تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: سوال درباره پهن کردن قالب (فیکس کردن ) قالب

  1. Top | #1
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    آخرین نسخه
    نوشته ها
    416
    مورد پسند
    343 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض سوال درباره پهن کردن قالب (فیکس کردن ) قالب

    من در انجمن جستجو کردم ولی با روشهای که در پست های زیر آمده بود نتوانستم کاری کنم تا قالب فیکس بشه (پهن بشه تا کناره مرورگ ) میشه بگید از کجا میشه قالب را تا کناره های مرورگر بکشم


    http://www.vbiran.ir/thread3544.html#post21092




    سایت من و قالب که مشکل دارم


    http://www.fileiran.com/index.php?styleid=132





    یک مشکل دیگه هم دارم اینه که نام کاربری هایی که از انجمن بازدید کردند از قالب به بیرون رفته کمک کنید این قسمت را هم کدش را درست
    کنم









  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    Special_One

    پیش فرض

    بستگی به استایل داره.

    پهنای جدول اصلی در تنظیمات استایل.

    اگر نشد doc_minWidth و doc_maxWidth

    اگر نشد Additional.css رو جستجو کن.. توش PageWrapper رو پیدا کن.

    زیرش Width داره به صورت درصدی قرار بده.

    مثلا 95%.

    2 تشکر توسط:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  4. Top | #3
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    آخرین نسخه
    نوشته ها
    416
    مورد پسند
    343 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Special_One نمایش پست ها
    بستگی به استایل داره.

    پهنای جدول اصلی در تنظیمات استایل.

    اگر نشد doc_minWidth و doc_maxWidth



    اگر نشد Additional.css رو جستجو کن.. توش PageWrapper رو پیدا کن.

    زیرش Width داره به صورت درصدی قرار بده.

    مثلا 95%.
    بازم نشد خودم توش موندم چه جایی مشکل داره همچین کدی نبود

    PageWrapper

    نبود تو قالب Additional.css

    پهنای جدول را هم دستکاری کردم درست نشد


    doc_minWidth و doc_maxWidth

    را هم هر عدید دادم تغییر نکرد

    جای دیگه ای نیست بشه درست کرد

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    کد HTML:
    body {
        width:auto;
        margin: 0px 20px 0px 20px;
        line-height:1.230;
    }
    
    
    امتحان بفرمایید

    3 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    12
    نوشته ها
    198
    مورد پسند
    90 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    25

    پیش فرض

    به نظرم این کار رو انجام ندید خیلی بهتره
    این طور که در بین کاربران مشاهده شده کسی اینجوری رو نمی پسنده مخصوصا برای مانیتور های بزرگ
    نیک سرور ، مرکز تخصصی هاستینگ www.NikServer.com

    سرور مجازی نیک سرور
    www.vbiran.ir/thread30885.html





  7. Top | #6
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    آخرین نسخه
    نوشته ها
    416
    مورد پسند
    343 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    53

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliBother نمایش پست ها
    body {
    width:auto;
    margin: 0px 20px 0px 20px;
    line-height:1.230;
    }
    این کد را کجای قالب اضافه کنم

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 16.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliBother نمایش پست ها
    کد HTML:
    body {
        width:auto;
        margin: 0px 20px 0px 20px;
        line-height:1.230;
    }
    امتحان بفرمایید
    این کد باید کجا قرار بگیره؟
    So close no matter how far Couldn't be much more from the heart ** Forever trusting who we are and nothing else matters

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    497
    مورد پسند
    225 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 23.0.1251.2
    میزان امتیاز
    59

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Anti.Dark نمایش پست ها
    این کد باید کجا قرار بگیره؟
    css هست دوست من

    additional.css میتونی بذاری.
    ولی بهتره که body قبلی رو پیدا کنی و ویرایش کنی

    کاربر مقابل از Mr.Pedram بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    وای بر مدیر ظالم ...


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/12/29, 02:23 AM
  2. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM
  3. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2011/09/15, 10:32 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •