تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل بعد از بکاپ گیری

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.X.X
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض مشکل بعد از بکاپ گیری

    سلام
    همیشه با mysqldumper بک می گرفتم و بعد تو لوکال راحت ایمپورت می کردم و سایت رو لوکال بالا میومد
    ولی ایندفعه این پیام رو می ده و هر کاری کردم درست نشد که نشد :
    کد:
    Warning: require([path]/dbtech/thanks/hooks/init_startup.php) : failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(331) : eval()'d code on line 1
    
    Fatal error:  require() function.require: Failed opening required '/home/XXXXXX/public_html/dbtech/thanks/hooks/init_startup.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/XXXXXX/public_html/includes/init.php(331) : eval()'d code on line 1
    ممنون از اساتید
    آخرین ورژن هم هست 4.1.10
    ویرایش توسط apriliyaa : 2012/01/21 در ساعت 03:37 AM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    هک ها رو غیر فعال نکردید ؟

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.X.X
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    قبل بک گیری منظورتونه؟
    نه
    می شه از طریق phpmyadmin رفت تو دیتا بیس و غیر فعالشون کرد؟چون دیگه دسترسی به هاست ندارم و در حال انتقالم به هاست جدید

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    منظورم موقع ریستور و آپگرید کردن هست ...

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.X.X
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    نه این کار رو نکردم ممکنه راهنمایی کنید چه جوری این کار رو انجام بدم

    ---------- ارسال شده در 11:52 AM ---------- ارسال قبلی در 11:51 AM ----------

    من از سی پنل بک نگرفتم فقط با mysqldumper اگه ممکنه عنوان کنید موقع رستور کردن دیتابیس چه طور این کار رو انجام بدم ممنون

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    www.vbiran.ir/thread1304.html

    بعدش آپگرید کنید

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.X.X
    نوشته ها
    189
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    24

    پیش فرض

    سپاس
    فقط یه مشکلی هست نمی دونم، من تو لوکالم ولی داره سعی می کنه به هاست رو وب وصل شه و کاراشو انجام بده فکر کنم مشکل اساسیم اینجا باشه چون روت رو هنوز روت قبلی رو هاست در نظر می گیره برای حل این مشکل چه باید کرد؟

    ---------- ارسال شده در 04:30 PM ---------- ارسال قبلی در 12:04 PM ----------

    یکم انگول کردم ولی حالا با این اروور مواجه می شم :
    کد:
    The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]\includes\functions.php on line 1501
    از دست tools.php هم هیچ کاری بر نمیاد

  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    بخاطر هک تشکر پیشرفته هست.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •