تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 19 از 26 نخستنخست ... 567891011121314151617181920212223242526 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 181 به 190 از 256

موضوع: v3 Arcade بهترین هک برای بازی های آنلاین در ویبولتن (اموزش کامل به همراه لینک دنلود و فارسی ساز )

  1. Top | #181
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    من این مشکل رو دارم که این ارور رو میده زمانی که می خوام از admincp دانلود کنم آنلاین!
    XML: Not well-formed (invalid token) at Line 0
    این ارور رو یک نفر گفت اما مشکل من با راه حلش حل نشد!!!




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #182
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    64
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض


  4. Top | #183
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    131
    مورد پسند
    49 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    بالا خره کسی نگفت که وقتی گیم میخواییم از سایت مستقیم اضافه کنیم این ارور برا چیه/؟؟؟
    ارور XML: Empty document at Line 0

    استارتر تاپیک ؟

  5. Top | #184
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    438
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Coderx نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام به همگی
    در این تاپیک قصد دارم به این ورژن بپردازم و فارسی ساز اون رو به اضافه آخرین ورژن برنامه در اختیارتون قرار بدم و نکاتی در مورد این هک معروف و بسیار جذاب در اختیارتون قرار بدم . این آموزش به این صورت برای اولین بار در کشور هست و انشاالله به مرور زمان تکمیل تر میشه
    بعضی از قابلیت های این هک بصورت زیر هست :
    پشتیبانی کامل و بی نقص از ویبولتن 4.0.2 تا 4.2.0
    پشتیبانی از بازی های MochiGames
    پشتیبانی از بازیهای ibProArcade
    عدم نیاز به هیچ گونه تغییرات در قالب ! ( اگر از سویت استفاده میکنید فقط به یک تغییر اونم نه در قالب نیاز خواهید داشت ) .
    ایجاد تونمنت های گروهی و برگزاری مسابقات چند جانبه
    و ...

    خب توضیحات به دو صورت هست . اول مراحل نصب اصلی رو میگم . بعدش یه بخش اختیاری هست که هرکسی دوست داشت انجامش میده و در آخر هم سایتی رو برای دنلود بازی بهتون معرفی میکنم ( بازی های IpproArcade که بتونید براحتی با این هک اجراش کنید )
    دمو :
    برای دیدن نمونه هم میتونید یه سر به اینجا بزنید :
    تالار گفتگوی دانشجویان دانشگاه علوم و فنون مازندران - صفحه اصلی - بازیکده

    نصب هک:


    مراحل نصب بصورت زیر هست :
    1.آخرین ورژن رو از فایل ضمیمه دنلود کنید .
    2.فایلهای موجود در پوشه forums رو در روت انجمنتون کپی کنید
    3.وارد کنترل پنل ادمینتون بشید و product-v3arcade.xml رو ایمپورت کنید .
    فارسی سازی :
    4.در Admincp وارد بخش زبان و لغات بشید و فایل مربوط به زبان رو ایمپورت کنید .
    رفع مشکل ثبت امتیاز :
    5.اگر از ویبولتن suite استفاده میکنید حتما باید این قدم رو انجام بدید
    وارد هاستتون بشید . در روت انجمنتون بدنبال فایلی بنام index.php بگردید .اون رو باز کنید
    اگه از ویبولتن 4.0.2 تا 4.1.12 استفاده میکنید:

    بدنبال عبارت زیر بگردید :
    کد:
     require('content.php');
    حالا دقیقا قبل از عبارت بالا عبارت زیر رو قرار بدید :
    کد:
    require_once('./includes/v3arcade_vbsuite_index_compatibility.php');
    در آخر شما باید یک همچین چیزی داشته باشید :
    کد:
    require_once('./includes/v3arcade_vbsuite_index_compatibility.php');
    require('content.php');

    اگه شما از ویبولتن 4.2.0 به بعد استفاده میکنید
    :
    عبارت بالا رو پیدا نمیکنید . عوضش عمل زیر رو انجام بدید :
    کد:
    require('forum.php');
    رو پیدا کنید و بصورت زیر ویرایش کنید :
    کد:
    //require('forum.php');
    بعد عبارت زیر رو زیر همین خط کپی کنید:
    کد:
    require_once('./includes/v3arcade_vbsuite_index_compatibility.php');
    require('content.php');
    خب فایل Index.php رو سیو کنید .

    6. حالا برای فعال کردن این بخش برای هر گروه کاربری به بخش گروههای کاربری برید و تنظیمات مربوطه رو اعمال کنید

    کار ما تمام شد


    ------------------
    نصب بازی ها :
    برای نصب بازی ها شما کافیه به کنترل پنل ادمینتون برید و روی اضافه کردن بازی ها کلیک کنید . در اون بخش توضیحات کامل داده شده ( برای نصب باید بازی ها رو در پوشه admincp/games کپی کنید و بعد سطح دسترسی پوشه های زیر باید روی 777 تنظیم بشه :
    کد:
    forumroot/admincp/games
    forumroot/images/arcade
    forumroot/games
    منظور از forumroot تو عبارتها بالا هم یعنی جایی که فورم شما نصبه ( روت انجمنتون )

    به همین راحتی


    بخش اختیاری :


    بخش زیر فقط برای کسایی هست که میخوان از بازی های موچی هم استفاده کنن . اگر علاقه ای ندارید کار نصب همینجا تمام شده و میتونید براحتی بازی کردن رو شروع کنید


    برای استفاده از بازی های Mochigames شما نیاز به یک ID دارید . با این آی دی میتونید از طریق کنترل پنل ادیمنتون لیستی از هزاران بازی موجود در موچی گیمز رو ببینید و هر کدوم رو خواستید در جا نصب کنید ! فقط با یک کلیک ( بصورت مستقیم بازی ها روی سرور شما قرار میگیرن و هیچ دردسری نداره ) .
    علاوه بر اون شما میتونید منبع درامدی هم در این زمینه داشته باشید . هر کسی که از بازی های موچی گیمز استفاده کنه یک درصدی به شما تعلق میگیره

    ساخت ID و حساب کاربری در سایت MochiGames:
    برای اینکار اول وارد سایت www.mochimedia.com میشیم و ثبت نام میکنیم
    بعد از اینکه عملیات ثبت نام رو با موفقیت انجام دادید و حسابتون رو فعال کردید . وارد سایت بشید . حالا شما باید صفحه ای مثل شکل زیر رو ببینید :

    خب به بالای صفحه دقت کنید . جایی که با مستطیل قرمز رنگ مشخص کردم . publishers روش کلیک کنید . (راستی قبل از این شما میتونید وارد بخش Account بشید و اطلاعاتتون رو تکمیل کنید .)
    در صفحه جدیدی که باز میشه روی Settings کلیک کنید . ( مثل صفحه زیر )

    با انجام کار بالا با صفحه ای مواجه میشید که از دو بخش اصلی تشکیل شده .
    1.فایل تایید سازی
    2.کدهای مورد نیازما
    همونطور که در شکل زیر میبنید از طریق لینکی که در عکس مشخص هست فایل مربوطه رو دنلود کنید و در روت سایتتون قرار بدید . و بعد در کادر مربوطه آدرس سایتتون رو وارد کنید و بعد save رو بزنید .


    خب بعد از اینکه کارهای بالا رو کردید دیگه مرحله آخر میرسه . کدهای اومده در آخر این صفحه رو کپی کنید :


    وارد Admincp میشیم و وارد بخش تنظیمات مربوط به هک V3 Arcade (تنظیمات عمومی بخش بازی). بیایی آخر تنظیمات دو بخش میبینید با نامهای MochiMedia Publisher ID و زیرش MochiMedia Secret Key .
    کدهایی که از صفحه قبل گرفتیم رو جلوی اینها بنویسید .
    و کار ما تمام شد تنظیمات رو سیو کنید .
    حالا به بخش اضافه کردن بازی برید و روی Browse Mochigames.com کلیک کنید حالا شما با صفحه ای مثل شکل زیر مواجه میشید :


    تو این صفحه میتونید از دسته های مختلف بازی انتخاب کنید و هر بازی که خوشتون اومد تیک کنارش رو بزنید و بعد روی دکمه Install selected Games کلیک کنید به همین راحتی تمام بازی هایی که تیک زدید نصب میشن




    سایت برای دنلود بازی :
    http://www.next-level-arcade.com/ibproarcade.php

    (من انشاالله در آینده بازیهایی که در سایت خودمون هست رو برای دنلود اینجا قرار میدم + توضیحات فارسی اونها )
    نکات :

    اگه موقع ثبت بازی های موچی به مشکل برخوردید و گفت شما حق دسترسی به این صفحه رو ندارید و ... . فایل crossdomain.xml رو تو پوشه روت انجمن و روت سایتتون کپی کنید . (با تشکر از دوست عزیزمون iHamed که مشکل رو فهمیدن)

    شما میتونید آخرین ورژن رو از خود سایت اصلی هم دریافت کنید و ازش استفاده کنید
    اگر بمشکلی برخوردید که من اینجا عنوان نکردم میتونید یک سری به اینجا بزنید : )
    --
    کپی رایت :
    فارسی سازی این هک برای ورژن جدید کاملا توسط خود من صورت گرفته . قبلا فارسی سازی رو از همینجا دنلود کردم که کار نکرد ( فقط برای ورژن 1.9 ! بود ) . اون فارسی ساز تنها جایی رو که فارسی کرده بود بخش تنظیمات و بخش اضافه کردن بازی بود . مابقی بخشها توسط من اضافه شده و انشاالله در آینده وقتی سرم کمی خلوت تر شد فارسی ساز کامل تر رو قرار میدم ( در حال حاضر بخشهای اساسی و اصلی رو فارسی کردم بقیه بخش ها به مرور زمان اضافه میشه )

    لطفا اگر استفاده کردید یه صلوات و فاتحه ای برای رفتگان ما بخونید .
    در پناه حق
    نقل قول نوشته اصلی توسط princo نمایش پست ها
    الله سلام خسته نباشید توی مرحله 5 میگه باید توی ایندکس دنبال require('content.php'); بگردی من هرچی میگردم همه چی هست به جز همین که ایشون گفته حالا چیکار کنم ؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Coderx نمایش پست ها
    آره اجرا میشن .
    بازی های پیشفرضش آره تو ثبت رکورد مشکلی ندارن اما بازی های دیگه رو نصب کنی بمشکل برمیخوری . بگرد تو روت انجمنت فایل index.php و باز کن بعد بگرد دنبال
    کد:
    content.php
    ببین باز چیزی پیدا میکنی یا نه .
    دروود.
    دوستان کسی میتونه برای انجمن من نصب کنه....
    من زیاد بلد نیستم برای تعطیلا عید هم میخوام ردیف بشه....

    بعد یه وسال دیگهف اون انجمنی که برای مثال معرفی کرده بودین یه چت باکس داشت، میخوام بدونم چشت باکس با نام کاربری فارسی مشکل داره یا نه؟!

  6. Top | #185
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    89
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    برای من این ارور میاد

    Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access [path]/includes/v3arcade_class_db_analyse.php in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878

    Warning: require_once([path]/includes/v3arcade_class_db_analyse.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/polfair/public_html/poof.ir/includes/v3arcade_class_db_analyse.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/polfair/public_html/poof.ir/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878
    چیکارش کنم؟

  7. Top | #186
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,683
    مورد پسند
    54,803 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    کد:
    Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access [path]/includes/v3arcade_class_db_analyse.php in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878
    
    Warning: require_once([path]/includes/v3arcade_class_db_analyse.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878
    
    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/polfair/public_html/poof.ir/includes/v3arcade_class_db_analyse.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/polfair/public_html/poof.ir/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878
    چیکارش کنم؟
    این فایل هایی که نامبرده شده نیست توی هاستتون
    @MHAbedinpour

  8. Top | #187


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    1,074
    مورد پسند
    5,072 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    219

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    کد:
    Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access [path]/includes/v3arcade_class_db_analyse.php in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878
    
    Warning: require_once([path]/includes/v3arcade_class_db_analyse.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878
    
    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/polfair/public_html/poof.ir/includes/v3arcade_class_db_analyse.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/polfair/public_html/poof.ir/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 878
    چیکارش کنم؟
    این فایل هایی که نامبرده شده نیست توی هاستتون
    @MHAbedinpour
    درود
    چک کنید ببینید فایل هست؟
    فایل
    /includes/v3arcade_class_db_analyse.php
    اگه هست پرمیژن 644 بذارید نشد 777


  9. Top | #188
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    251
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    30

    پیش فرض

    سلام
    اینایی که تو منو ها رو هم افتادن چیکار کنم درست شن؟

    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg game.JPG (29.2 کیلو بایت, 11 نمایش)
    ویرایش توسط Hassan53 : 2013/03/24 در ساعت 06:18 PM دلیل: ادغام دو پست

  10. Top | #189
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    89
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    بازی ها رو باید به همون حالت فشردشون دا خل پوشه بازی های در ادمین سی پی روت آپلود کنیم؟

    ببخشید بازی ها رو از کجا باید بیاریم؟
    (داخل انجمن)

  11. Top | #190
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 25.0.1364.172
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedengine نمایش پست ها
    بازی ها رو باید به همون حالت فشردشون دا خل پوشه بازی های در ادمین سی پی روت آپلود کنیم؟

    ببخشید بازی ها رو از کجا باید بیاریم؟
    (داخل انجمن)
    درود.

    فایل های بازی رو توی پوشه ی /arcade/zip/ آپلود کنید و از طریق منوی add game اون رو اضافه کنید

    کاربر مقابل از AmirAshkan بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2014/08/05, 11:48 AM
  2. اموزش شمسی سازی تاریح
    توسط Hamed.Ramzi در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2013/10/04, 01:55 PM
  3. دانلود سیستم بازی انلاین v3 Arcade برای ویبولتین 4.x.x
    توسط roham در انجمن دانلود بازی های IbProArcade و V3 Arcade
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 10:03 PM
  4. کمک در مورد بازی آنلاین arcade
    توسط ho89 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/07/19, 02:34 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/04/01, 09:54 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •