تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 34

موضوع: مشکل حجم دیتابیس بالا=سرعت لود پایین....طبیعی نبودن حجم دیتابیس.

  1. Top | #21
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    3,971
    مورد پسند
    4,923 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    502

    پیش فرض

    درود به شما
    من گفتم توی دیتا بیس دستکاری کنید ؟؟ عرض کردم اطلاعات اون دو تیبل را خالی کنید حذفشون نکنید . خیر هیچ مشکلی برای اپگرید و ... پیش نمیاد
    شما 19 هزار ارسال دارید چرا فکر میکنید 230 مگ حجم زیادی هست ؟
    وی بی خام حدود 35 مگ دیتا بیس داره شما بیش از 100 مگ فضاتون فقط مربوط به تاپیک و پست هست
    اطلاعات کاربران + سایر تنظیمات و قالبها و هکها و ... هم هست پس این اطلاعات کجا باید ذخیر بشه ؟

    طوری از حجم دیتا بیس نالان بودید که فکر کردم 3-4 گیگ شده

    اون دو تیبل را خالی کنید و به بقیه موارد هم کاری نداشته باشید چون نمیشه کاریشون کرد

    2 تشکر توسط:


    مای فون سایت تخصصی موبایل

    تبلیغات در مای فون با قیمت مناسب
    تبلیغات متنی ماهیانه فقط 1000 تومان




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1....
    نوشته ها
    541
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    سلام

    اقا تیبل های searchcore و searchcore_text وsearchgroup و searchgroup_text و searchlog دیتا بیس من ؛ حدود 600-700 مگ حجم دارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آره واللا

    منم از جستجوی گوگل استفاده میکنم ، جستجوی ویبولتین رو هم کلا نمیخام

    اگه این جول هارو خالی کنم ، مشکلی برا سایت پیش نمیاد ؟

    کاربر مقابل از behzad بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #23
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4.1....
    نوشته ها
    541
    مورد پسند
    104 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    64

    پیش فرض

    گرچه چشم آب نمیخوره جوابی دریافت کنم ولیییی up

  5. Top | #24

    پیش فرض

    این چند جدول هم در دیتابیس یک سایت خیلی حجیم هست .

    به خود vbulletin.com تیکت میزنم ببینم چی میگن ، نتیجه رو هم به شما اعلام میکنم


  6. Top | #25
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,366 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    خیر مشکلی پیش نمیاد empty کنید.

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    وقت به خیر


    چند تیبل سنگین رو از راه phpMyadmin، خالی کردم (ٍEmpty).

    postindex
    searchcore_text
    adminlog

    پیش از خالی کردن اینجا و همین سایت جستجو کرده بودم که مشکلی پیش نمیاد ( *مشکل حجم زیاد دیتابیس فروم*).

    اکنون هر پستی بزنی، نوشته کوچکی ظاهر میشه همزمان با رفرش شدن تاپیک "database error"، بدون هیچ توضیح دیگری.
    با رفرش کردن دستی پیج، پست نوشته شده ارسال شده ولی قبلش نمایش داده نمیشه.

    الان نه پست حذف میشه و نه شمارنده ها رو میشه در بخش مدیریت برای تعمیر به کار گرفت.

    بازسازی اطلاعات موضوع ها، بازسازی اطلاعات انجمن ها، بازسازی جست جو ها و ...

    ارور دیتابیس برمی گردونند.


    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.1:
    
    Invalid SQL:
    INSERT INTO searchgroup (username, contenttypeid, groupid, userid, dateline)
                VALUES ( 'Admin', 2, 3, 1, 1291010101 )
                ON DUPLICATE KEY UPDATE  username = VALUES(username), contenttypeid = VALUES(contenttypeid), groupid = VALUES(groupid), userid = VALUES(userid), dateline = VALUES(dateline);
    
    MySQL Error   : Table 'database_vbforum.searchgroup' doesn't exist
    Error Number  : 1146
    Request Date  : Saturday, January 11th 2014 @ 08:43:15 PM
    Error Date    : Saturday, January 11th 2014 @ 08:43:15 PM
    Script        : http://kanakh.com/forum/admincp/misc.php?do=updatethread
    Referrer      : http://kanakh.com/forum/admincp/misc.php?do=chooser
    IP Address    : 86.57.61.00
    Username      : admin
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.27-log

    مشکل از خط قرمز هست؟
    راهی داره بدون برگردوندن بک آپ مشکل را برطرف کرد؟

    پ.ن: لازمه ادرس انجمن رو از کد پاک کنم به خاطر امنیت؟

    ممنون

    ویرایش توسط Parse : 2014/01/11 در ساعت 09:00 PM

    کاربر مقابل از Parse بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #27
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,366 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    باید تیبل را مجدد ایجاد کنید.

    در phpmyadmin اجرا کنید.

    کد:
    CREATE TABLE searchgroup (searchgroupid INT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    contenttypeid INT UNSIGNED NOT NULL,
    groupid INT UNSIGNED NOT NULL,
    dateline INT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0,
    userid INT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0,
    username VARCHAR(100) NOT NULL,
    PRIMARY KEY (searchgroupid),
    UNIQUE KEY groupunique (contenttypeid, groupid),
    KEY dateline (dateline),
    KEY userid (userid)
    ) ENGINE=$hightrafficengine
    ";

    4 تشکر توسط:


  9. Top | #28
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    سپاس

    در phpMyadmin، گزینه query زده و در قسمت "run on.." کپی/پیست زدم و اجرا ..
    نوشته loading امد و بعد هیچ پیامی نداد. ظاهرا نیز تیبل درست نشده.

    پشتیبانی نیز گفت در بک اپ دیتابیس چنین تیبلی نیست، اصلا در دیتابیس وی بی هست؟

    پیش تر این تیبل را خالی کردم searchcore_text و این یکی را نه searchgroup_text.

    دو تیبل که اولشان search داشته باشه همین دوتا هست فقط!
    حواسم بود که تیبلی پاک نشه و فقط خالی شه، چطور چنین شد!!

    کاربر مقابل از Parse بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #29
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,366 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 31.0.1650.63
    میزان امتیاز
    924

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #30
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    13
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 27.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض



    کد:
    #1064 - You have an error in your SQL syntax;
     check the manual that  corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use  near ''' at line 12
    یه بار بررسی می کنین دوباره، ممنون میشم.

    --- در خط اخر " رو پاک کردم اجرا شد.
    الان ارور عوض شدش!
    MySQL Error : Table 'kanakhco_Vbforum.searchcore' doesn't exist

    فقط با جایگزینی نام تیبل امیدوارم درست شه.
    نتیجه در ویرایش
    ----------------------------------------------------------------
    با جایگزینی نام تیبل ارور به طور کامل برطرف نشد.
    (تیبل از قبل وجود داشت، Drop ... زده و دوباره ساخته شد).

    اکنون قسمت تعمیر شمارنده ها، بازسازی اطلاعات موضوع ها و چند مورد دیگر کار می کنن.

    اما ارسال تاپیک در انجمن و بازسازی برخی شمارنده ها (بازسازی اطلاعات انجمن ها) کار نمی کنند.

    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.1:
    
    Invalid SQL:
    INSERT INTO searchcore (username, contenttypeid, primaryid, groupcontenttypeid, groupid, ipaddress, userid, dateline, searchgroupid)
                VALUES ( '', 3, 1, 3, 1, 0, 0, 0, 1993 )
                ON DUPLICATE KEY UPDATE  username = VALUES(username), contenttypeid = VALUES(contenttypeid), primaryid = VALUES(primaryid), groupcontenttypeid = VALUES(groupcontenttypeid), groupid = VALUES(groupid), ipaddress = VALUES(ipaddress), userid = VALUES(userid), dateline = VALUES(dateline), searchgroupid = VALUES(searchgroupid);
    
    MySQL Error   : Unknown column 'primaryid' in 'field list'
    Error Number  : 1054
    Request Date  : Sunday, January 12th 2014 @ 07:21:38 PM
    Error Date    : Sunday, January 12th 2014 @ 07:21:38 PM
    Script        : http://kanakh.com/forum/admincp/misc.php?do=updateforum
    Referrer      : http://kanakh.com/forum/admincp/misc.php?do=chooser
    IP Address    : 65.49.68.00
    Username      : admin
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.27-log

    ویرایش توسط Parse : 2014/01/12 در ساعت 07:24 PM

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارور دیتابیس
    توسط hamedtahamtan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/02/04, 07:26 AM
  2. چرا دیتابیس ارور میده
    توسط Blacky در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/08/09, 06:14 AM
  3. این ارور دیتابیس برای چیه ؟
    توسط 6801 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/03, 12:00 AM
  4. این ارور دیتابیس از کجا اومد نا گهانی ؟
    توسط Kingsdl در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/05/01, 07:23 PM
  5. ارور دیتابیس 3.8.4
    توسط mobin.parsian در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2010/12/29, 09:45 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •