تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: یه مشکل در گروه های کاربری

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    23
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    Exclamation یه مشکل در گروه های کاربری

    سلام ببخشید نمیدونم این تاپیک قبل زده شده یا نه ولی من هرچی گشتم پیدا نکردم....
    من وقتی داشتم گروه های کاربری میساختم ، یه گروه ساختم بعد حساب کاربری اصلی سایت همون ادمین رو به اون گروه منتقل کردم وقتی سیو کردم متوجه شدم که یادم رفته اون گروه رو به کنترل پنل دسترس کنم الان من نمیتونم وارد کنترل پنا بشم توروخدا بگید چطوری میتونم درستش کنم خــــــــــــــــــــــــ ـــیلی ممنون، اگه نشه بدبختم تورو خدا کمک کنین دعاتون میکنم




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    574
    مورد پسند
    227 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    66

    پیش فرض

    رفیق نگران نباش . کارت رو راه میندازم . درست میشه

    تو همون ویبولتینی که آپگرید کردید یا اسکریت و آپ کردی

    یه پوشه هست به نام do_not_upload تو اون پوشه فایل tools.php هست .

    پوشه install هم آپ کنید در هاستتون و و tools.php هم در پوشه ایستال آپ کنید

    بعدش به این ادرس برین:

    www.yoursaite.com/admin/install/tools.php

    او از گزینه acces یک اکانت یک نام کاربری ساخته میشه که از طریق اون میتونید برین وارد کنترل پانل بشن و به اون یوزر دسترسی بدین

    کاربر مقابل از Pashe_pashe2 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    23
    مورد پسند
    3 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ویرایش شد!!

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,084
    مورد پسند
    862 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 3.5.5
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    سلام
    این مشکل برام پیش اومد
    وقتی میخوام گروه کاربری رو باز کنم 6 خط ارور میاد
    اینم قسمتی از ارور
    Fatal error: Could not open [path]/includes/xml/bitfield_vbulletin.xml in [path]/includes/class_bitfield_builder.php on line 130

    اینم کل ارور
    کد:
    Fatal error: Could not open [path]/includes/xml/bitfield_vbulletin.xml in [path]/includes/class_bitfield_builder.php on line 130
    #0 vb_error_handler(256, Could not open /home2/soft90/public_html/forum/includes/xml/bitfield_vbulletin.xml, /home2/soft90/public_html/forum/includes/class_bitfield_builder.php, 130, Array ([layout] => ,[include_disabled] => ,[obj] => vB_Bitfield_Builder Object ([data] => Array (),[datastore] => Array (),[errors] => Array (),[datastore_total] => Array ()),[temp] => Array ([vbhtabs] => Array ([misc] => Array ([vbhdistabs] => Array ([vbh_cms] => Array ([value] => 1),[vbh_blogs] => Array ([value] => 2),[vbh_whats_new] => Array ([value] => 4))))),[handle] => Resource id #23,[file] => ,[matches] => Array ([0] => bitfield_vbhtabs.xml,[1] => vbhtabs),[data] => Array ([misc] => Array ([vbhdistabs] => Array ([vbh_cms] => Array ([value] => 1),[vbh_blogs] => Array ([value] => 2),[vbh_whats_new] => Array ([value] => 4)))))) called at [(null):0] #1 trigger_error(Could not open /home2/soft90/public_html/forum/includes/xml/bitfield_vbulletin.xml, 256) called at [/home2/soft90/public_html/forum/includes/class_bitfield_builder.php:130] #2 vB_Bitfield_Builder::build() called at [/home2/soft90/public_html/forum/admincp/usergroup.php:75

    این مشکل بعد از آپگرید به وجود نیومد
    وقتی آپگرید کردم حدودا یه هفته کار کرد و بعدش بیهوش شد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •