تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 199 از 262 نخستنخست ... 99149185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213249 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,981 به 1,990 از 2613

موضوع: هک آخرین ارسال ها Vietvbb - TopX 4.0.4 PL2

    1. توضیحات هک آخرین ارسال ها Vietvbb - TopX 4.0.4 PL2 »»

      هک آخرین ارسال ها Vietvbb - TopX 4.0.4 PL2

      نگارش: 4.0.4 PL2 ، توسط (معاون ارشد سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.x.x رتبه :  (8 رای ، میانگین : 4.88 ) نصب شده: 7 بار
      زمان انتشار: 2011/12/19 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 4382 بار
      پشتیبانی نمی شود

      هک آخرین ارسال های وی بی ایران همراه با فارسی ساز

      Thread, blog, forum:

      - Latest Post
      - 9 Latest Post custom
      - Hostest thread
      - Most viewed thread
      - Latest News
      - Top Forum
      - Latest Class Ads
      - Latest Blog (Entry)
      - Latest Blog Comment
      - Most viewed Entry
      - Hottest Entry

      Member:
      - Newest Member
      - Top Starter
      - Top Referrer
      - Top Reputation
      - Top thanked
      - Top Richest
      - Top Bloger

      Update:
      - v4.0.1 Fix 2 errors
      - 13/01/2010 v4.0.2: Add 1 template
      - 13/01/2010 v4.0.3: Fix style for lang RTL (Theo yêu cầu của anh Bill Laden, người Việt không cần up)
      -19/02/2009 v4.0.4: Optimize, fix css, add thread prefix
      -08/05/2010 v4.0.4 PL1 Optimize
      -10/05/2010 v4.0.4 PL2 Fix error

      کسانی که مشکل بهم ریختگی دارند فایل xml دوم را تست کنند

      کسانی هم که مشکل در نمایش
      نشان ندادن آیکن پست های قدیم و جدید دارند از اموزش زیر استفاده کنند.:

      دانلود رایگان هک آخرین ارسال ها Vietvbb - TopX 4.0.4 PL2 از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #1982

  3. Top | #1983
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    vb4
    نوشته ها
    57
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    9

    پیش فرض

    بلی

    حل شد تشکر از شما
    موضوع بسته

  4. Top | #1984

  5. Top | #1985
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط K one نمایش پست ها
    من اینو نصبیدم صفحه انجمنم سفید شد بعد غیر فعال کردم درست شد الان یکی بگه چی کار کنم که وقتی فعال میکنمش انجمن بیاد
    فایل های آپلودی در هاست رو مطمئنید در جای درست ریختید ؟
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  6. Top | #1986
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    منم همین مشکل رو دارم
    هکم بلدم نصب کنم ولی تو این مشکل دارم این ارور ها رو میده

    Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php in [path]/global.php(37) : eval()'d code on line 378

    Warning: require_once(vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/global.php(37) : eval()'d code on line 378

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/skywweir/public_html/forum/global.php(37) : eval()'d code on line 378

  7. Top | #1987
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط vahidwwe نمایش پست ها
    منم همین مشکل رو دارم
    هکم بلدم نصب کنم ولی تو این مشکل دارم این ارور ها رو میده

    Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php in [path]/global.php(37) : eval()'d code on line 378

    Warning: require_once(vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/global.php(37) : eval()'d code on line 378

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'vietvbb/topx/class_vietvbbtopx.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/skywweir/public_html/forum/global.php(37) : eval()'d code on line 378
    فایل ها رو در مسیر درست نریختید

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  8. Top | #1988
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    مگه نباید تو روت اصلی فروم آپلود کنم ؟

  9. Top | #1989
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    بله

    در واقع باید در روت هاست (جایی که پوشه admincp,modcp و...هست )پوشه ای به اسم vietvbb داشته باشید

    2 تشکر توسط:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  10. Top | #1990
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    vBulletin 4.2.0
    نوشته ها
    307
    مورد پسند
    162 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 25.0
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    فایل های داخل پوشه upload رو باید بریزی نه اینکه خود پوشه upload رو

    2 تشکر توسط:




  11. Top | #1991
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    33
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1599.101
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ممنون دستتون درد نکنه ! مشکلم حل شد

    فقط این رو چطور فارسی کنم ؟AJAX]VietVBB - Advanced Forum Statistics

    لطفا کمک کنید سرتیرش اون نوشته هست ! چطور به فارسی تغغیرش بدم ؟
    ویرایش توسط scarface : 2013/11/14 در ساعت 05:41 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از scarface بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل با هک topx
    توسط mhamedm2008 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2012/04/17, 12:06 PM
  2. آموزش نصب هک - TopX 4.0.4
    توسط tooptarinha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2012/04/17, 11:50 AM
  3. پاسخ: 22
    آخرين نوشته: 2012/01/23, 02:10 AM
  4. مشکل با هک VietVbb آخرین ارسالات انجمن
    توسط nadera در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/13, 04:13 PM
  5. سوال امنیتی vietvbb.vn چیه ؟
    توسط AdminWeb در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/03/31, 07:30 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •