تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 7 از 14 نخستنخست 1234567891011121314 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 133

موضوع: دانلود آخرین ارسالات شیک ( و خیلی خیلی معروف ) به درخواست Top2Goal.Ir

    1. توضیحات دانلود آخرین ارسالات شیک ( و خیلی خیلی معروف ) به درخواست Top2Goal.Ir »»

      دانلود آخرین ارسالات شیک ( و خیلی خیلی معروف ) به درخواست Top2Goal.Ir

      نگارش: 1 ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 3&4 امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2010/10/06 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 358 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دیتابیس تغییرات دستی در قالب فایل های اضافی

      درود.

      نمونه:


      نحوه نصب :
      ابتدا از حالت فشرده خارج کنید !
      حالا last.php رو ویرایش کنید . و بجای db name نام دیتابیس ، بجای db user یوزر نیم دیتابیس و بجای db pass پسورد دیتابیس رو بزنید .

      کد:
      $db_name = "****_proforum12"; // Change this to the name of your database.
      $db_user = "*********"; // Change this to your database username.
      $db_pw = "*********"; // Change this to your database password.
      حالا باید این کد رو ته قالب header یا navbar ( هر کدوم رو که دوست دارید ) بزنید :
      کد:
      <fieldset><legend align="center"><b>آخرين ارسالهاي انجمن</b></legend>
      <center>
      <iframe name="lastpost_frame" align="center" marginWidth="3" marginHeight="3" src="last.php?" width="800" scrolling="no" height="100" border="0" target="_top" frameborder="0"></iframe>
      </center>			
      </fieldset>
      با تشکر از حمید که فایل ها رو در اختیار من گذاشت .
      موفق باشید.

      دانلود رایگان دانلود آخرین ارسالات شیک ( و خیلی خیلی معروف ) به درخواست Top2Goal.Ir از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #62
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    سن
    29
    نوشته ها
    95
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Moji نمایش پست ها
    من رنگش رو تا حالا عوض نکردم ! عکس بزار روی عکس نشون بده کجاشو میخوای رنگشو عوض کنی تا شاید بتونم کمکت کنم
    مرسی داداش
    اینم از عکس
    http://www.pic.iran-forum.ir/images/...en9dmxgdrb.png
    بقیه نوشته ها مثل اسم تاپیکا و اسم کاربر ارسال کننده رو تو همون last تغییر دادم
    ولی این بخشایی که نشون دادم تو عکس نمی دونم چیکارشون کنم
    همشون هم یه رنگن احتمالاً رنگ همشون از یه جا عوض میشه
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

  3. Top | #63
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6 متاسفانه آپگرید کردم به 3.8.7
    نوشته ها
    919
    مورد پسند
    370 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    103

    پیش فرض

    من اگه بخوام اسم های کاربرا رو با توجه به رنگ گروه کاربری اونا بنویسه باید چیکار کنم؟

  4. Top | #64
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    باید از آخرین ارسالات وب آلفا که توی سایت خودمون هست استفاده کنید .

    @smz

    .style { font-family: Tahoma ;font-size: 8pt;}

    رو تغییر بدید به

    .style { font-family: Tahoma ;font-size: 8pt;color: red;}
    بجای red رنگ یا کد #رنگ بزنید.

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  5. Top | #65
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    سن
    29
    نوشته ها
    95
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    باید از آخرین ارسالات وب آلفا که توی سایت خودمون هست استفاده کنید .

    @smz

    .style { font-family: Tahoma ;font-size: 8pt;}

    رو تغییر بدید به

    .style { font-family: Tahoma ;font-size: 8pt;color: red;}
    بجای red رنگ یا کد #رنگ بزنید.
    این تغییراتی که فرمودین تو last هستش ؟ کدوم خط ؟

  6. Top | #66
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6 متاسفانه آپگرید کردم به 3.8.7
    نوشته ها
    919
    مورد پسند
    370 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    103

    پیش فرض

    داش علی همین الانم دارم از مال وب آلفا استفاده میکنم.
    ولی با فایرفاکس 6 مشکل داره.سرعت حرکت دیفالتش خیلی زیاده.خیلی.....راهی نیست که سرعت اونو کم تر کنیم؟

    تازه توی کروم هم اصلا کار نمیکنه.
    توی IE هم که داغونه
    ویرایش توسط shown : 2011/08/31 در ساعت 10:14 PM دلیل: ادغام دو پست

  7. Top | #67
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    سن
    24
    نوشته ها
    306
    مورد پسند
    313 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    43

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farhadd نمایش پست ها
    داش علی همین الانم دارم از مال وب آلفا استفاده میکنم.
    ولی با فایرفاکس 6 مشکل داره.سرعت حرکت دیفالتش خیلی زیاده.خیلی.....راهی نیست که سرعت اونو کم تر کنیم؟

    تازه توی کروم هم اصلا کار نمیکنه.
    توی IE هم که داغونه
    شما توی اون تاپیک مشکلتون مطرح کنید جواب می گیرین
    برای کاهش سرعت دیفالت در فایل last.php دنبال این عبارت بگردین
    کد:
     scrollAmount=\".5\" scrolldelay=\"1\"
    ومقادیر .5 و 1 رو باید تغییر بدین.
    توی کروم و اپرا خودم تست کردم مشکلی نداشت.

    کاربر مقابل از SKY-SAT بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #68
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من توی وی بی فوق آماتورم

    نمیدونم اون فایل lastpost رو که ادیت کردم کجای هاست باید بذارم؟

    توی روت که میذارم ارور Object not found! رو میده

  9. Top | #69
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    توی اون کادر کلیک کنید و view iframe in new page رو بزنید تا بفهمید کجا باید بریزید .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #70
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    توی اون کادر کلیک کنید و view iframe in new page رو بزنید تا بفهمید کجا باید بریزید .
    اینکه شما میگین کجاس؟!!!

    الان فایل lastpost رو توی root گذاشتم، اولش میشه این شکلی:



    بعد که روی این لینک میزنم اینجوری میشه:




    چیکار کنم؟!

  11. Top | #71
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    عزیز یا باید فایل رو تو جایی که تو فریم نوشته آپلود کنی یا باید آدرس فریم رو به جایی که فایل رو آپلود کردی تغییر بدی!!

    کاربر مقابل از Par30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    خودتی!




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/02/26, 03:39 PM
  2. استایل par30net به درخواست top2goal
    توسط ®mR.Rian در انجمن استایل 3.8.x
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/01/26, 09:56 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •