تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: اتصال سایت به API - فوری

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    Question اتصال سایت به API - فوری

    با سلام
    من یکی از مدیران تالارگفتمان سایت بازی ایریپابلیک هستم، فروم امریکایی همین سایت که برپایه SMF هست تونسته فروم رو به API ها متصل کنه، از اونجایی که API های این سایت یعنی http://api.erepublik.com
    الآن هنگام عضویت توی فروم امریکایی با آدرس http://eusforum.com/
    وارد این صفحه میشیم http://eusforum.com/apiv2_mod/api_validate.php
    بعد تو ادامه به api های سایت وصل میشیم و یوزر نیم و پسورد می زنیم، بعد که معلوم میشه تو سایت عضو هستیم بقیه پروسه عادی عضویت مثل انتخاب نام کاربری و پسورد و ایمیل و تاریخ تولد و ... که همه فروما دارن انجام میشه... نکته مهمش اینجاس که بعد عضویت فرومشون با استفاده از همین API ها یه سری اطلاعات مثل یوزر طرف تو بازی رو کنار بقیه فیلد ها نشون میده... میشه برای اینکه روی VB همین کارو کنم کمکم کنید؟ چون API ها مربوط میشن به XML و اینا و من در این رابطه چیزی بلد نیستم
    مثلا ما خودمون یه فیلد گذاشتیم هنگام عضویت که کد کاربریتون تو سایت اصلی بازی چیه... مثلا چطور میشه کاری کرد که این کد بیاد ته این آدرس http://api.erepublik.com/v2/feeds/citizens/codi ke migam
    مثلا کد 1913089 بشه این آدرس http://api.erepublik.com/v2/feeds/citizens/1913089
    بعد ازش اطلاعاتی مثل level رو ازش استخراج کنه و زیر بقیه فیلد ها نشون بده (منظور از فیلد همین اطلاعات هست که زیر آواتار می نویسه)
    خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنید
    بعد اینکه هک یا پلاگین IRC رو کسی برای ورژن 3.8.2 نداره؟

    ممنوووون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    حالا که جاشو پیدا کردم حیفه نپرسم
    الآن یه صفحه استاتیکی طراحی شده برای فروممون به آدرس http://erepublik.ir/
    بعد الآن اگه بخوام رو این صفحه هم لوگین فروم رو داشته باشم چطوری می تونم به فروم متصلش کنم و کدش رو کسی داره؟! مثل لوگین کردن تو فروم از توی صفحه اصلی سایت!
    بازم ممنون

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    جدا سخت بود سوالا؟!

  5. Top | #4
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,811 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.
    این هایی که گفتید آماده نیست و باید کدر بنویسه و قرار بده.
    لاگین با صفحه استاتیک هم فکر میکنم غیر ممکن باشه .

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    51
    مورد پسند
    33 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    برای لاگین فکر کنم بشه
    قبلاً روی یه سایتی دیده بودم
    صفحه استاتیک باید php باشه

    کاربر مقابل از YashaR بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    ...

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    درود.
    این هایی که گفتید آماده نیست و باید کدر بنویسه و قرار بده.
    لاگین با صفحه استاتیک هم فکر میکنم غیر ممکن باشه .
    حالا اون بخش دوم سوال من که مربوط به فیلد بود مهم نیس! همون اول که چیکار کنیم ریدایرکت بشه به صفحه API رو کسی بلد نیس؟ چون کدای API یه چیزای استانداردی هستن فکر کنم و روی سایت اصلی اجرا میشن و نیاز به برنامه نویسی ندارن... در مورد فیلد هم کسی نحوه استخراج یک اطلاعاتی رو از XML در کد php بلد نیس؟ مثل همون کاری که RSS می کنه (مثلا عنوان رو از XML میگیره و میذاره تو کد اtml یا php))
    نقل قول نوشته اصلی توسط YashaR نمایش پست ها
    برای لاگین فکر کنم بشه
    قبلاً روی یه سایتی دیده بودم
    صفحه استاتیک باید php باشه
    ممنون راستی شما تو سایت DataLife هم نبودید؟

  8. Top | #7
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    51
    مورد پسند
    33 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط par30web نمایش پست ها
    ممنون راستی شما تو سایت DataLife هم نبودید؟
    تازگیا نه
    اما اون اول اولا (3-4 سال پیش)که شخصی به نام محمد سایتی رو برای ساپورت دیتالایف راه اندازی کرده بود من تو فروم بودم و در حد توانم به سوالات پاسخ میدادم
    ...

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    اتفاقا منم همون موقع رو می گم...
    خب بینید من این کد رو دارم اوکی؟
    کد PHP:
    <?php

    $xmlDoc 
    "http://api.erepublik.com/v2/feeds/citizens/{$post['field1']}.xml";
    $xmlDoc_edit file_get_contents($xmlDoc);
    $xmlDoc_edit str_replace('-'''$xmlDoc_edit);
    $citizen simplexml_load_string($xmlDoc_edit); 
    $citizen_xp $citizen->experiencepoints;
    $citizen_level $citizen->level;
    $citizen_wellness $citizen->wellness;
    $citizen_workskillpoints $citizen->workskillpoints;
    $citizen_military_rank $citizen->military->rank;
      foreach (
    $citizen->medals as $medals) {
        foreach (
    $medals->medal as $medal) {
             
    $citizen_medals $medal->type ."-"$medal->amount;  
        }
      }

    ?>
    درست؟ خب من می خوام که مثلا این چیزایی که تعریف کردم رو تو یه قالبی مثلا قالب تبلیغات یا پروفایل یا پست بیت نمایش بده که مثلا می تونم این رو بزنم $citizen_wellness یا $citizen_military_rank یا هر کدوم از اونایی که تعریف کردم... ولی وقتی این کد رو درون قالب قرار می دم و در مکان مورد نظر کدم رو می ذارم نشون نمی ده در صورتی که در حالت عادی کار می کنه! چیکار کنم؟ یکی گفته بود که کد php رو تو گلوبال بذارم و فراخوانم رو تو قالب که تست کردم نشد! می تونید یه راهنمایی کنید؟!

  10. Top | #9
    AmirSina

    پیش فرض

    دروود
    دوست گرامي،همانگونه كه زماني كه مي خواهم افزونه "واپسين ارسال ها" را بر روي انجمن بيفزاييم،اين را نيز مي توانيد همينگونه انجام دهيد.
    نخست همه نوشته ها را درون يك فايل با پسوند .php بنويسيد و بر روي سرور بارگزاري نماييد،سپس در يك Iframe مي توانيد نام فايل را صدا بزنيد كه سپس درون فايل براي شما اجرا خواهد شد.
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    941
    مورد پسند
    1,516 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed25 نمایش پست ها
    دروود
    دوست گرامي،همانگونه كه زماني كه مي خواهم افزونه "واپسين ارسال ها" را بر روي انجمن بيفزاييم،اين را نيز مي توانيد همينگونه انجام دهيد.
    نخست همه نوشته ها را درون يك فايل با پسوند .php بنويسيد و بر روي سرور بارگزاري نماييد،سپس در يك Iframe مي توانيد نام فايل را صدا بزنيد كه سپس درون فايل براي شما اجرا خواهد شد.
    بله ولی خب این برای زمانی هست که ما باکسی رو نوشتیم... ولی همه اطلاعاتی که من نوشتم فقط یک کلمه هستن و iframe براشون خیلی ناجور میشه!! می خوام بدونم کدم رو کجا بنویسم که فرخوانش درست کار کنه؟!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/08/27, 03:53 AM
  2. پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2012/05/23, 09:09 AM
  3. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2011/07/17, 02:51 AM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2010/12/16, 03:16 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •