تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 4 از 15 نخستنخست 123456789101112131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 150

موضوع: استایل انجمن PureVB برای ویبولتین 4.1.10 بصورت راستچین ، فارسی و بدون نقص

    1. توضیحات استایل انجمن PureVB برای ویبولتین 4.1.10 بصورت راستچین ، فارسی و بدون نقص »»

      استایل انجمن PureVB برای ویبولتین 4.1.10 بصورت راستچین ، فارسی و بدون نقص

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.1.10 رتبه :  (3 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 3 بار
      زمان انتشار: 2012/01/31 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 424 بار
      پشتیبانی می شود

      درود.



      این استایل مربوط به انجمن PureVB.Com می باشد !

      http://www.purevb.com/forum/

      این استایل با دقت بسیار بالا فارسی ، راستچین شده و فونت های آن تماماً تنظیم شده اند .

      امیدواریم از این استایل لذت ببرید .

      پست بیت این استایل توسط تیم دیاکو وب به آدرس DiacoWeb.Ir طراحی شده است .

      نمونه پست بیت در زیر آمده است :

      http://diacoweb.ir/postbit.html

      نمونه این استایل :



      کپی رایت استایل را لطفاً حذف نکنید .



      موفق باشید ،

      وی بی ایران

      دانلود رایگان استایل انجمن PureVB برای ویبولتین 4.1.10 بصورت راستچین ، فارسی و بدون نقص از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #32
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    61
    مورد پسند
    9 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    فایل پیوست 12475 اینجا رو که با فلش مشخص کردم میخوام از زاست شروع بشه



    فایل پیوست 12478 کنترل پنل شخصی میرم اینطوریه باید بیاد بالا مگه نه؟

  3. Top | #33
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    353
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    44

    پیش فرض

    ببخشید مثل اینکه چشمم مشکل پیدا کرده چون لینک دانلود رو نمی بینم

  4. Top | #34
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    469
    مورد پسند
    697 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    68

    کاربر مقابل از Iman151 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    تو ای بال و پر من، رفیق سفر من، میمیرم اگه سایه ت، نباشه رو سر من

    تو ای خود خود عشق، که بی تو نفسم نیست، کجا تو خونه داری که هرجا میرسم نیست

    اهل کدوم دیاری،کجا تو خونه داری، که قبله گاهم اونجاست،هرجا که پا میزاری

    اهل کدوم دیاری،گل کدوم بهاری،که حتی فصل پاییز باغ ترانه داری


  5. Top | #35
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    353
    مورد پسند
    152 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    44

    پیش فرض

    ممنون
    من نمی دونستم لینک دانلود رو فقط تو صفحه اول نشون میده . تو صفحات دیگه نشون نمیده

  6. Top | #36
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1
    موردپسند
    4 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض تشکر + حل مشکل

    اول از همه به خاطر زحمتایی که می کشید تشکر می کنم.
    یه مشکلی که قالب داشت، وقتی کاربری به انجمن وارد نشده، اون بالا که می نویسه نام کاربری و گذر واژه:
    قسمت گذرواژه درست عمل می کنه ولی نام کاربری نه
    علتشم اینه که تو فایل XML به جای User Name، نام کاربری ننوشتین (منظورم توابع YAHOO هست)، جالبه که تو استایل CompleteVB هم همونطوری بود
    اینم نحوه اصلاحش: قسمت های زیر رو تو فایل XML پیدا کرده :
    کد:
    if (textbox.value == 'User Name')
    کد:
    textbox.value='User Name';
    و به شکل زیر تغییر بدید:
    کد:
    if (textbox.value == 'نام کاربری')
    کد:
    textbox.value='نام کاربری';
    یعنی فقط به جای User Name، بنویسید : نام کاربری
    فقط دقت کنید Encoding فایل UTF-8 باشه
    ویرایش توسط navid806 : 2012/01/31 در ساعت 10:53 PM

    4 تشکر توسط:


  7. Top | #37
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.12
    نوشته ها
    313
    مورد پسند
    398 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط navid806 نمایش پست ها
    اول از همه به خاطر زحمتایی که می کشید تشکر می کنم.
    یه مشکلی که قالب داشت، وقتی کاربری به انجمن وارد نشده، اون بالا که می نویسه نام کاربری و گذر واژه:
    قسمت گذرواژه درست عمل می کنه ولی نام کاربری نه
    علتشم اینه که تو فایل XML به جای User Name، نام کاربری ننوشتین (منظورم توابع YAHOO هست)، جالبه که تو استایل CompleteVB هم همونطوری بود
    اینم نحوه اصلاحش: قسمت های زیر رو تو فایل XML پیدا کرده :
    کد:
    if (textbox.value == 'User Name')
    کد:
    textbox.value='User Name';
    و به شکل زیر تغییر بدید:
    کد:
    if (textbox.value == 'نام کاربری')
    کد:
    textbox.value='نام کاربری';
    یعنی فقط به جای User Name، بنویسید : نام کاربری
    فقط دقت کنید Encoding فایل UTF-8 باشه
    ممنون داداش، ولی برای من بازم درست نشد

  8. Top | #38
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6 متاسفانه آپگرید کردم به 3.8.7
    نوشته ها
    919
    مورد پسند
    370 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    103

    پیش فرض

    زیباست.خیلی وقته دنبالش بودم.البته دیده بودمش روی سئوموز .....
    ولی
    جدیدا هر قالبی به اندازه ی زیباییش ، مشکل داره...

  9. Top | #39
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    مرسی از قالب زیبا بود

    اما یه مشکل : چطوری تشکر و حالت من رو کادر بندی کنیم
    ممنون میشم اگه کدشو بزارین

  10. Top | #40
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,809 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    درود.

    لطفاً تاپیک " کامل ترین آموزش کادربندی پستبیت " را مطالعه کنید .

    من براتون مخصوص این قالب کد ها رو آماده کردم که شامل divه postbit_logo هست .

    برای کادر بندی تشکر به جستجوی قالب بروید و post_thanks_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با :

    کد:
    <vb:if condition="$post['userid']">
        <div class="post_field"><div class="postbit_logo"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div></div>
        <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">
            <div class="post_field"><div class="postbit_logo"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div></div>
        <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />
            <div class="post_field"><div class="postbit_logo"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div></div>
        <vb:else />
            <div class="post_field"><div class="postbit_logo"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div></div>
        </vb:if>
    </vb:if>


    برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
    کد:
    <div class="post_field"><div class="postbit_logo">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" />
    </div></div>


    ---------- ارسال شده در 05:20 AM ---------- ارسال قبلی در 05:06 AM ----------

    اینجا رو که با فلش مشخص کردم میخوام از زاست شروع بشه



    کنترل پنل شخصی میرم اینطوریه باید بیاد بالا مگه نه؟
    شما قالب رو تغییر دادین ؟

    این مشکلات نباید وجود داشته باشه روی ورژن 4.1.10 .

    یا هکی دارید که این مشکل رو بوجود میاره یا تغییرات گسترده دادید !

    3 تشکر توسط:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  11. Top | #41
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    212
    مورد پسند
    51 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    سپاسزارم شاهکردی
    کماکان ما در حسرت دکمه سپاس در این قسمت هستیم!!

    به هرحال خسته نباشید .زیباست.
    x

    3 تشکر توسط:

    انجمن سی تو وان بهروز ترین انجمن سرگرمی وتفریحی واموزش های انلاین برنامه نویسی و سخت افزاری ونرم افزار
    www.30to1.ir







  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2012/05/23, 01:51 PM
  2. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/05/22, 03:46 PM
  3. پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 2012/02/29, 03:33 PM
  4. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/11/17, 12:36 PM
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/10/26, 01:04 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •