تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: چطوری این 3 کار رو انجام بدم؟

  1. Top | #1
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض چطوری این 3 کار رو انجام بدم؟

    درود میخوام نام کاربری بولد بشه چون در قسمت کاربران حاضر در انجمن خیلی ریز هستن 2. تو همون قسمت کاربران حاضر در انجمن بین کاربران کاما نیستش و اسامی قاطی میشه چطوری بینشون کاما قرار بدم؟ 3.وقتی ماربر لوگین مییشه بجای اینکه بنویسه مثلا ادمین خوش آمدی مینویسه [username...] خوش امدی چطوری این کارم انجام بدم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    249
    مورد پسند
    49 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    جواب سوال 3 : باید متن پیام رو تو جست و جوی لغات جست و جو کنید و به جای :

    کد PHP:
    [username...] 
    این کد :

    کد PHP:
    {1
    رو قرار بدید .

    امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .

    ---------- ارسال شده در 12:52 PM ---------- ارسال قبلی در 12:43 PM ----------

    جواب سوال 2 : از مسیر زیر برید :

    استایل ها & قالب ها - جست و جو در قالب ها - FORUMHOME سرچ و باز کنید .

    کد زیر رو پیدا کنید :

    کد PHP:
    {vb:raw loggedin.buddymark}</li
    و بعد از کد بالا :

    کد PHP:

    قرار بدید .

    کاربر مقابل از Chrome بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    ورژن ویبولتین
    ها وی بی؟!
    سن
    24
    نوشته ها
    1,665
    مورد پسند
    999 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    192

    پیش فرض

    اقا ممنون اما مشکل اولی هنوز مونده اونم یه کمکی کنین خیلی خوب میشه

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    نوشته ها
    3,995
    مورد پسند
    3,578 بار
    نوشته های وبلاگ
    2
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    477

    پیش فرض

    برای بولد کردن هم توی تنظیمات گروه کاربری توی قسمت رنگش باید از تگ <b> استفاده کنید

    کاربر مقابل از Ariyan بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    کلاسش رو پیدا کنید و ویژگی
    کد HTML:
    font-weight:bold;
    رو اضافه کنید بهش.

    کاربر مقابل از AliBother بابت این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •