تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: اضفاه کردن یک کد به هدر

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    136
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض اضفاه کردن یک کد به هدر

    سلام خدمت دوستان

    من یک کد نوشتم با php که البته جاوا هم در صفحه به کار برده شده
    حالا میخواستم این صفحه رو که خروجیش یک عکسه رو زیر هدر سایت قرار بدم یا به عبارتی include کنم

    میشه راهنمایی کنید که چه جوری این کارو انجام بدم؟
    حقیقت گم‌ شده است. از یابنده تقاضا دارم آن را حفظ كند!


    انجمن سرگرمی "امروز برای توست"


    http://today4u.ir




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    136
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    من موندم چرا جدیدا سوالام بی جواب میمونه ....

    یا سوالام خیلی ابتدایی کسی قناعت نمیکنه جواب بده

    یا خیلی تخصصیه که کسی نمیتونه جواب بده
    حقیقت گم‌ شده است. از یابنده تقاضا دارم آن را حفظ كند!


    انجمن سرگرمی "امروز برای توست"


    http://today4u.ir

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.4
    نوشته ها
    116
    مورد پسند
    72 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    میتونی به صورت php سیو کنی کد رو بعد با iframe توی قالب بذاری

  5. Top | #4
    Special_One

    پیش فرض

    برو جستجوی قالب ---> Forumhome ---> زیر {vb:raw header}

    قرار بده.
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    136
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    کد PHP:
    <?php include 'cod.php' ?>
    رو گذاشتم ولی کار نکرد ، و فکر هم نکنم اینجوری کار کنه چون قالب ها html هستند و کدهای php تواونا اجرا نمیشه
    باید جور دیگه ای این صفحه cod.php فراخوانی بشه که نمیدونم چه جوری ....
    حقیقت گم‌ شده است. از یابنده تقاضا دارم آن را حفظ كند!


    انجمن سرگرمی "امروز برای توست"


    http://today4u.ir

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2 DGT
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    40 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    این که چیزی نمیکنه فقط وارد میکنه شما باید دستور های دیگه ای هم بگید که با استفاده از اون فایل اونارو اجرا کنه.

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    136
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض

    با iframe به نتیجه رسیدم ،

    ولی اگه دوستان راه دیگه ای هم میدونن بگن ، چون iframe میگن واسه سئو خوب نیست
    حقیقت گم‌ شده است. از یابنده تقاضا دارم آن را حفظ كند!


    انجمن سرگرمی "امروز برای توست"


    http://today4u.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •