تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: درخواست هک شمارش معکوس تا کریسمس 2012

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض درخواست هک شمارش معکوس تا کریسمس 2012

    با سلام
    من هک شمارش معکوس رو میخوام برای کریسمس 2012 مثل همون هک شمارش معکوس نوروز 90 باشه کسی داره بهم بده ؟ انگلیسی هم باشه عیبی نداره
    فقط خواهشا زود جواب بدید چون چند روز دیگه سال 2012 اغاز میشه
    ضمنا با ورژن 4.1.8 سازگار باشه
    خیلی خیلی ممنون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    کسی جواب نمیده ؟

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    24
    نوشته ها
    3,040
    مورد پسند
    4,497 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    402

    پیش فرض

    درود از این استفاده کن و تغییرات رو انجام بده برای 2012:

    این کد رو هر کجا که مایل بودی قراری مثلا فروم هوم :

    کد:
    </script>  <div class="b0 lg1"> <div class="i1"> <div style="background: url(http://up.vbiran.ir/images/0v6mfuw65dn9cwsddngn.png) no-repeat top left;"> <br> <img src="http://up.vbiran.ir/images/mluemmci0porwr1qe0d9.png" style="padding-right:15px;padding-left:5px;" /><script language="JavaScript">TargetDate = "4/31/2014 09:18:19 ";BackColor = "";ForeColor = "#000000";CountActive = true;DisplayFormat = "     %%D%% روز و %%H%% ساعت و  %%M%%  دقیقه و %%S%% ثانیه تا تولد 2 سالگی وی بی ایران باقی مانده است .";FinishMessage = "تولد 2 سالگی وی بی ایران مبارک باد.";</script><script language="JavaScript" src="http://www.vbiran.org/tavalod.js"></script> <br><br> </div> </div></div> <div class="navlinksBox"><div class="navlinksBoxWrap">
    و این فایل هم بریز توی روت انجمنت :

    http://www.vbiran.ir/attachments/740...tavalod.js.zip
    موفق باشید.

    کاربر مقابل از GoyaFilter بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط GoyaFilter نمایش پست ها
    درود از این استفاده کن و تغییرات رو انجام بده برای 2012:

    این کد رو هر کجا که مایل بودی قراری مثلا فروم هوم :

    کد:
    </script>  <div class="b0 lg1"> <div class="i1"> <div style="background: url(http://up.vbiran.ir/images/0v6mfuw65dn9cwsddngn.png) no-repeat top left;"> <br> <img src="http://up.vbiran.ir/images/mluemmci0porwr1qe0d9.png" style="padding-right:15px;padding-left:5px;" /><script language="JavaScript">TargetDate = "4/31/2014 09:18:19 ";BackColor = "";ForeColor = "#000000";CountActive = true;DisplayFormat = "     %%D%% روز و %%H%% ساعت و  %%M%%  دقیقه و %%S%% ثانیه تا تولد 2 سالگی وی بی ایران باقی مانده است .";FinishMessage = "تولد 2 سالگی وی بی ایران مبارک باد.";</script><script language="JavaScript" src="http://www.vbiran.org/tavalod.js"></script> <br><br> </div> </div></div> <div class="navlinksBox"><div class="navlinksBoxWrap">
    و این فایل هم بریز توی روت انجمنت :

    http://www.vbiran.ir/attachments/740...tavalod.js.zip
    موفق باشید.
    ممنون ولی این هم ثانیه شمارش نمیاد اصلا هم صفحات رو میریزه بهم
    میتونید خودتون درستش کنید برام ؟
    خیلی ممنونتون میشم

    اینم کدی که گذاشته بودید عکسا و نوشته هاشو و تاریخشو ویرایش کردم شده این
    اگه میشه همینو درست کنید برام
    خیلی متشکرم

    کد:
    </script>  <div class="b0 lg1"> <div class="i1"> <div style="background: url(http://up.vbiran.ir/images/ef0eoy2qmf7vc4fzk7g1.gif) no-repeat top left;"> <br> <img src="http://up.vbiran.ir/images/2qahdf7jdsn7jj2p9zc.png" style="padding-right:15px;padding-left:5px;" /><script language="JavaScript">TargetDate = "01/01/2012 00:00:00 ";BackColor = "";ForeColor = "#000000";CountActive = true;DisplayFormat = "     %%D%% روز و %%H%% ساعت و  %%M%%  دقيقه و %%S%% ثانيه تا آغاز سال 2012 ميلادي باقي مانده است .";FinishMessage = "کريسمس 2012 مبارک.";</script><script language="JavaScript" src="http://www.vbiran.org/tavalod.js"></script> <br><br> </div> </div></div> <div class="navlinksBox"><div class="navlinksBoxWrap">

    کاربر مقابل از mohammad tavakol بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دانلود استایل کریسمس 2012 توسط وی بی ایران
    توسط VBIran در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 68
    آخرين نوشته: 2014/02/06, 09:11 AM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/11, 05:19 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/29, 05:29 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/29, 05:23 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/06/29, 03:42 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •