تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: مشکل در هدر سایت

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض مشکل در هدر سایت

    سلام دوستان

    در هدر سایت من مشکلی پیش اومده و همچی در هم شده!!!!!!

    کسی میتونه کمک کنه؟؟؟

    ادرس سایت: www.iau-forum.ir




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    استایل فکر میکنم انگلیسی باشه و چپ چین.در غیر اینصورت سی اس اس رودرستکاری کردید که اینجوری شده.

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    نه، استایل درست بوده

    امروز میخواستم گوگل پلاس رو پاک کنم، به خاطر همین همه ی محتویات header یا شایدم headinclude بود، یادم نمیاد، با متحتوای پیش فرض عوض کردم که اینطوری شد!!!!!!

    راهی نداره درست شه؟؟؟؟؟؟؟

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    xml قالب رو دوباره ایمپورت کنید.

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    تغیراتی که در قالب به وجود اوردم از بین میره؟؟

    تغیراتتی که در پست بیت و ... به وجود اوردم...؟؟؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    بله.
    میتونید xml استایل رو با ناتپید باز کنید .تو خط اول یا دم نام قالب رو تغییر بدید.و ایمپورتش کنید.یه قالب جدید ایجاد میشه.بعد میتونید اون رو ویرای کنید و کدهای سالم قسمت مورد نظر رو فقط بردارید و تو استایل قبلی جایگزین کنید.

    کاربر مقابل از AliBother بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    ممنون از این پشتیبانی قوی شما
    بسیار متشکرم از شما، مشکلم حل شد!!!


    یه سوال دیگه اگر اشکال نداشته باشه همینجا میپرسم

    مکان درست قرار دادن کدی که گوگل به ما میده کجاست؟؟ به طوری که دکمه ی گوگل پلاس به صورت شناور در گوشه سایت نمایش داده بشه!! مثل سایت p30world

    متاسفانه تاپیک هایی که در سایت در این رابطه وجود داشت درست عمل نمیکرد و پلاس هارو ثبت نمیکرد، و اینکه برای هر صفحه یه پلاس جداگانه در نظر میگرفت!!

    اگر در این مورد هم کمک کنید واقعا ممنون میشم.

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    این کد پی سی ورده.بزار نه header
    کد HTML:
    <div style="border: 1px solid rgb(204, 51, 0); color: rgb(0, 0, 0); line-height: 20px; padding: 5px; border-top-right-radius: 8px; border-top-left-radius: 8px; text-align: center; text-shadow: -1px 1px 0pt rgb(241, 247, 249); font-size: 8pt; position: fixed; left: 5px; bottom: 5px; background-color: rgb(255, 234, 147); background-repeat: repeat; font-family: tahoma;" dir="rtl">  به انجمن p30world امتیاز دهید :<br> <g:plusone size="small" href="http://forum.p30world.com"></g:plusone> <br> به بخش <a href="http://www.p30world.com/">دانلود</a> امتیاز دهید :<br> <g:plusone size="small" href="http://www.p30world.com"></g:plusone> <br> با تشکر از حمایت شما </div>

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    65
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    ببخشید کجا باید بزارم؟؟ متوجه نشدم!!!

    کدی که گوگل بهمون میده رو چیکار باید بکنیم؟؟؟

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    شما کدی رو که از گوگل گرفتی بزار اینجا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2011/09/14, 10:45 PM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/13, 06:52 PM
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/12, 01:49 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •