تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 5 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 108

موضوع: استایل فوق العاده Ideal VB سازگار با ویبولتین 4.1.10 ( آبی اضافه شد )

    1. توضیحات استایل فوق العاده Ideal VB سازگار با ویبولتین 4.1.10 ( آبی اضافه شد ) »»

      استایل فوق العاده Ideal VB سازگار با ویبولتین 4.1.10 ( آبی اضافه شد )

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها رتبه :  (1 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/01/31 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 136 بار
      پشتیبانی می شود

      درود.


      این استایل بسیار زیبا و متفاوت می باشد .

      با ورژن های جدید ویبولتین مثل 4.1.8 4.1.9 و 4.1.10 سازگار هست .

      این استایل دارای یک پلاگین نیز می باشد . این پلاگین 3 Column ( ستون ) به انتهای قالب اضافه میکند که شبیه به قالب های وردپرس میشود !


      نمونه Fixed استایل :



      نمونه Fluid استایل :



      آموزش نصب این استایل به صورت زیر می باشد .

      1. محتویات پوشه upload را درون روت سایت قرار دهید .

      یعنی شما باید این پوشه را به این صورت داشته باشید : http://www.site.com/images/tf_ideal

      اگر توی فولدر خاصی هست مثلاً : http://www.site.com/forum/images/tf_ideal

      2. به ادمین سی پی --> تنظیمات قالب/استایل --> دانلود /آپلود استایل بروید :

      tf-ideal-red-fixed-vbiran-style.xml را ابتدا آپلود کنید .

      حالا مجدداً به ادمین سی پی --> تنظیمات قالب/استایل --> دانلود /آپلود استایل بروید :

      در قسمت ترکیب با استایل استایلی که قبلش آپلود کردید را انتخاب کنید .

      حالا tf-ideal-red-fluid-vbiran-style.xml را آپلود کنید .

      اگر ورژن شما 4.1.10 نیست Ignore Style Version رو تیکش رو بله کنید .

      3. به ادمین سی پی --> محصولات و پلاگین ها --> آپلود / دانلود پلاگین ( دقت کنید پلاگین !! با محصولات اشتباه نگیرید ) --> به انتهای این قسمت بروید و TF_ideal_plugins.xml را انتخاب کنید و آپاود کنید .

      لطفاً کپی رایت وی بی ایران را حذف نکنید .

      ویرایش : برای نصب قالب آبی tf_ideal_blue-style.xml را درون استایل ها نصب کنید .

      نمونه استایل :



      Known Issues:

      توسط ja_ghaedi

      نقل قول نوشته اصلی توسط injaboodam نمایش پست ها


      سلام دوست عزیز..قالب بسیار عالی و زیبا هست.من یه مشکلی دارم.ززمانی که با مرورگر فایرفاکس سایت رو باز میکنم دکمه ورود به درستی نمایش داده نمی شود!اما با اکسپلورر مشکلی ندارد!
      عکس رو ضمیمه کردم.ممنون میشم راه حلی رو پیش پام بذارید
      یا حق
      با سلام ...
      برای رفع مشکل پنجره ورود ، من یه کدی اضافه بود تو قالب navbar_dropdown_login ..... پاکش کردم درست شد ....

      این کد :
      <label for="cb_cookieuser_navbar">
      که تو این قسمت هست :
      <input type="image" id="login_button" src="{vb:stylevar imgdir_button}/login.png" value="{vb:rawphrase log_in}" title="{vb:rawphrase enter_username_to_login_or_register}" accesskey="s" />
      <label for="cb_cookieuser_navbar"><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="cb_cookieuser_navbar" class="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" tabindex="103" /> {vb:rawphrase remember_me}</label>


      ---------- ارسال شده در 01:43 PM ---------- ارسال قبلی در 01:20 PM ----------

      نقل قول نوشته اصلی توسط .:NiNjA:. نمایش پست ها
      برای افزایش پهنای قالب از ادمین سی پی-->قالب ها و استایل-->تنظیمات استایل قالب مورد نظر-->do_ Width
      جستجو گر رو هم باید با گوگل ست کنی که اکوزشش تو سایت هست
      برای جایگزین کردن عکسها هم باید رو عکس مورد نظر کلیک راست کنی و مسسیرشو ببینی و از هاست عکس مورد نظر رو با همون نام و فرمت و سایز قرار بدی
      برای افزایش عرض ( پهنا) قالب آبی هم به این صورت عمل کنید .....
      ادمین سی پی-->قالب ها و استایل-->Style Variable Editor-->doc_ Width

      Units : %
      مقدار رو روی 90


      موفق باشید ،

      وی بی ایران

      دانلود رایگان استایل فوق العاده Ideal VB سازگار با ویبولتین 4.1.10 ( آبی اضافه شد ) از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #42
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    doc_width

    کاربر مقابل از AliBother بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #43
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط iLove نمایش پست ها
    روی عکس راست کلیک کن گرینه view image info رو انتخاب کن .
    بعد تو صفحه باز شده لینک عکس موجوده !!!
    کی حرف از لینک عکس زد؟

  4. Top | #44
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliBother نمایش پست ها
    ویرایش میکنم...
    علی جان منظورت رو نفهمیدم

  5. Top | #45
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    سن
    30
    نوشته ها
    308
    مورد پسند
    176 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط injaboodam نمایش پست ها


    سلام دوست عزیز..قالب بسیار عالی و زیبا هست.من یه مشکلی دارم.ززمانی که با مرورگر فایرفاکس سایت رو باز میکنم دکمه ورود به درستی نمایش داده نمی شود!اما با اکسپلورر مشکلی ندارد!
    عکس رو ضمیمه کردم.ممنون میشم راه حلی رو پیش پام بذارید
    یا حق
    با سلام ...
    برای رفع مشکل پنجره ورود ، من یه کدی اضافه بود تو قالب navbar_dropdown_login ..... پاکش کردم درست شد ....

    این کد :
    <label for="cb_cookieuser_navbar">
    که تو این قسمت هست :
    <input type="image" id="login_button" src="{vb:stylevar imgdir_button}/login.png" value="{vb:rawphrase log_in}" title="{vb:rawphrase enter_username_to_login_or_register}" accesskey="s" />
    <label for="cb_cookieuser_navbar"><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="cb_cookieuser_navbar" class="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" tabindex="103" /> {vb:rawphrase remember_me}</label>


    ---------- ارسال شده در 01:43 PM ---------- ارسال قبلی در 01:20 PM ----------

    نقل قول نوشته اصلی توسط .:NiNjA:. نمایش پست ها
    برای افزایش پهنای قالب از ادمین سی پی-->قالب ها و استایل-->تنظیمات استایل قالب مورد نظر-->do_ Width
    جستجو گر رو هم باید با گوگل ست کنی که اکوزشش تو سایت هست
    برای جایگزین کردن عکسها هم باید رو عکس مورد نظر کلیک راست کنی و مسسیرشو ببینی و از هاست عکس مورد نظر رو با همون نام و فرمت و سایز قرار بدی
    برای افزایش عرض ( پهنا) قالب آبی هم به این صورت عمل کنید .....
    ادمین سی پی-->قالب ها و استایل-->Style Variable Editor-->doc_ Width

    Units : %
    مقدار رو روی 90
    ویرایش توسط ja_ghaedi : 2012/02/20 در ساعت 04:52 PM

    کاربر مقابل از ja_ghaedi بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #46
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,669
    مورد پسند
    54,772 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    ممنون از شما ، راهکار شما به پست اول اضافه شد .

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  7. Top | #47
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    ممنون از شما ، راهکار شما به پست اول اضافه شد .
    ادمین سی پی-->قالب ها و استایل-->Style Variable Editor-->do_ Width

    doc_ Width

    3 تشکر توسط:


  8. Top | #48
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    سن
    30
    نوشته ها
    308
    مورد پسند
    176 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliBother نمایش پست ها
    ادمین سی پی-->قالب ها و استایل-->Style Variable Editor-->do_ Width

    doc_ Width
    دوست عزیز ، بابت اطلاع رسانی خیلی ممنون ...
    به دلیل اینکه جستجوی وی بی اصلا با فارسی مشکل داره من جستجوی توی فوتر را کلا تغیر دادم و جستجوی گوگل را قرار دادم ....
    اگه کاربرا خواستن برای خودشون هم استفاده کنن ....

    کدهای قالب footer_column_4 رو کاملا با این کد جایگزین کنید .....

    کد HTML:
    <div id="footer_column_4">
    <div class="footer_column_inner">
    <vb:if condition="$vboptions['enablesearches']">
    <h4 class="footer_column_header">
    جستجو
    </h4>
        <div>
    <form method="get" action="http://www.google.com/search"target="_blank" method="post"
    id="footer_search" class="footer_search">
    
                <vb:comment><input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" /></vb:comment>
    <input type="hidden" name="sitesearch" value="http://www.site shoma.com"  id="pn"/> 
    
                <input type="hidden" name="do" value="process" />
                <input type="text" value="" name="query" class="textbox" tabindex="99" />
                <input type="image" class="searchbutton" src="{vb:stylevar imgdir_button}/search<vb:if condition="$stylevar['textdirection'] == 'rtl'">_rtl</vb:if>.png" name="submit" onclick="document.getElementById('navbar_search').submit;" tabindex="100"/>
            </form>
        </div>
        <div id="footer_advanced_search">
        <a href="search.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="4">{vb:rawphrase advanced_search}</a>
        </div>
    </vb:if>
    <div id="social_icons_footer">
    <h4 class="footer_column_header">
    ما را دنبال کنید !
    </h4>
    <div>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/facebook.png" alt="Facebook" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/myspace.png" alt="Myspace" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/blogger.png" alt="Blogger" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/twitter.png" alt="Twitter" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/youtube.png" alt="YouTube" /></a>
    </div>
    </div>
    <div class="clear"></div>
    </div></div>
    و فقط به جای ای عبارت قرمز ( http://www.site shoma.com ) آدرس انجمن خودشونو بنویسن .... همین


    برای تغییرات تو فوتر
    1-درباره ما
    2-تبلیغات متنی
    3-لینک دوستان

    باید قالبهای
    footer_column_1
    footer_column_2
    footer_column_3

    رو ویرایش کنید .....


    این قسمت تو کدهای بالا رو جایگزین نکنید و از کدهای قبلی قالبتون استفاده کنید .....
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/facebook.png" alt="Facebook" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/myspace.png" alt="Myspace" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/blogger.png" alt="Blogger" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/twitter.png" alt="Twitter" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/youtube.png" alt="YouTube" /></a>

    4 تشکر توسط:


  9. Top | #49
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliBother نمایش پست ها
    ادمین سی پی-->قالب ها و استایل-->Style Variable Editor-->do_ Width

    doc_ Width
    با سلام
    علی جان من هر کلمه ای جستجو کردم پیدا نمیکنه اصلا این کلمه رو...

  10. Top | #50
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    کاربر مقابل از AliBother بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #51
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    18
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سلام
    دوست عزیز میشه بگید مشکل از کجاست
    توی این قالب نمیشه با فونت بزرگ نوشت اگه ممکنه راهنمایی کنید:">
    ممنـــــــــــــــــون

    ---------- ارسال شده در 01:12 AM ---------- ارسال قبلی در 01:10 AM ----------

    اگه بگید چطوری میشه درستش کرد خودم هم میتونم تغییر بدم

    کاربر مقابل از forever بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دانلود استایل ویبولتین 3 برای ویبولتین 4
    توسط VBIran در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2014/04/25, 11:46 PM
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/04/19, 02:47 PM
  3. دانلود استایلideal همه رنگها +psd
    توسط ®mR.Rian در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/02/29, 01:03 AM
  4. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/01/30, 06:36 PM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/01/18, 05:53 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •