حالا حرف شما در مورد مقایسه چون نمی خوام جوابمو دیر بگیرم در موردش حرف نمی زنم !

من رفتم در سمت راست ادمین سی پی توی پرداخت اشتراک ها رفتم و یک اشتراک 30 روزه درست کردم بعد از اینکه ساخت رفتم تو تنظیمات اشتراک روی اشتراک مورد نظر که اونجایی هست که ویرایش می شهیا حذف می شه زدم اضافه کردن کاربر !! بعد کاربر اضافه شد و از من می خواست که تاریخشو اگر دوست دارم تغییر بدم یعنی پیشفرض یک ماه نباشه که من تاریخشو زدم یک روز بعدش و ذخیره کردم ولی الان یک روز بعدش شده و کاربر هنوز اشتراکش کنسل نشده
این عکس ببنید
http://up.vbiran.ir/images/ybdijzxc9izloktyog8e.png

این عکس رو هم ببنید
http://up.vbiran.ir/images/0j48wdtdb39yhqotq263.png

اگر ببنید کاربر باید امروز باید اشنراکش تمام می شد و گروهی که معرفی کرده بودم اگر کاربر اضافه شد بره توی اون گروهی که انتخاب کردم ولی هنوز هنوزه کاربر اشتراکش لغو نشده و به کاربر معمولی برگشت نکرده

من فقط می خوام بر اساس اون روی که می دیم بهش یا به صورت پیشفرض یک ماه یا دو ماه که کاربر به این اشتراک اضافه می کنیم بعد از تاریخ انقضاش برگرده به کاربر معمولی
اصلا دیگه نمی خوام که پول واریز کنه یا منوش بیاد خودم کاربر دستی وارد می کنم بعد از اون تاریخ مقرر از اشتراکش خارج بشه و به کاربر معمولی برگرده