تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوع: دوستان کمک کنید بگید مشکلم چیه و چطور حل میشه

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    342
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    42

    پیش فرض دوستان کمک کنید بگید مشکلم چیه و چطور حل میشه

    سلام نمیدنم چه موضوعی بایید براش مزاشتم
    از هر5 صحفه که از سایتم باز میکنم حداقل 3تاش با ارور زیر مواجع میشم
    Database error
    The database has encountered a problem.

    Please try the following:
    • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
    • Open the ahwaztop1.tk home page, then try to open another page.
    • Click the Back button to try another link.
    The ahwaztop1.tk forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    ارور کادر زرد رنگ رو بزارید.

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    342
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    42

    پیش فرض

    کدوم زرد رنگ من کل صحفه رو کوپی پیس کردم

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    پس شما ادمین نیستید!
    برای ادمین یه کادر زردرنگ هم میاد که میگه ارور مربوط به کدوم قسمت هست.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    342
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    42

    پیش فرض

    من ادمین هستم
    اصلا سایت قاطی کرده الان که وقتی یک لینک رو در بست میزنم
    این ارور هم بهم میده

    Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in [path]/includes/functions_newpost.php(400) : eval()'d code on line 30


    یا خود به خود لوگ اف میشم
    یا همون خطایی که بالا گفتم

    رفرس میکنم درست میشه دیگه کادر زرد رنگی نداره

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.3
    نوشته ها
    236
    مورد پسند
    255 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    34

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ahwazsarayeman نمایش پست ها
    من ادمین هستم
    اصلا سایت قاطی کرده الان که وقتی یک لینک رو در بست میزنم
    این ارور هم بهم میده

    Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in [path]/includes/functions_newpost.php(400) : eval()'d code on line 30


    یا خود به خود لوگ اف میشم
    یا همون خطایی که بالا گفتم

    رفرس میکنم درست میشه دیگه کادر زرد رنگی نداره
    هکی نصب کردید که احتیاج داره safemode غیرفعال باشه که نیست . هک ها رو غیر فعال کنید و تست کنید

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    با استفاده از این آموزش سیستم ه9ک و پلاگین رو غیر فعال کنید بعد تست کنید. آموزش غیر فعال کردن سیستم هک و پلاگین با Config.php

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    342
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    42

    پیش فرض

    دوستان بعض وقتها که پستی ارسال میکنم ارسال میشه ولی این ارور هم میده



    Unable to add cookies, header already sent.
    File: /home/ahwaztop/public_html/includes/class_core.php
    Line: 3277

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    1.1.1
    نوشته ها
    884
    مورد پسند
    1,144 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    110

    پیش فرض

    هاستینگ کیه ؟
    از جا من بهش بگو دوسش دارم
    عجب لباسیه !
    جلو دست و بال آدمو میگیره !



  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8
    نوشته ها
    342
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    42

    پیش فرض

    چرا جریان چیه؟

    ---------- ارسال شده در 06:30 PM ---------- ارسال قبلی در 06:24 PM ----------

    داداش جریان چیه خرابکاری از هاستینگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ---------- ارسال شده در 06:34 PM ---------- ارسال قبلی در 06:24 PM ----------

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ---------- ارسال شده در 06:42 PM ---------- ارسال قبلی در 06:24 PM ----------

    نقل قول نوشته اصلی توسط ®mR.Rian نمایش پست ها
    هاستینگ کیه ؟
    از جا من بهش بگو دوسش دارم
    ????

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. نظر دوستان در رابطه با بنر انجمنم
    توسط Sajadpm در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2011/10/11, 12:23 PM
  2. خدا حافظی با دوستان
    توسط mr-m4m4d در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2011/10/05, 09:59 PM
  3. دوستان کمک این ارور واسه چیه ؟ کچلم کرد
    توسط haftir در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/15, 01:59 PM
  4. دوستان اکانت مدیرتم حذف شده کمک کنید !!
    توسط Live2Music.net در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/09/06, 08:32 PM
  5. مشکل آپگرید ورژن جدید vb کمک فوری دوستان
    توسط rezadj در انجمن دانلود وی بولتین نال شده / کرک شده
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 11:42 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •