تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 6 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 108

موضوع: استایل فوق العاده Ideal VB سازگار با ویبولتین 4.1.10 ( آبی اضافه شد )

    1. توضیحات استایل فوق العاده Ideal VB سازگار با ویبولتین 4.1.10 ( آبی اضافه شد ) »»

      استایل فوق العاده Ideal VB سازگار با ویبولتین 4.1.10 ( آبی اضافه شد )

      نگارش: ، توسط (مدیریت کل سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها رتبه :  (1 رای ، میانگین : 5.00 ) نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2012/01/31 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 136 بار
      پشتیبانی می شود

      درود.


      این استایل بسیار زیبا و متفاوت می باشد .

      با ورژن های جدید ویبولتین مثل 4.1.8 4.1.9 و 4.1.10 سازگار هست .

      این استایل دارای یک پلاگین نیز می باشد . این پلاگین 3 Column ( ستون ) به انتهای قالب اضافه میکند که شبیه به قالب های وردپرس میشود !


      نمونه Fixed استایل :



      نمونه Fluid استایل :



      آموزش نصب این استایل به صورت زیر می باشد .

      1. محتویات پوشه upload را درون روت سایت قرار دهید .

      یعنی شما باید این پوشه را به این صورت داشته باشید : http://www.site.com/images/tf_ideal

      اگر توی فولدر خاصی هست مثلاً : http://www.site.com/forum/images/tf_ideal

      2. به ادمین سی پی --> تنظیمات قالب/استایل --> دانلود /آپلود استایل بروید :

      tf-ideal-red-fixed-vbiran-style.xml را ابتدا آپلود کنید .

      حالا مجدداً به ادمین سی پی --> تنظیمات قالب/استایل --> دانلود /آپلود استایل بروید :

      در قسمت ترکیب با استایل استایلی که قبلش آپلود کردید را انتخاب کنید .

      حالا tf-ideal-red-fluid-vbiran-style.xml را آپلود کنید .

      اگر ورژن شما 4.1.10 نیست Ignore Style Version رو تیکش رو بله کنید .

      3. به ادمین سی پی --> محصولات و پلاگین ها --> آپلود / دانلود پلاگین ( دقت کنید پلاگین !! با محصولات اشتباه نگیرید ) --> به انتهای این قسمت بروید و TF_ideal_plugins.xml را انتخاب کنید و آپاود کنید .

      لطفاً کپی رایت وی بی ایران را حذف نکنید .

      ویرایش : برای نصب قالب آبی tf_ideal_blue-style.xml را درون استایل ها نصب کنید .

      نمونه استایل :



      Known Issues:

      توسط ja_ghaedi

      نقل قول نوشته اصلی توسط injaboodam نمایش پست ها


      سلام دوست عزیز..قالب بسیار عالی و زیبا هست.من یه مشکلی دارم.ززمانی که با مرورگر فایرفاکس سایت رو باز میکنم دکمه ورود به درستی نمایش داده نمی شود!اما با اکسپلورر مشکلی ندارد!
      عکس رو ضمیمه کردم.ممنون میشم راه حلی رو پیش پام بذارید
      یا حق
      با سلام ...
      برای رفع مشکل پنجره ورود ، من یه کدی اضافه بود تو قالب navbar_dropdown_login ..... پاکش کردم درست شد ....

      این کد :
      <label for="cb_cookieuser_navbar">
      که تو این قسمت هست :
      <input type="image" id="login_button" src="{vb:stylevar imgdir_button}/login.png" value="{vb:rawphrase log_in}" title="{vb:rawphrase enter_username_to_login_or_register}" accesskey="s" />
      <label for="cb_cookieuser_navbar"><input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="cb_cookieuser_navbar" class="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" tabindex="103" /> {vb:rawphrase remember_me}</label>


      ---------- ارسال شده در 01:43 PM ---------- ارسال قبلی در 01:20 PM ----------

      نقل قول نوشته اصلی توسط .:NiNjA:. نمایش پست ها
      برای افزایش پهنای قالب از ادمین سی پی-->قالب ها و استایل-->تنظیمات استایل قالب مورد نظر-->do_ Width
      جستجو گر رو هم باید با گوگل ست کنی که اکوزشش تو سایت هست
      برای جایگزین کردن عکسها هم باید رو عکس مورد نظر کلیک راست کنی و مسسیرشو ببینی و از هاست عکس مورد نظر رو با همون نام و فرمت و سایز قرار بدی
      برای افزایش عرض ( پهنا) قالب آبی هم به این صورت عمل کنید .....
      ادمین سی پی-->قالب ها و استایل-->Style Variable Editor-->doc_ Width

      Units : %
      مقدار رو روی 90


      موفق باشید ،

      وی بی ایران

      دانلود رایگان استایل فوق العاده Ideal VB سازگار با ویبولتین 4.1.10 ( آبی اضافه شد ) از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #52
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliBother نمایش پست ها
    علی جان کلمه
    doc_width
    رو هم سرچ کردم نتیجه ای در بر نداشت

  3. Top | #53
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.8
    نوشته ها
    399
    مورد پسند
    102 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ja_ghaedi نمایش پست ها
    دوست عزیز ، بابت اطلاع رسانی خیلی ممنون ...
    به دلیل اینکه جستجوی وی بی اصلا با فارسی مشکل داره من جستجوی توی فوتر را کلا تغیر دادم و جستجوی گوگل را قرار دادم ....
    اگه کاربرا خواستن برای خودشون هم استفاده کنن ....

    کدهای قالب footer_column_4 رو کاملا با این کد جایگزین کنید .....

    کد HTML:
    <div id="footer_column_4">
    <div class="footer_column_inner">
    <vb:if condition="$vboptions['enablesearches']">
    <h4 class="footer_column_header">
    جستجو
    </h4>
        <div>
    <form method="get" action="http://www.google.com/search"target="_blank" method="post"
    id="footer_search" class="footer_search">
    
                <vb:comment><input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" /></vb:comment>
    <input type="hidden" name="sitesearch" value="http://www.site shoma.com"  id="pn"/> 
    
                <input type="hidden" name="do" value="process" />
                <input type="text" value="" name="query" class="textbox" tabindex="99" />
                <input type="image" class="searchbutton" src="{vb:stylevar imgdir_button}/search<vb:if condition="$stylevar['textdirection'] == 'rtl'">_rtl</vb:if>.png" name="submit" onclick="document.getElementById('navbar_search').submit;" tabindex="100"/>
            </form>
        </div>
        <div id="footer_advanced_search">
        <a href="search.php{vb:raw session.sessionurl_q}" accesskey="4">{vb:rawphrase advanced_search}</a>
        </div>
    </vb:if>
    <div id="social_icons_footer">
    <h4 class="footer_column_header">
    ما را دنبال کنید !
    </h4>
    <div>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/facebook.png" alt="Facebook" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/myspace.png" alt="Myspace" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/blogger.png" alt="Blogger" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/twitter.png" alt="Twitter" /></a>
    <a href="#"><img src="http://www.vbiran.ir/images/tf_ideal/social/youtube.png" alt="YouTube" /></a>
    </div>
    </div>
    <div class="clear"></div>
    </div></div>
    و فقط به جای ای عبارت قرمز ( http://www.site shoma.com ) آدرس انجمن خودشونو بنویسن .... همین


    برای تغییرات تو فوتر
    1-درباره ما
    2-تبلیغات متنی
    3-لینک دوستان

    باید قالبهای
    footer_column_1
    footer_column_2
    footer_column_3

    رو ویرایش کنید .....


    این قسمت تو کدهای بالا رو جایگزین نکنید و از کدهای قبلی قالبتون استفاده کنید .....

    وقتي سايت خودمان را اضاف ميكنيم مثل تصويري كه ضميمه كردم ميشه.

    يعني اصلا سرچ كار نميده.
    اما اگر اسم سايت رو بردارم توي گوگل سرچ ميكنه
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    سرزمین حقوق و قانون، مدینه فاضله افلاطونی یا فارابی

    http://law-land.ir/forum.php

    حتما همه میدونن که حق گرفتنیست نه دادنی!

    www.haghgostar.ir
    www.haghgostar.com




  4. Top | #54
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ورژن ویبولتین
    4.0.8
    نوشته ها
    399
    مورد پسند
    102 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    47

    پیش فرض

    كليد سرچ هم عكس نداره!!!
    سرزمین حقوق و قانون، مدینه فاضله افلاطونی یا فارابی

    http://law-land.ir/forum.php

    حتما همه میدونن که حق گرفتنیست نه دادنی!

    www.haghgostar.ir
    www.haghgostar.com




  5. Top | #55
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    سن
    30
    نوشته ها
    308
    مورد پسند
    176 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AbolGhasem نمایش پست ها
    وقتي سايت خودمان را اضاف ميكنيم مثل تصويري كه ضميمه كردم ميشه.

    يعني اصلا سرچ كار نميده.
    اما اگر اسم سايت رو بردارم توي گوگل سرچ ميكنه
    من که تو سایتتون دیدم ، سرچ مشکلی نداشت ...
    برای آیکن دکمه سرچ هم این عکسو تو آدرسش قرار دهید ....

    http://www.soghad.net/forum/images/t...search_rtl.png

    که آدرسش تو انجمن شما http://law-land.ir/images/tf_ideal/b...search_rtl.png هست

    ---------- ارسال شده در 03:24 PM ---------- ارسال قبلی در 02:44 PM ----------

    نقل قول نوشته اصلی توسط forever نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز میشه بگید مشکل از کجاست
    توی این قالب نمیشه با فونت بزرگ نوشت اگه ممکنه راهنمایی کنید:">
    ممنـــــــــــــــــون

    ---------- ارسال شده در 01:12 AM ---------- ارسال قبلی در 01:10 AM ----------

    اگه بگید چطوری میشه درستش کرد خودم هم میتونم تغییر بدم
    برای سایز قلم هم باید از تو additional.css
    کد :
    font-size:11px !important;
    رو حذف کنید ...
    البته با حذف این کد هم مقداری سایز فونت کل سایت به هم میریزه ....

    ---------- ارسال شده در 03:27 PM ---------- ارسال قبلی در 02:44 PM ----------

    این قالب هم که همش شد مشکل ....
    ما دست رو هر قالب هم که میذاریم ..پر مشکل میشه ... مثل چیت چت ...

  6. Top | #56
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    تشکر از زحمتی که میکشید و مشکلات رو رفع میکنید اما قالبی که من ازش استفاده میکنم چندین تا مشکل دیگر هم داره
    1- دو تا گزینه ورود داره
    2- با زیر انجمن ساز مشکل داره
    3- در منوی بالای سایت مثلا کلید های میانبر و ارتباطات و .... یه نقطه وجود داره که نقطه نیست یه عکس هست که تو اون متن نشونش میده ادرس عکس هم

    images/tf_ideal/misc/navtab_arrow_gray.png

  7. Top | #57
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.6
    نوشته ها
    22
    مورد پسند
    14 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اصلا و ابدا همچین عبارتی نیست doc_width !!!!!!!!!!!!

  8. Top | #58
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    ورژن ویبولتین
    All Versions of vb & All Versions of php nuke
    سن
    26
    نوشته ها
    973
    مورد پسند
    983 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_amir_amir نمایش پست ها
    اصلا و ابدا همچین عبارتی نیست doc_width !!!!!!!!!!!!
    توی جستجوی قالب ها سرچ کن عزیزم

    نقل قول نوشته اصلی توسط iroption نمایش پست ها
    تشکر از زحمتی که میکشید و مشکلات رو رفع میکنید اما قالبی که من ازش استفاده میکنم چندین تا مشکل دیگر هم داره
    1- دو تا گزینه ورود داره
    2- با زیر انجمن ساز مشکل داره
    3- در منوی بالای سایت مثلا کلید های میانبر و ارتباطات و .... یه نقطه وجود داره که نقطه نیست یه عکس هست که تو اون متن نشونش میده ادرس عکس هم

    images/tf_ideal/misc/navtab_arrow_gray.png
    برای سوال 2از هک VSa - Sub-Forum Manager v3.1.2 استفاده منید
    سوال 1 یعنی چی 2تا گزینه ورود داره متوجه نمیشم
    سوال 3 رو هم اصلا متوجه نشدم درخواستتون رو!

    ---------- ارسال شده در 03:06 PM ---------- ارسال قبلی در 03:05 PM ----------

    آدرس فرومتون؟

    کاربر مقابل از PreSideNt بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #59
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,936
    مورد پسند
    2,993 بار
    نوشته های وبلاگ
    4
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    357

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_amir_amir نمایش پست ها
    اصلا و ابدا همچین عبارتی نیست doc_width !!!!!!!!!!!!
    توی style vars همین عبارت رو سرچ کن میبینیش.

  10. Top | #60
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.10
    نوشته ها
    769
    مورد پسند
    116 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    سلام ایا از فوتر این قالب میشه برای قالب دیگر استفاده کرد ؟ مثلا از قسمت لینک دوستان و مارا دونبال کنید در یاهو و فیس بوک و .... برای قالب orange peel استفاده کرد ؟ ممنون میشم بگید به چه شکل باید این امکانات رو در اون قالب داشته باشم

  11. Top | #61
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    به چه دردت میخوره
    نوشته ها
    718
    مورد پسند
    190 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    80

    پیش فرض

    دوستان در قسمت پروفایل کاربری چیکار کنیم که درجه کاربر رو هم نشون بده
    به عکس زیر توجه کنید


    ستاره ها و درجه های کاربری یش نیت اگه باشه خیلی عالی
    لطفا کمک کنید
    یاد دارم در غروبی سردسرد ; می گذشت از کوچه مادوره گرد ;داد میزد کهنه قالی میخرم;دست دوم جنس عالی میخرم;کاسه و ظرف سفالی میخرم;گرنداری کوزه خالی میخرم ;اشک درچشمان باباحلقه بست;عاقبت اهی کشید;بغضش شکست;اول ماهست ونان درسفره نیست;ای خداشکرت ولی این زندگیست ;بوی نان تازه هوشش برده بود;اتفاقا مادرم هم روزه بود;خواهرم بی روسری بیرون دوید ;گفت :
    اقا سفره خالی هم میخرید ؟؟




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دانلود استایل ویبولتین 3 برای ویبولتین 4
    توسط VBIran در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2014/04/25, 11:46 PM
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/04/19, 02:47 PM
  3. دانلود استایلideal همه رنگها +psd
    توسط ®mR.Rian در انجمن استایل 4.1.x
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/02/29, 01:03 AM
  4. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/01/30, 06:36 PM
  5. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/01/18, 05:53 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •