تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل بعد از وصل شدن فروم و باز نشدن مشخصات کاربران (پروفایل ها)

  1. Top | #1
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    138
    مورد پسند
    60 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    20

    پیش فرض مشکل بعد از وصل شدن فروم و باز نشدن مشخصات کاربران (پروفایل ها)

    سلام...

    من فروم ام چند ساعت قطع بود...
    بعد به پشتیبانی تیکت زدم ، وصل شد...

    الان همه پست ها و... رو نشون میده اما توو پروفایل کاربرا نمیشه رفت ، ارور دیتابیس میده...
    چیکارش کنم؟

    ---------- ارسال شده در 05:15 PM ---------- ارسال قبلی در 03:04 PM ----------

    Database error
    The *** database has encountered a problem.

    Please try the following:
    • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
    • Open the****** home page, then try to open another page.
    • Click the Back button to try another link.
    The **** forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.
    کد:
    Database error in vBulletin 4.1.3:
    
    Invalid SQL:
    
                    SELECT user.*, (user.options & 512) AS invisible , avatar.avatarpath, NOT ISNULL(customavatar.userid) AS hascustom, customavatar.dateline AS avatardateline, customavatar.filedata_thumb, customavatar.height AS avheight, customavatar.width AS avwidth, customavatar.width_thumb AS avwidth_thumb, customavatar.height_thumb AS avheight_thumb
                        
                    FROM userlist AS userlist
                    INNER JOIN user AS user ON (user.userid = userlist.relationid)
                    LEFT JOIN avatar AS avatar ON (avatar.avatarid = user.avatarid)
                    LEFT JOIN customavatar AS customavatar ON (customavatar.userid = user.userid) 
                    
                    WHERE userlist.userid = 1
                        AND userlist.type = 'buddy'
                        AND userlist.friend = 'yes'
                        
                    ORDER BY RAND()
                    LIMIT 0, 6;
    
    MySQL Error   : Can't create/write to file '/tmp/#sql_d41_0.MYI' (Errcode: 30)


    ---------- ارسال شده در 05:16 PM ---------- ارسال قبلی در 03:04 PM ----------

    یکی کمک کنه...
    اصلا نمیدونم مشکلش از کجاست...

    ---------- ارسال شده در 05:32 PM ---------- ارسال قبلی در 03:04 PM ----------

    درست شد...
    مثل اینکه خودش با دیتابیس ست شد...

    xd




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    02
    نوشته ها
    34
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوستان منم همچین مشکلی دارم یکی کمک کنه چجوری درست میشه ؟

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    15
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط bestmusic2000 نمایش پست ها
    دوستان منم همچین مشکلی دارم یکی کمک کنه چجوری درست میشه ؟
    این مشکل مربوط به خود سروره و ربطی به ویبلوتین نداره به خود سرورتون بگید تا براتون درست کنه اگر خودتون سرور دارید بگید تا بهتون بگم چطوری این مشکل رو برطرف کنید.

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    02
    نوشته ها
    34
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    تشکر از پاسخ شما .

    سرور نیست ما من هاسته .

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط bestmusic2000 نمایش پست ها
    تشکر از پاسخ شما .

    سرور نیست ما من هاسته .
    این ارور میگه دسترسی خواندن و نوشتن در پوشه tmp وجود ندارد پرمیژن پوشه tmp را برسی کنید
    اگر این پوشه نبود یکی بسازید

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    15
    مورد پسند
    5 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 11.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein2015 نمایش پست ها
    این ارور میگه دسترسی خواندن و نوشتن در پوشه tmp وجود ندارد پرمیژن پوشه tmp را برسی کنید
    اگر این پوشه نبود یکی بسازید
    دوست عزیز درست می فرمایند در ضمن یه پوشه tmp هم در سرور وجود دارد اگر با ساختن پوشه tmp مشکلتون برطرف نشد به هاستون بگید تا مشکلتون رو برطرف کنه.

  8. Top | #7
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x
    سن
    26
    نوشته ها
    3,437
    مورد پسند
    4,864 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.8.2 Safari 6.0.2
    میزان امتیاز
    446

    پیش فرض

    اگه مشکل با پرمیشن tmp حل نشد ، mysql رو یکبار repair و optimise کنید ، ok میشه .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. درخواست هک وصل کردن vb به وردپرس
    توسط Cpt.ZeBeL در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 11:54 AM
  2. قطع و وصل شدن سایت
    توسط rahmatollahi.hamidreza در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2012/01/13, 06:28 PM
  3. چگونه سایتم را به درگاه بانک وصل کنم ؟!
    توسط nima90 در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/01/05, 12:26 PM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/12/11, 07:08 AM
  5. میشه یه اپلود سنتر دیگه رو به انجم وصل کرد؟؟
    توسط Overlord در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/12/03, 11:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •