تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: چطور آواتارو به اين شكل در بيارم ؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    347
    مورد پسند
    191 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض چطور آواتارو به اين شكل در بيارم ؟

    سلام دوستان
    چطور آواتارو به اين شكل در بيارم در وي بي 4
    ممنون مي شم كمكم كنيد.

    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: gif avatar.gif (11.6 کیلو بایت, 39 نمایش)

    2 تشکر توسط:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    535
    مورد پسند
    525 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    70

    پیش فرض

    فکر نمیکنم این هک برای وی بی 4 کار کنه.

    3 تشکر توسط:





  4. Top | #3
    کاربر مفید و فعالکاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    489
    مورد پسند
    604 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    سلام و درود
    داداشی این چیزی که نصب شده ماله یه هک هست که توی ورژن 3.8 دیدم جواب میده
    اما جدیدا یه کدی دیدم که توی قالب ها میزاری و همین کار رو انجام میده
    اما متاسفانه چون ورژن من 3.8 هست و به کارم نیومد ذخیره نکردم
    اما الان براتون میگردم اگه اشتباه نکردم و بود براتون میزارم
    موفق باشی

    کاربر مقابل از bOs3000 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر مفید و فعالکاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    489
    مورد پسند
    604 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    62

    Exclamation سایه دار کردن آواتار در پست بیت

    سلام... من بلاخره براتون پیدا کردم
    فقط داداشی اینو امتحان کن... اگر جواب داد یه نمونه عکس بگیر و بزار اینجا که همه استفاده کنند ممنون

    اول از همه شما میرید به بخش استایل و قسمت postbit_legacy حالا اینجا دنبال کد زیر بگردید

    کد:
     <div class="smallfont">
                        &nbsp;<br /><a href="member.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]"><img src="$post[avatarurl]"  alt="<phrase 1="$post[username]">$vbphrase[xs_avatar]</phrase>" border="0" /></a>
                    </div>
    حالا کد زیر را جایگزین کد بالا کنید

    کد:
        <div class="smallfont">
                        &nbsp;<br /><a href="member.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]"><img src="$post[avatarurl]"  class="reflect" alt="<phrase 1="$post[username]">$vbphrase[xs_avatar]</phrase>" border="0" /></a>
                    </div>
    حالا برید به بخش postbit دنبال کد زیر بگردید

    کد:
        <if condition="$show['avatar']"><td class="alt2"><a href="member.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]"><img src="$post[avatarurl]" $post[avwidth] $post[avheight] alt="<phrase 1="$post[username]">$vbphrase[xs_avatar]</phrase>" border="0" /></a></td></if>
                <td nowrap="nowrap
    حالا کد زیر را جایگزین کد بالا کنید

    کد:
      <if condition="$show['avatar']"><td class="alt2"><a href="member.php?$session[sessionurl]u=$post[userid]"><img src="$post[avatarurl]" class="reflect" $post[avwidth] $post[avheight] alt="<phrase 1="$post[username]">$vbphrase[xs_avatar]</phrase>" border="0" /></a></td></if>
                <td nowrap="nowrap">

    امیدوارم کمک کنه

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    سن
    27
    نوشته ها
    6
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام

    کد اول فقط یه کلاس اضافه شده بهش،خب این کلاس هیچ خاصیتی براش تعریف نشده که.

    کد دوم این کد برای ورژن 3 هست و رو ورژن 4 اصلا کار نمی کنه.

    3 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    کاربر مفید و فعالکاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    489
    مورد پسند
    604 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    دوست عزیز من از کدها زیاد سر در نمیارم اما برای اینکار حتی توی ورژن 3 وقتی هک سایه دادن به اواتار را نصب کنید باید کلاس مورد نظر را توی قالب قبل از اواتار براش تعریف کنید

    الان توی postbit_legacy قبل از اواتار با وارد کردن کلاس مشخص میکنید که اواتار را چکار کنه

    تا اونجایی هم که من میدونم کدهای html فرقی نداره توی کدوم ورژن باشه و کسی هم که این کد را تست کرده ورژن 4 داشت...

    بازم امتحانش کاری نداره... من متاسفانه ورژن 4 ندارم اما اگر کسی امتحان کرد نتیجه رو اینجا بگه

    امیدوارم کار بده
    بازم من پیگیری میکنم

    2 تشکر توسط:


  8. Top | #7
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    577
    مورد پسند
    485 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    فکر کنم یه فایل تو هاست باید بریزید ، به پسوند js هست فکر کنم ، نمیدونم برا 4 کارکنه ولی برا 3 کار کرد!

    4 تشکر توسط:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.7
    سن
    27
    نوشته ها
    6
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سیستم قالب ورژن 4 با 3 کاملا فرق داره،ورژن 4 tableless طراحی شده ولی ورژن 3 کاملا برعکس.

    درسته باید کلاس تعریف بشه اما کلاس خالی که به درد کسی نمیخوره باید خواص css هم برای کلاس تعریف بشه.

    کد html درسته فرقی نداره تو کدوم ورژن استفاده بشه اما کد هایی که شما لطف کردید هم مشکل داره!

    3 تشکر توسط:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    347
    مورد پسند
    191 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    بعد از اين بحث ها راه حلي پيدا نشد ؟

    کاربر مقابل از haftir بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    535
    مورد پسند
    525 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    70

    پیش فرض

    ممنون از همه شما دوستان
    ولی این هک هنوز رو ورژن 4 جواب نمیده




اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •