تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: مشکل در ارتقا وی بی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    62
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض مشکل در ارتقا وی بی

    سلام
    خسته نباشید
    من وی بی 4.0.5 رو قبلا نصب کرده بودم
    امروز زد به سرم که به نسخه 4.0.7 ارتقاش بدم
    اما بعد از آپگرید به مشکل برخوردم و تمام صفحاتم پیغام خطای زیر رو می داد
    HTTP 500 - Internal Server Error
    فکر کردم شدیدا بدبخت شدم
    اما خدا رو شکر پوشه نسخه 4.0.5 رو پاک نکرده بودم و با برگردونش به آدرس انجمن مشکلم حل شد و دوباره انجمنم نسخه 4.0.5 شد
    حالا می خوام بدونم چرا بعد از upgrade به مشکل برخوردم و راه حل این مشکل چیه؟
    هرچند فعلا مشکلی ندارم اما ممنون می شم سریعتر جواب بدید
    با تشکر فراوان
    ویرایش توسط miladisa : 2010/09/27 در ساعت 08:47 PM

    کاربر مقابل از miladisa بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    537
    مورد پسند
    226 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    81

    پیش فرض

    اپگرید رو درست انجام دادید ؟ طبق همون کارایی که علی داخل اون تاپیک اموزش داده بود !

    کاربر مقابل از Amir بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    5.0
    نوشته ها
    162
    مورد پسند
    155 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    دسترسی پوشه public_html و تمام پوشه ها و فایل ها (مخصوصا index ,config)رو به 755 تغییر بده

    کاربر مقابل از Mhm233 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    62
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    سلام

    نقل قول نوشته اصلی توسط MR.Amir نمایش پست ها
    اپگرید رو درست انجام دادید ؟ طبق همون کارایی که علی داخل اون تاپیک اموزش داده بود !
    بله، حداقل خودم فکر نمی کنم اشتباهی کرده باشم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mhm233 نمایش پست ها
    دسترسی پوشه public_html و تمام پوشه ها و فایل ها (مخصوصا index ,config)رو به 755 تغییر بده
    دسترسی ها از اول 755 بودن


    -------------------------------------------

    یه موضوع دیگه:
    بعد از این ماجرا و برگشتن من به همون نسخه 4.0.5 (گذاشتن همون پوشه قبلی در مسیر آدرس انجمن)، حالا نسخه انجمنم 4.0.7 نمایش داده می شه در حالی که من همه اطلاعات مربوط به 4.0.7 رو از روی هاستم پاک کردم و مطمئن مطمنم که هیچ گونه ارتقایی صورت نگرفته
    این دیگه چه صیغه ایه؟ شما می دونید ماجرا چیه؟

    ممنون

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    فکر کنم .مشکل از فایل htaccses هست.
    چون این ارور مربوط به اینه.
    باید اونو درست کنید یا یدونه htacces جدید آپلود کنید.

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    5.0
    نوشته ها
    162
    مورد پسند
    155 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    بله ازhtaccses. هم میتونه باشه حتما دسترسیش باید 755 باشه
    میتونی htaccses. رو بردای وقتی آپگرید کردی با htaccses. جدید جایگزین کنی

    کاربر مقابل از Mhm233 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    62
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    سلام به همه
    والا دوباره اقدام به ارتقای وی بیم کردم و این با همون طور که شما گفتید htaccses رو هم حذف کردم اما باز بی فایده بود و باز همون پیغام خطای قبلی رو می داد
    یه مقدار کوچیک هم صبر کردم (گفتم شاید هنوز هاست رفرش نشده و هنوز دوهزاریش نیافتاده htaccses حذف شده)
    دیگه نمایش این خطا می تونه به چی ربط داشته باشه؟
    ممنون

  9. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,801 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    مشکلی نباید پیش بیاد در کل صبر کنید تا ورزن 4.0.7 DGT بیاد .
    یک 4.0.7 نو بریزید روی هاستتون با یک اچ تی اکسس ببینید اون هم مشکل داره یا خیر

    2 تشکر توسط:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    نوشته ها
    62
    مورد پسند
    26 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    مشکلی نباید پیش بیاد در کل صبر کنید تا ورزن 4.0.7 DGT بیاد .
    یک 4.0.7 نو بریزید روی هاستتون با یک اچ تی اکسس ببینید اون هم مشکل داره یا خیر
    سلام
    مسئله اینه که از همون DGT هم استفاده کردم (توی یه انجمن گذاشته بودن و من دانلودش کردم)
    --------------------------
    یه موضوع دیگه:من روی نسخه 4.0.5 از vbseo هم استفاده کردم
    ممکنه این مشکل مربوط به همون بشه؟
    یعنی فقدان اون در زمان ارتقا می تونه چنین اشکالی ایجاد کنه؟ (البته vbseo آدرس صفحه اول انجمن و صفحه admincp رو تغییر نداده بود که بگیم الان صفحه در دیتابیس و انجمن با هم فرق می کنن ولی ......)
    نظر شما چیه؟

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.0
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    200 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    علی ورژن 4.0.7 DGT اومده !!

    کاربر مقابل از Awesome بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/02/06, 12:38 AM
  2. پاسخ: 54
    آخرين نوشته: 2011/11/04, 08:19 PM
  3. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/10/01, 12:10 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •