ميره روي

    content.php

    ميخوام بره روي forum.php

    ورژن ويبلتين : سوئیت 4.2.0 هست

    اينم جوري كه در آموزش گفته ويرايش كنم
    کد:
    //require('forum.php');
    require_once('./includes/v3arcade_vbsuite_index_compatibility.php');
    require('content.php');
    ببخشيد كسي نميدونه چيكار كنم من هك رو قيره فعال كردم فايل index رو هم مثل قل كردم ولي بازم درست نشد آدرس انجمن رو كه ميزنم ميره

    content.php

    چيكار كنم كه نره روي اين
    از cms استفاده میکنی؟ فعاله برات ؟ اگه آره اون content.php رو میتونی ورداری و جاش forum.php بزاری .
    تست کن خبرشو بده

    نقل قول نوشته اصلی توسط pc_lord نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم .
    بنده با یک مشکلی بر خوردم با هک بازی آنلاین در صورت امکان کمکم کنید


    یک شات میزارم خودتون ببینینفایل پیوست 22784


    منو ها بصورت عمودی هستش ولی من میخوام بصورت افقی باشه
    اینم کد v3arcade_navbar_link

    کد HTML:
    <li<vb:if condition="$tabselected"> class="selected"</vb:if>>
        <a class="navtab" href="{vb:raw vboptions.bburl}/arcade.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:raw vboptions.arcadename}</a>
    
        <vb:if condition="$tabselected">
            <ul class="floatcontainer">
                <li><a href="arcade.php{vb:raw session.sessionurl_q}">{vb:rawphrase arcadegames}</a></li>
                <vb:if condition="$vboptions['arcadeleaders']">
                    <li><a rel="nofollow" href="arcade.php?{vb:raw session.sessionurl}do=leaderboard">{vb:rawphrase view_leaderboard}</a></li>
                </vb:if>
                <vb:if condition="$vboptions['tourmnt_enabled']">
                    <li class="popupmenu" id="v3_tour_menu">
                        <a rel="nofollow" class="popupctrl" href="arcadetourmnt.php?{vb:raw session.sessionurl}do=leaderboard">{vb:rawphrase tournaments}</a>
                        <ul class="popupbody popuphover">
                            <li><a rel="nofollow" href="arcadetourmnt.php?{vb:raw session.sessionurl}do=viewyour">{vb:rawphrase your_tournaments} </a></li>
                            <li><a rel="nofollow" href="arcadetourmnt.php?{vb:raw session.sessionurl}do=viewwaiting">{vb:rawphrase tournaments_awaiting_players}</a></li>
                            <li><a rel="nofollow" href="arcadetourmnt.php?{vb:raw session.sessionurl}do=viewactive">{vb:rawphrase active_tournaments}</a></li>
                            <li><a rel="nofollow" href="arcadetourmnt.php?{vb:raw session.sessionurl}do=viewfinished">{vb:rawphrase finished_tournaments}</a></li>
                            <li><a rel="nofollow" href="arcadetourmnt.php?{vb:raw session.sessionurl}do=newtourmnt">{vb:rawphrase start_a_new_tournament}</a></li>
                        </ul>
                    </li>
                </vb:if>
                <vb:if condition="!$show['guest']">
                    <li><a rel="nofollow" href="profile.php?{vb:raw session.sessionurl}do=editarcade">{vb:rawphrase edit_arcade_options}</a></li>
                </vb:if>
                    
            </ul>
        </vb:if>
    </li>
    احتمال زیاد با قالبت مشکل داره . سعی کن با یه قالب دیگه تست کنی ببینی چطوره . بعید میدونم هک بخواد مورد داشته باشه . چون خودمدارم روی 4.2.0 استفاده میکنم

    کاربر مقابل از Coderx بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #152
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.0
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    ممنون دوست عزيز اون با forum.php عوض كردم ولي بازم ميرفت به همون صفحه

    كلآ cms رو قيره فعال كردم درست شد.

    آره فكر كنم مشكل از قالب باشه

    بازم ممنونم كه راهنمايي كردي

  4. Top | #153
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    185
    مورد پسند
    69 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 22.0.1229.94
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    سلام
    من وقتی میخوام فایلxhtml رو آپ کنم این ارورو میده
    Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access [path]/includes/v3arcade_class_db_analyse.php in[path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878

    Warning: require_once([path]/includes/v3arcade_class_db_analyse.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/irwweir/public_html/includes/v3arcade_class_db_analyse.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home3/irwweir/public_html/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878

  5. Top | #154
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    [/QUOTE]احتمال زیاد با قالبت مشکل داره . سعی کن با یه قالب دیگه تست کنی ببینی چطوره . بعید میدونم هک بخواد مورد داشته باشه . چون خودمدارم روی 4.2.0 استفاده میکنم[/QUOTE]

    coderx عزیز با قالب دیفالت هم همین مشکل رو دارم . میشه فایل xml ای که شما رو سایتتون نصب کردین برام بدین ؟

  6. Top | #155
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    185
    مورد پسند
    69 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 23.0.1271.64
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    دوستـــــــــــــــــــــ ـان من همین کاری رو که گفتیدو کردم
    suiteهم نیستم
    فایل cossdomain رو هم تو روت آپ مردم ولی بازم اجازه دسترسی نمیده

  7. Top | #156
    Cat
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 23.0.1271.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    درود
    من نصب کردم٬ در ناوبار چیزی به نام تب بازی اذافه نشده! من از آدرس بار میرم بازی میکنم. myhost.com/arcade.php
    دومآ: این پوشه ها رو که دسترسی ۷۷۷ دادیم٬ امنیت انجمن یا سرور رو پائین نمیاره؟؟

  8. Top | #157
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    11
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Cat نمایش پست ها
    درود
    من نصب کردم٬ در ناوبار چیزی به نام تب بازی اذافه نشده! من از آدرس بار میرم بازی میکنم. myhost.com/arcade.php
    دومآ: این پوشه ها رو که دسترسی ۷۷۷ دادیم٬ امنیت انجمن یا سرور رو پائین نمیاره؟؟
    cat عزیز شما تو تنظیمات عمومی بخش بازی
    Navbar Link Position رو در حالت end قرار بدید تب arcade تو ناوبار ظاهر میشه

    کاربر مقابل از pc_lord بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    Cat

  9. Top | #158
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    عشقم 4.2
    نوشته ها
    376
    مورد پسند
    99 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    44

    پیش فرض

    سلام
    وقتی روی submit score کلیک می کنیم صفحه سفید باز میشه
    چه کنیم ؟
    برا بازی هایی که خودم نصب کردم این مشکل هست .....بازی های اصلی مشکلی ندارن ...
    هِلپ پلیز

  10. Top | #159
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    174
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 14.0.1
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    من فارسی ساز رو نصب کردم اینطوری شد چرا ؟ ورژن 4.2



    نقل قول نوشته اصلی توسط SINA3ASG نمایش پست ها
    من فارسی ساز رو نصب کردم اینطوری شد چرا ؟ ورژن 4.2

    خودم درستش کردم!
    ویرایش توسط SINA3ASG : 2012/12/02 در ساعت 06:44 PM دلیل: ادغام دو پست

  11. Top | #160
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    25
    نوشته ها
    734
    مورد پسند
    570 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 17.0
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Coderx نمایش پست ها

    اگه شما از ویبولتن 4.2.0 به بعد استفاده میکنید
    :
    عبارت بالا رو پیدا نمیکنید . عوضش عمل زیر رو انجام بدید :
    کد:
    require('forum.php');
    رو پیدا کنید و بصورت زیر ویرایش کنید :
    کد:
    //require('forum.php');
    بعد عبارت زیر رو زیر همین خط کپی کنید:
    کد:
    require_once('./includes/v3arcade_vbsuite_index_compatibility.php');
    require('content.php');
    خب فایل Index.php رو سیو کنید .
    ممنون از آموزش خوبتون ولی تو قسمت بالا مشکل دارم
    اول اینکه بنده forum.php رو به index.php طبق آموزش حذف Forum.php از آخر انجمن تغییر نام دادم
    حالا کد هارو هر جوری ویرایش میکنم درست نمیشه امتیاز صفحه سفبد میاد و مرحله ها مشکلی ندارن
    اینم کد بنده
    کد:
    <?php
    /*======================================================================*\
    || #################################################################### ||
    || # vBulletin 4.2.0 Patch Level 2
    || # ---------------------------------------------------------------- # ||
    || # Copyright �2000-2012 vBulletin Solutions Inc. All Rights Reserved. ||
    || # This file may not be redistributed in whole or significant part. # ||
    || # ---------------- VBULLETIN IS NOT FREE SOFTWARE ---------------- # ||
    || # http://www.vbulletin.com | http://www.vbulletin.com/license.html # ||
    || #################################################################### ||
    \*======================================================================*/
    
    /* Tell forum.php to redirect 
    to the default url as defined 
    in the navigation manager */
    define('VB_REDIRECT', true);
    
    /**
     * If you want to move this file to the root of your website, change the 
     * line below to your vBulletin directory and uncomment it (delete the //).
     *
     * For example, if vBulletin is installed in '/forum' the line should
     * state: define('VB_RELATIVE_PATH', 'forums');
     *
     * Note: You may need to change the cookie path of your vBulletin
     * installation to enable your users to log in at the root of your website.
     * If you move this file to the root of your website then you should ensure
     * the cookie path is set to '/'.
     *
     * See 'Admin Control Panel
     *    ->Cookies and HTTP Header Options
     *      ->Path to Save Cookies
     */
    
    //define('VB_RELATIVE_PATH', 'forums');
    
    // Do not edit anything below //
    if (defined('VB_RELATIVE_PATH'))
    {
        chdir('./' . VB_RELATIVE_PATH);
    }
    
    require_once('./includes/v3arcade_vbsuite_index_compatibility.php');
    require('content.php');
    //require('forum.php');
    
    /*======================================================================*\
    || ####################################################################
    || # CVS: $RCSfile$ - $Revision: 60957 $
    || ####################################################################
    \*======================================================================*/

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2014/08/05, 11:48 AM
  2. اموزش شمسی سازی تاریح
    توسط Hamed.Ramzi در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2013/10/04, 01:55 PM
  3. دانلود سیستم بازی انلاین v3 Arcade برای ویبولتین 4.x.x
    توسط roham در انجمن دانلود بازی های IbProArcade و V3 Arcade
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 10:03 PM
  4. کمک در مورد بازی آنلاین arcade
    توسط ho89 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/07/19, 02:34 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/04/01, 09:54 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •