تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مشکل عجیب با امضا

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    16
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل عجیب با امضا

    درود و عرض خسته نباشید خدمت مدیران و کاربران گرامی وی بی ایران

    بنده یه مشکل عجیبی با امضای فروم پیدا کردم

    از وقتی که هک پاسخ پیشرفته رو نصب کردم، وقتی که از ارسال پاسخ سریع در تاپیک استفاده میشه ، امضا نمایش داده نمیشه

    ولی وقتی از صفحه ی ارسال پاسخ استفاده میشه امضا نمایش داده میشه

    اگر ممکنه لطف کنید و اشکال رو ذکر کنید تا برطرف کنم

    سپاسگزارم از همکاری شما

    پیروز باشید

    پ ن : ادرس تالار :www.arshavir.org

    ---------- ارسال شده در 08:47 PM ---------- ارسال قبلی در 08:45 PM ----------

    ببخشید منظورم از پاسخ پیشرفته ، ادیتور پیشرفته بود

    از ادیتور MARCO1 استفاده میکنم

    نسخه ی وی بی من هم 4.1.3 هست

    با سپاس مجدد

    ---------- ارسال شده در 09:38 PM ---------- ارسال قبلی در 08:45 PM ----------

    یه سوال دیگه هم اینکه چرا ارسال پست بنده آژاکس نیست؟؟؟؟ چه مشکلی داره؟؟؟ تنظیمات آژاکس فروم همه فعاله




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    36
    نوشته ها
    462
    مورد پسند
    1,612 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    89

    پیش فرض

    عزیزم پاسخ سوال شما بسیار راحت است ببینید در قسمت ریال پاسخ سریع گزینه یزیر را دارید یا حیر

    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

    کاربر مقابل از Hamed.Ramzi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    0.0
    سن
    20
    نوشته ها
    623
    مورد پسند
    531 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    من به مدیران زیاد نامه دادم ولی هیچ کدوم جواب ندادن امضا بنده هم خرابه نمی توانم عکس بگذارم

    کاربر مقابل از king75 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    16
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    حامد جان خیلی خیلی ممنون از اینکه لطف فرمودید و پاسخ بنده رو دادید ولی من بعد از نصب هک ادیتور پیشرفته اصلا ادیتورم به این شکل در نیومده و ضمنا ، اصلا اون گزینه ی امضا پایینش وجود نداره

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط arshavir نمایش پست ها
    درود و عرض خسته نباشید خدمت مدیران و کاربران گرامی وی بی ایران

    بنده یه مشکل عجیبی با امضای فروم پیدا کردم

    از وقتی که هک پاسخ پیشرفته رو نصب کردم، وقتی که از ارسال پاسخ سریع در تاپیک استفاده میشه ، امضا نمایش داده نمیشه

    ولی وقتی از صفحه ی ارسال پاسخ استفاده میشه امضا نمایش داده میشه

    اگر ممکنه لطف کنید و اشکال رو ذکر کنید تا برطرف کنم

    سپاسگزارم از همکاری شما

    پیروز باشید

    پ ن : ادرس تالار :www.arshavir.org

    ---------- ارسال شده در 08:47 PM ---------- ارسال قبلی در 08:45 PM ----------

    ببخشید منظورم از پاسخ پیشرفته ، ادیتور پیشرفته بود

    از ادیتور MARCO1 استفاده میکنم

    نسخه ی وی بی من هم 4.1.3 هست

    با سپاس مجدد

    ---------- ارسال شده در 09:38 PM ---------- ارسال قبلی در 08:45 PM ----------

    یه سوال دیگه هم اینکه چرا ارسال پست بنده آژاکس نیست؟؟؟؟ چه مشکلی داره؟؟؟ تنظیمات آژاکس فروم همه فعاله
    دوست عزیز ادیتور پیشرفته Marco1 برای نسخه 4.1.4 به بعده این رو چرا ریختید ؟ شما باید این هک رو پاک کنید و هک پاسخ پیشرفته 4.1.3 رو بریزید اگه خواستید تا لینک بدم دانلود کنید

    ---------- ارسال شده در 01:43 PM ---------- ارسال قبلی در 01:39 PM ----------

    اینم هک پاسخ پیشرفته برای نسخه های 4.0.0 تا 4.1.3

    vB4-دانلود هک پیشرفته کردن پاسخ سریع Advanced Quick Reply 'Ultimate' ویبولتین نسخه 4

    موفق باشید

    ---------- ارسال شده در 01:46 PM ---------- ارسال قبلی در 01:39 PM ----------

    تاکید میکنم حتما اون هک Marco1 رو پاک کنید به صورت کامل و بعد اینو نصب کنید وگرنه اگه اینو بریزید و اون رو پاک نکرده باشید بدتر میشه و دردسر ایجاد میکنه

    پس اول Marco1 رو پاک کنید بعد phpkd advanced quick reply رو دانلود و محتویات فایل upload رو روی هاست بریزید و فایل xml رو توی محصولات آپلود کنید اونوقت تست بزنید
    اونوقت مطمئنا مشکلتون حل شده

    موفق باشید

    ---------- ارسال شده در 01:52 PM ---------- ارسال قبلی در 01:46 PM ----------

    نقل قول نوشته اصلی توسط king75 نمایش پست ها
    من به مدیران زیاد نامه دادم ولی هیچ کدوم جواب ندادن امضا بنده هم خرابه نمی توانم عکس بگذارم

    دوست عزیز اگه نسخه ی شما هم مانند این دوستمون از 4.0.0 تا 4.1.3 هست و این هک رو نصب کردید شما هم باید پاک کنید و هکی که گذاشتم رو نصب کنید در غیر اینصورت مشکل شما رفع نخواهد شد اگه هم مشکل دیگه ای دارید بگید دقیقا به همراه ورژن ویبولتین و نام هکی که برای ادیتور نصب کردید تا اگه بلد بودم به شما کمک کنم که رفعش کنید
    موفق باشید
    ویرایش توسط mohammad tavakol : 2012/01/13 در ساعت 01:52 PM

    کاربر مقابل از mohammad tavakol بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    16
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آقا محمد خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون مشکل امضا حل شد

    این سوال اخری من هم اگر حل بشه دیگه واقعا ممنون میشم

    ارسال پست الان آژاکس نیست

    دلیل این چیه؟؟؟؟

    بازم سپاسگزارم

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط arshavir نمایش پست ها
    آقا محمد خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون مشکل امضا حل شد

    این سوال اخری من هم اگر حل بشه دیگه واقعا ممنون میشم

    ارسال پست الان آژاکس نیست

    دلیل این چیه؟؟؟؟

    بازم سپاسگزارم
    خواهش میکنم
    منظورتون اینه که وقتی مثلا وسط چین میکنید به جای این که علامت نوشتاری ادیتور بیاد وسط کد میزاره ؟ اگه منظورتون اینه مسیر زیر رو دنبال کنید
    AdminCp ---> تنظیمات ---> تنظیمات اصلی انجمن ---> تنظیمات ظاهر صفحه ارسال پست ---> 3 تا کادر بالاش موجود هر سه رو بکنید " ادیتور استاندارد به همراه امکانات پیشرفته "

    اگه هم منظورتون به اینه که چرا شکل و شمایل ادیتوری که نصب کردید مثل ادیتور الان وی بی ایران نیست هم باید بگم که این ادیتور از نسخه 4.1.4 به بعد ارائه شده و نسخه های قبلی ندارن این خصوصیات رو که اونم باید انجمن رو آپگرید کنید به نسخه های بالاتر تا بتونید این ادیتور رو داشته باشید

    موفق باشید.

    کاربر مقابل از mohammad tavakol بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    16
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نه نه

    آژاکس نیست منظورم اینه که مثلا وقتی یک پست در یک تاپیک ارسال میشه، پست همون لحظه اضافه نمیشه

    صفحه ی تاپیک از اول لود میشه

    مثلا توی وی بی ایران میزنه لطفا منتظر بمانید و پست به آخر تاپیک بدون لود شدن دوباره ی صفحه اضافه میشه

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    66
    مورد پسند
    21 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط arshavir نمایش پست ها
    نه نه

    آژاکس نیست منظورم اینه که مثلا وقتی یک پست در یک تاپیک ارسال میشه، پست همون لحظه اضافه نمیشه

    صفحه ی تاپیک از اول لود میشه

    مثلا توی وی بی ایران میزنه لطفا منتظر بمانید و پست به آخر تاپیک بدون لود شدن دوباره ی صفحه اضافه میشه
    آها این به 2 علت میتونه باشه یکی اینکه دیتابیس شما یه مقدار مشکل بهم زده که باید تیبل هاتون رو یه ریپیر بزنید ببینید درست میشه یا خیر
    یک دلیل دیگه اش هم همین نصب Marco1 هست چون با نسخه شما سازگاری نداشته بنده هم موقعی که سایتم روی ورژن 4.1.1 بود و اشتباهی این هک Marco1 رو نصب کردم بعد که پاک کردم و دوباره PHPKD رو نصب کردم این اتفاق واسم افتاد و حل هم نشد تا وقتی که آپگرید کردم به ورژن 4.1.8 حالا شما یه ریپیر بکن تیبل های سایتتو شاید درست بشه

    کاربر مقابل از mohammad tavakol بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    16
    موردپسند
    1 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خیلی ممنون از راهنماییتونو ، ولی با ریپیر تیبل ها مشکل حل نشد

    فکر کنم فقط تنها راه آپگرید باشه

    به هر حال خیلی خیلی از اینکه لطف کردید و کمک کردید سپاسگزارم محمد جان

    کاربر مقابل از arshavir بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •