تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: چرا آیکون وبگذر وسط فووتر قرار نمبگیره

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1....
    نوشته ها
    541
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض چرا آیکون وبگذر وسط فووتر قرار نمبگیره

    چرا آیکون وبگذر وسط فووتر قرار نمبگیره؟
    center , middle کردن هم تاثیری نداشت

    میتونین به صورت زنده ببینیدkeshawarzi.ir




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    87
    مورد پسند
    15 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    14

    پیش فرض

    بهزاد برو به آخر footer کد رو بین دو تا div قرار بده می افته وسط اگه نتونستی کد رو بگذار درست می کنیم

    کاربر مقابل از HoseinBallack13 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1....
    نوشته ها
    541
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    ممنون آقا حسین
    من کد رو اینجوری و زیر ساعت قرار دادم
    کد:
    </div>
    <div>{vb:rawphrase all_times_are_gmt_x_time_now_is_y}</div>
    <div>
    <!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
    <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2359959&amp;t=counter" ></script>
    <noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2359959" target="_blank">آمار</a></noscript>
    <!-- End WebGozar.com Counter code --> 
    </div>
    ولی باز وسط چین نشد

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    25
    نوشته ها
    934
    مورد پسند
    429 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    سلام داداش
    سختی نداره که.
    اولش کد زیر رو بزار:
    کد:
    <center>
    حالا آخرش کد زیر رو ببند که ببندتش و فقط همین وسط چین بشه:
    کد:
    </center>
    کد:
    <!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
    <center> <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=2359959&amp;t=counter" ></script> <noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=2359959" target="_blank">آمار</a></noscript> </center>
    <!-- End WebGozar.com Counter code -->
    هرکس به اندازه ای که هست احساسش میکنند.
    یاد بگیریم که از دیگران برای گذاشتن پستهای خوب و جواب دادن به ما تشکر کنیم.
    مرجع تخصصی تاریخ: Tarikhfa.com
    مرجع معماری ایران و جهان: MemarFa.com

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1....
    نوشته ها
    541
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    بازم نرفت وسط(keshawarzi.ir)
    middle رو هم امتحان کردم نشد
    چرا اینجوری شذه؟
    تو اون یکی قالبم قشنگ رفته وسط هیچ تگ مگی هم اضافه نکردم

  7. Top | #6


    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    سن
    22
    نوشته ها
    1,307
    مورد پسند
    522 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    156

    پیش فرض

    اين كه الان من دارم مي بينم وسطه كه ! :">

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1....
    نوشته ها
    541
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    بله وسطه

    اما بدون center . middle , div و غیره
    کدشو بردم گذاشتم ته ته قالب فوتر درست شد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. وسط چین کردن عنوان کاربری
    توسط saifoori در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/06/27, 10:34 AM
  2. وسطچین کردن درجات کاربری
    توسط AmirAli در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/04/22, 01:56 PM
  3. وسط چين كردن درجه كاربري
    توسط ELDreamers در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/04/04, 07:37 PM
  4. چه طور بنر رو بیارم وسط؟
    توسط Zirmizi در انجمن وردپرس
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/10/03, 07:16 PM
  5. وسط چین کردن تمام امضاهای موجود در انجمن
    توسط milad sasha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/05/12, 01:59 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •